Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím páni.mám taký malý problém zo 407 som vytiahol baterku lebo som ju potreboval pri vyťahovaní nafty z P406. samozrejme som tým všetko vyresetoval. teraz nastáva otázka ako nastaviť znova rádio? deň, atď ....

podotýkam (chybný display) ked sa dostanem k tomu tak málo kedy niečo vidno. :papa

Odesláno

ked nic nevidno, tazko to nastavis. okrem toho stejne ti je to k nicomu nastavit cas, datum,

ked na displayi nic nevidno... :D

ty si to auto musel velmi lacno kupit :aut

kup novy display, naparuj cez diag a mozes nastavovat. ;)

Odesláno

áno kupil som ho lacno :D a tak ono ked ráno pridem do auta tak vtedy sa nastavovať dá. napr. dnes som si nastavil dátum a deň,

ale ked sa prepnem do menu. tak viem všetko nastavovať len na nastavenie rádia sa mi nedá dostať. ja chcem len rádio nastaviť aby znova hralo. aby aspon nejaká hudba bola v aute. o to mi ide =)

Odesláno

Aby hrálo rádio netreba nič nastavovať, resp. sa ani nedá nič nastaviť. Stanice zostanú po odpojení batérie uložené (hovorím o RD4). Ladenie a uloženie staníc je cez gombíky nie cez menu.

[upravil dne 1.7.2013 12:12 od AnotherOne]

Odesláno

tak ja dúfam že , žiadne nabudúce už nebude. no podľa serviceboxu mám tiež RD4 teraz som v práci ale cez prestávku sa s tým skúsim ešte ísť pohrať na parkovisko. ale keď som zapol aj nastavenie cez menu tak v ľavo som mal rádio ale nedalo sa mi naň dostať.

Odesláno

tak teraz som bol v aute :D nevedel som si rady. pozeral som poistky všetky vyzerali ok. tak som ešte raz vyskúšal odpojiť baterku nechal som 15min a po zapojení začalo rádio hrať na ,,plné gule\" tak som si nastavil znovu stanice a už to hrá =) ešte jedna vec mi vrta hlavou. kebyže kupim tú srandu na USB karty Mp3 a keď mám rádio RD4 bez mp3 budem potom môcť prehrávať mp3?? z toho USB???

+ ešte má RD4 výstup na subwoofer?

[upravil dne 1.7.2013 18:15 od tomik1987]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

nazdar chlapci, nejdem zakladať nové vlákno keďže som už riešil rádia teraz som sa dostal k rádiu Siemens VDO RD4 N2M-02 MP3 Radio CD (je to to čierne úzke ) skúsil som ho zapojiť do 407 nakonfiguroval som cez PP2000 (pípalo po zapojení) na autorádiu všetko funguje. akurát keď chcem narábať s hlasitosťou tak to nereaguje síce na displayi zobrazuje že pridáva hlasitosť a uberá. ale nefunguje to ani nastavovať basy, výšky .... sa nedajú.

keď napr. stlačím na autorádiu mute tak stíchne a keď chcem pridať hlasitosť tak začne hrať ale neda sa pridať ani ubrať. stále hrá rovnakým tonom bez basov bez výšiek asi cca na hlasitosti 15 . autorádio neviem z čoho je asi asi z citrona nejakého.

Odesláno

nie nie . to viem to začne hrať keď dáš výber rádia na dia. ale toto tak nehrá celkovo ešte ma napadla jedna vec ale neviem či to môže byť v nastaveniach rádia je výber zosilovača a podobne či to na to nemá nejaký vplyv. ale táto konfigurácia sa mi nedá zmeniť vypíše konfigurácia sa nezdarila.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...