Kukajz Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Nazdárek. Mám taký dotaz, dá sa zmeniť v palubnom počítači prednastavený servisný interval? Po vynulovaní mi nabehlo 30000km. Chcel by som tam 15000 alebo 20000km. Dá sa to cez diagnostiku zmeniť? Dík. Citovat
Mojo2 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 viz manual k auto, jde to nastavit i doma Citovat
spartan Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 interval sa da menit cez diagnostiku ..... ak ma mojo iny sposob tak sem s nim Citovat
MJSytic Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 viz manual k auto, jde to nastavit i doma Jo? Tak to bych chtěl vidět Citovat
Kukajz Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 Ja tiež... Takže ide to, ale len cez diagnostiku... Díky hoši Citovat
PE1PA Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Ale jde to samozřejmě doma, záleží na výbavě. Otázka je kdo má doma tu diagnostiku, kterou už není problém doma mít. Chce to jen pár koliků na víc a jde doma všechno. Citovat
Kukajz Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 Však plánujem si kúpiť diagnostiku, no momentálne \"no money\" Zatial to musím riešiť za 10€ u známeho autoelektrikára... Citovat
Mojo2 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 mel jsem za to, ze to je timto postupem, ale mozna ze se tak da pouze vynulovat... Po každé prohlídce musí být ukazatel údržby vynulován. Postup vynulování : vypněte zapalování, stiskněte tlačítko nulování denního počitadla ujetých km a držte jej stisknuté, zapněte zapalování; na ukazateli ujetých kilometrů začne odpočítávání, když na ukazateli svítí \"=0\", uvolněte tlačítko. Klíč zmizí. Citovat
Kukajz Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 Ano to je iba nulovanie, resp. nahodí sa prednastavený počet km. V mojom prípade 30000km Citovat
merlin99 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 mel jsem za to, ze to je timto postupem, ale mozna ze se tak da pouze vynulovat... Po každé prohlídce musí být ukazatel údržby vynulován. Postup vynulování : vypněte zapalování, stiskněte tlačítko nulování denního počitadla ujetých km a držte jej stisknuté, zapněte zapalování; na ukazateli ujetých kilometrů začne odpočítávání, když na ukazateli svítí \"=0\", uvolněte tlačítko. Klíč zmizí. keby tam nebolo napisane ze to je len nulovanie, ale priznam sa zlepsil si mi den! to je pozitivne:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.