Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vŕtacie kladivo makita vs. metabo  

1. 1. Vŕtacie kladivo makita vs. metabo

• Makita
      10
    • Metabo
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Neklepe,vrta,toci,ale nebije. Snad me to pujde rozebrat,nekde jsem koukal, ze se musi jit skrz hlavu.

2000 za udernik by bylo dobry.

To bude udernik prosteji ji rozpul a bude tam je prevodovka uvnitr udernik a ten bude v prde.. delal ksem takto uz 2 boshky

Koukni na obr.

post-13882-0-31219000-1453188501_thumb.p

Upraveno uživatelem velkybanan
Odesláno

Jo. Tak stejnej postup - rozebrat a podívat se, co přesně je tam za články (změřit průměr a délku). Akorát s těmi nemám zkušenosti, kde dobře koupit (GM apod. je většinou drahý nesmysl). Zkus to změřit a dát to sem, podíváme se, co se kde nabízí.

Odesláno

Otázka je kvalita... Speciálně Li-ony se hodně falšují, takže není problém koupit článek pomalu i za dolar, akorát je k ničemu, spíš je ještě nebezpečný.

Odesláno

To bude udernik prosteji ji rozpul a bude tam je prevodovka uvnitr udernik a ten bude v prde.. delal ksem takto uz 2 boshky

Koukni na obr.

Dik za obrazek, vyvrhnu ji jako nejlip dokazu. Dal se ukaze. Ten prepinac rezimu se natoci o tech 65st. a zamackne abych to rozdelal? Kde se da ten udernik potom koupit?

Odesláno

Ten prepinac musis dat do nejak polohy a vyndat vzdy je to takovy jezek ale jde to.udernik ja kupuji v servisu bosh holt za normalni cenu ale furt se mi to vyplati.

Tak jsem tu potvoru vykuchal,prepinac sel celkem snadno. ALE nenasel jsem zjevnou zavadu. Cekal jsem neco rozslehaneho, nebo roztrhane"O" krouzky a nikde nic.

Tak bych prosil nejakou poradu.Dil na rozkresu 821/1 se me teda nepodarilo rozhodit. Udernik myslis dil 26/27. Ten v tom valecku chodi na tesno a kdyz ucpu dirku na boku valecku tak je tam komprese. Tak nevim co mam hledat. Jeste me napadlo, ze kdyz z hlavice leze vazelina, budou asi spatne krouzky 58, jestli jsou to skutecne tesnici "O" krouzky.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Koukni na obr.

Tak jsem konečně vykuchal i přední část. Díl 42 je prasklý,kus se uštípnu a blokoval tne úderník. Horší je, že se dodává jen celý díl 828 za 1200,- tak jsem se to pokusil zavařit a obrousit. Vyměním "O" kroužky které jsou potrhané a když to bude chodit začnu shánět ND.Koupil jsem si o třídu vyšší model,tak jsem zvědavý kolik vydrží.Tohle když opravím zůstane v záloze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...