Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Neví někdo proč má tento externí disk dva USB kabely pro připojení do PC?A hlavně mě zajímá jestli musí být zapojeny oba pro chod disku.Na youotube jsem našel nějaké video,kde Polák říká pokud jsem mu dobře rozuměl,že ano,ale nevím z jakého důvodu.V PC by to tak nevadilo,ale v TV je jen jedno USB a pokud by disk nejel,tak je mě k ničemu.

http://interlink.tsbohemia.cz/transcend-storejet-25h3p-anti-shock-1tb_d131460.html

[upravil dne 30.6.2013 08:14 PM od lape]

[upravil dne 30.6.2013 08:17 PM od lape]

Odesláno

No jedno USB je schopno dodat 500mA proud, pokud ten disk potřebuje více musí se použít obě USB, tim dotane proud až 1A, je to kvuli napájení toho disku, měli by být zapojené oba konektory

Ale u TV muže být to USB silnější, tak to připoj a pokud bude funkční bez problemů tak by to vadit nemělo.

TAdy k tomu něco pišou

http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/pevne-disky/transcend-storejet-25d3-500gb-elegantni-externi-disk-s-usb-3.0-5.html

[upravil dne 30/6/13 21:24 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No ještě ho nemám,respektive švagr,kterému ho mám objednat.A teď teda nevím.Asi mu radši doporučím vzít něco jiného,co zaručeně jede jen s jedním kabelem.

Odesláno

Z disku vede jeden kabel,ale na konci jsou dvě USB jedno je 2 jedno 3,ale na všech videiích na youtube mají zapojené obě USB a i na heurece v recenzi psala uživatelka,že musí být zapojeny obě.

3:45 10:27

http://www.youtube.com/watch?v=8-1OpWXxbYk tady má taky zapojené obě

No nic.Už jsem mu psal,že nevím jestli by to v TV jelo a vezmu mu teda SAMSUNG M3 Portable.Ten mám i já a vím teda určitě,že jede jen s jedním kabelem.

[upravil dne 30.6.2013 08:45 PM od lape]

Odesláno

Jak psal Radek tak pokud dá USB dostatečný proud tak stačí zapojit jeden ( ten společný) mimochodem doporučuju ověřit jaký proud USB v TV snese. Nebyl bys ani první ani poslední co by si odvařil USB vstup kvůli disku bez externího napájení... zatímco u PC (NB) bývá přetížení hlídané tak u TV, Satelitů a DVBT to často hlídané není...

[upravil dne 30/6/13 21:46 od koblih69]

Odesláno

Pokud to má k TV a chce to tam mít stabilně tak je lepší 3,5\" disk s vlastním napájením, je rychlejší, stabilnější a spolehlivější. A když ho nechce nikam nosit tak je to výhodnější. Většinou je i levnější.

Odesláno

Tak cenově je to + - stejné 2,5\" nebo 3,5\" při stejné kapacitě. No už je doma ten Samsung a funguje jak má.Ovšem nejdřív jsem vyzkoušel svůj,abych ten nový mohl eventuálně vrátit originálně zabalený.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...