reprema Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Zdravím, už toho tu je dosť napísané, avšak potrebujem poradiť z môjho konkrétneho merania parametrov. Otáčky motoru 835 3148 Naplnenie filtru 58% 58% Diferenciálny tlak v.p. 0mbar 20mbar Priemerná vzdialenosť medzi regeneracemi 180km Km priebeh od poslednej regenerácie 205km Meraná vstrekovaná dávka 10,98mg 7,84mg Akú má môj filter ešte životnosť? Je zvýšená spotreba zapríčinená opotrebovanosťou fap filtra? Vymeniť - vyčistiť - vykuchať? Ďakujem Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 skontrolvat vstreky... predpokladam ze jazdis vela v meste. mal som podobny problem ze priemerna vzdialenost medzi regeneraciami bola cca 200km, po kontrole a repasii hrotov na vstrekoch stupla na cca 350-400 km. jazdim 95% v meste (nie obchvat). spotreba ti stupla preto, lebo regeneruje prilis casto. [upravil dne 26/6/13 09:06 od Marcel00] Citovat
reprema Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 denne dochádzam do mesta 50km, v meste najazdím do 20 km a potom zase späť 50km..... som iba šofér ... repasia hrotov na vstrekoch ??? Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 ukapavali mi hroty, zle rozprasovali, tym zvysena spotreba, teplota motora vyssia dymivost fap trpel a casto regeneroval. po kontrole a repasii vsetko ok. nabehane mam 107.000km. mas moc mlade auto na to aby si mal fap po smrti. pri tvojom style jazdy ti fap musi vydrzat aspon do 180-200tis. km za stav vstekovacieho systemu hodne zodpoveda aj nafta aku tankujes. na to davaj velky pozor. [upravil dne 26/6/13 09:18 od Marcel00] Citovat
reprema Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 no moje auto má už 145 000km ... ... jazdím tak ololo 100km/h, niekedy idem plynule 130 okolo 40 km ..... a ako zistím kvalitu nafty ??? Citovat
Pacho69 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Zkus občas natankovat v Rakousku (nejlépe Aral Ultimate Diesel), používají norskou ropu k výrově nafty, má lepší mazivost, méně síry, ve vstřikovačích dělá menší kapičky, méně nebo vůbec se nepřipaluje na písty ve spalovací komoře. Případně zkus dávat aditivum do nafty (castrol TDA, VIF), zlepšíš vlastnosti nafty. Nekvalitní naftu u pumpy bohužel nepoznáš, můžeš ji odhadovat z chování motoru (neklidný, vyšší spotřeba, nižší výkon), bohužel později se to pozná na stavu spalovacích komor a vstřiků. Kvalitu zjistíš jedině rozborem, což je celkem nepraktické Citovat
reprema Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 čo sa týka tej nafty skúsim, tých pár euráčov ma nezabije.... dík Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Podle hodnot co uvádíš by FAP měl být OK. Zaplnění 58% je mezi regeneracemi. 20mbarů při více než 3000 ot není špatná hodnota. Nevím na jakém motoru to máš, ale třeba na 2.0 HDI u 508my je regenerace také po cca 200 km. a mám najeto něco přes 24k km. Zkus to měřit vícekrát po různém najetí km. Citovat
reprema Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 mám 1,6 - tku ..... vieš, ale človeka serie, že pri regenerácii mám spotrebu vyššiu takmer o 120% ... a keď sa to deje každých cca 200 km tak priemerná spotrebu nemám 5 - 5,5l ale 8 ... a to už je na zamyslenie, či ten filter nevyhodiť .... viem, je to investícia, ale možno sa to oplatí ... Citovat
Cinicman Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Viem, že mierne OT ale odporúčam výborný článok o tých vašich kurvítkach v \"moderných\" diesloch... http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013053102 Citovat
reprema Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 prečítané .... nie som síce technicky založený, ale jakš-takš som pochopil .... resumé pre mňa - nikdy viac diesel.... ale nateraz to nevyriešilo môj úvoodný problém..... Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 skus rakusku naftu, aj ked nie zrovna co tu bola spomenuta, ale ak chodis smerom k hraniciam blizko tak urcite tankuj aspon hned za hranicami Wolfstahl. Ja co mam auto 3 roky alebo 4 uz neviem, moje auto videlo slovensku naftu iba pri jednom tankovani... Mame doma uz dva roky P308 a SK nafta v nej este nebola, zo salonu som isiel rovno do rakuska natankovat plnu spominal si ze dochadzas do mesta za pracou, ak je to Bratislava tak to mas skvele a vrele odporucam tankovat v Rakusku Skus to dlhodobejsie aspon 5 -8 tankovani a uvidis rozdiel... k tomu dieslu: ja si diesel kupim kludne znova aj ked ho mordujem po meste, ciste mesto zacpy kolony atd... neriesim co ma a co nema, ale s takymto vykonom a komfortom by ma benzinovy motor financne zruinoval, jedine ak benzin tak s LPG, ale naftovy motor ma pre mna vyssi komfort a prijemny zatah a preto sme do domu kupoili dalsi diesel 1.6HDI, bez najmensich vycitiek... to co mi usetri HDI motor mam na novy FAP zarobene po cca 25.000 km... Citovat
reprema Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 dík za názor ... skočím do Wolfsthalu .... Citovat
Pacho69 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Z toho článku spíš vyplývá, že v další verzi dostanou filtry pevných částic i motory benzínové, takže se rozdíly v údržbě setřou a problémy filtrů pevných částic se budou týkat i benzínů. A jde o to, že ve městě, plném naftových motorů, je záhodnou udržet koncentraci vdechnutelných částic aspoň tak, aby nás to nezabilo ještě v produktivním věku. Ona i péče o zdraví a následná léčba stojí peníze, rozhodně víc, než 1200 litrů nafty. Marcel00: ono s těmi turbobenzíny to není tak zlé, i tam se dá stlačit docela nízko, má podobné charakteristiky jako diesely, z toho vyplývají i podobné problémy. LPG je na ústupu, moderní turbobenzíny nedokáži kvůli plnícím tlakům s LPG fungovat. Zajímavé je CNG, které ale naráží na nedostatečnou síť doplňovacích stanic a omezení dané nutností nastartovat na benzín (tím prakticky zruší možné využití systému start/stop). Mě se celkem líbí různé technologie KERS a jsem celkem zvědavý, jak dopadne systém vyvíjený PSA(nejsem příznivcem dalších baterií v autě). No já nebydlím u hranic a tak tankuju v Německu/Rakousku jak to jen jde. Zatím je to tak cca třetina paliva, co jsem natankovat tam. A do české nafty dávám aditivum, snažím se tankovat naftu bez biosložky. O moc víc se toho dělat bohužel nedá. PS: Se budete potkávat v Rakousku u pumpy... [upravil dne 26.6.2013 14:18 od Pacho69] Citovat
P607Olda Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 reprema: myslím, že to moc prožíváš. Mám taky 5008 1,6 HDi, najeto 60 t. km. spotřeba průměrně kolem 5,2, nyní jsem jezdil moc po městě, tak stoupla, na průměr 5,5. Kdy regeneruje, vůbec nevím, a to koukám na spotřebu \"skoro pořád\". U 607 jsem pozoroval, že občas, na 300 m, spotřeba skočila na 15 l. U 5008 jsem to doposud ještě nezpozoroval. A kolik procent navýšení ti udělá, když ti opravdu jednou za 200 km stoupne na 500 m spotřeba na 12 l (nebo kolik). Je to o 0,06 l na jdenu regeneraci (12 l na 100 km, děleno 200 je 0,06 na 0,5 km). Dělá to 2,1 Kč na jednu regeneraci, tedy na 200 km. To je 1 halíř na km. Fakticky by měla regenerace nastávat po asi 400 až 500 km, možná máš už přicpaný filtr a časem bude potřebná jeho výměna. Nevím, kolik stojí na 5008, ale na 607 byl za 7500, což např. při intervalu 150 000 km vyjde na 5 halířů na 1 km. No, ale pokud myslíš, že diesel nikdy více:D:D, tak benzín bude žrát tak o 1,5 litru víc, tedy o 52 halířů na km více. A to se vyplatí:D Nemluvě o tom, že diesel opravdu líp táhne. [upravil dne 26.6.2013 14:43 od P607Olda] Citovat
reprema Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 asi si nečítal, že mám priemerku 8l na 100km !!!! .... a to je facht moooc .... Citovat
P607Olda Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 No, tak 8 l nemáš kvůli regeneraci, ale kvůli něčemu jinému. To je potřeba najít příčinu. Po jednoduchý začátek ověř spotřebu při 90 km/h, rovina, oběma směry (důležité!). Měla by vyjít asi 4,9 (podle mého TP 4,7), když tak se podívej do svého TP a o dvě desetinky víc by mělo vyjít. 8 l mám, když jezdím jen po městě, nákupy, couvání, semafory, tedy žádný výjezd z města. Tehdy mívám průměrnou rychlost podle PC asi 30 km/h. [upravil dne 26.6.2013 14:58 od P607Olda] Citovat
Cinicman Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 A jde o to, že ve městě, plném naftových motorů, je záhodnou udržet koncentraci vdechnutelných částic aspoň tak, aby nás to nezabilo ještě v produktivním věku. Ona i péče o zdraví a následná léčba stojí peníze, rozhodně víc, než 1200 litrů nafty. A toto je ten primárny problém - nafta patrí do traktorov a nie do áut a už vôbec nie do mesta... a teraz do mňa... Citovat
Pacho69 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Oldovy počty jsou trochu mimo, reálně to odpovídá tomu článku, který odkazoval Marcel. 0.3 l/100km navíc. Může být malinko víc, pokud jezdíš po městě a máš pár přerušených regenerací. Ta vysoká spotřeba spíš ukazuje na vstřiky než na FAP. Což může být dražší, než FAP, bohužel (díky Delphi...). Chce to diagnostiku a někoho kdo tomu rozumí. I vstřiky se dají renovovat. Jinak FAP u PSA je cca za 20tis (DPF u VW zhruba 3x tolik - ale nepotřebuješ aditivum), renovace FAP cca 4tis. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 A toto je ten primárny problém - nafta patrí do traktorov a nie do áut a už vôbec nie do mesta... a teraz do mňa... zalez do búdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.