Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Zdravim holky a kluci.Mam takovy mensi problem.Sice me ceka instalace noveho autoradia,ale jeste zatim mam stare nez bude nove.Mam problem se zakodovanim.Chtel jsem zkontrolovat na nabijecce baterku,tak jsem jií odpojil a donesl domů.Zjistil jsem vsak ze ji ma bratr v aute,tak jsem si pro ni jel.Pripojil jsem baterku a chtel odkodovat radio.Vzhledem k tomu ze je to originalni radio a ma 18 let uz,tak display je trosku uz hin.No nicmene zadaval jsem kod a nic.Mam i manual k autu,ale tam nebylo jak to potvrdit.Nicmene jsem zrejme neco asi spatne pomackal a objevily se ctyri pomlcky-vypada to asi takhle -- -- .Tak jsem na to kaslal a ze se podivam pak na netu co s tim.odpojil jsem pak tedy baterii,nechal ozivit hodinku na nabijecce doma (byla skoro nabita tak ji moc do maxu netrvalo).Pote jsem baterku pripojil,ocistil kontakty a ze odkoduji radio.Bohuzel nicmene stale display ukazuje -- -- a nejde s tim ani hnout.Nepomaha zmacknout nic.Chci se zeptat jestli tedy radio uz je natrvalo zablokovane nebo to lze nejak vyresit.Je to radio Blaukpunkt RDS tusim jak je napsano na nem vpredu.Predem dekuji za odpovedi. [upravil dne 1/7/13 11:58 od Tazik 306] Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Blaupunkt RDS to je tak obecny oznaceni, jako kdyz napises, ze mas doma pocitac s CD mechanikou a nejde zapnout, podle takovyho popisu nikdo neporadi, misto popisu, jak jsi jel pro nabijecku a jak jsi odpojoval a pripojoval baterku napis presny oznaceni radia Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Blaupunkt RDS MGF Tohle je ono. [upravil dne 1/7/13 12:37 od Tazik 306] Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 podle tvaru tipuju peugeot 306 ? kdyz ti tam sviti ty pomlcky, tak cislicemi bys mel mit moznost zadat kod a podrzenim cislice 6 ho potvrdit napr. kod radia je 2345 zmacknes 2x cislici 1, 3x cislici 2, 4x cislici 3, 5x cislici 4 a cele to potvrdis podrzenim cislice 6 Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 A ja myslel ze kod autoradia vymackam.Takze pokud tipuju tak ciselne oznaceni znazornuje jen nasobek kolikrat danou cislici zmacknout? Citovat
ChouLu Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 ano.. číslice udává kolikátá je to pozice Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tudiz kod je 1234,ale cislo ktere mam je kolikrat zmacknout 1,kolikrat 2 kolikrat 3 a kolikrat 4 ju? Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 ano, kod je ctyrmistny a hodnoty jednotlivych pozic kodu se vkladaji x-nasobnym postupny zmacknutim tlacitek 1-4 Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Ok.Tak dekuji za radu.Jdu zkusit. =) Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tak stale nic Pridavam fotku tech pomlcek Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tak jsem patral a zkousim nechat radio zaple trvale pod napetim.Snad se po hodine nebo tak vzpamatuje.Jinak mam jeste dotaz.Kdyz budu montovat nove radio,budu potrebovat jiny ramecek?A packa pod volantem na hlasitost pujde sparovat s tim novejsim nebo to nelze nijak a je urcena pouze pro originalni radio? Citovat
ChouLu Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Páčku v 306 jsem ti schopný rozchodit pomocí adaptéru (případná cena přes SZ...). Rámeček nepotřebuješ, nicméně je tam potom díra, tak je lepší koupit (stoji do 200Kč) Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tu packu nepotrebuju nejak extra.ja jen jestli bude fungovat sama nebo jestli lze nejak s minimalni upravou pac jsem autoelektrikar skoro a vyuceny automechanik tak ze bych treba to zvladl. Citovat
ChouLu Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Je tam nutný jednoduchý převodník z odporů (pro rádia Pioneer a Sony) Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 A nemas nekde prosimte schema ze bych se kouknul ci bych to dokazal udelat? Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tak autoradio odkodovano.Jsou trosku vycvachtane tlacitka tak jsem musel trosku pritlacit a peclive pocitat stisky,pac ten display je fakt ve srotovnim stavu.=) Citovat
Vítek1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 aby fungovala packa tak v ni staci prehazet rezistory na hodnoty ktere podporuje radio. Vetsina kvalitnich autoradii to umi. A pokud jsi autoelektrikar mas to za 15min hotove naklady tak 20kč Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 No ale potreboval bych schema nebo tak vis.nekuknout ci to ma cenu vubec a ci to zvladnu.chybi mi rok do vyuceni takze nejsem jeste tak zdatny a nerad bych neco odpalil.Nevim ani hodnoty jak to prehazet nebo tak. Citovat
Vítek1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 myslim ze koblih to delal na 406 bude to dost podobne. Hledat se me to nechce. Ale je to zakladni vec kterou musi zvladou kazdej kdo mel pajku v ruce Citovat
Tazik 306 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Mohl bys me ty nebo nekdo kdo to bude cist nekam navezt nebo tak?Jasny ze to asi mozna bude jednoduhe,ale kdyz nevim hodnoty nebo schema tak nemam sajn to udelat,pac ja se bez schematu neorientuju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.