Dariska Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Sluníčko je dobrá věc, ale co jsem se naučila lyžovat, tak mám radši v zimě snih:D Citovat
Petra XSI Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Dariska Sluníčko je dobrá věc, ale co jsem se naučila lyžovat, tak mám radši v zimě snih:D :xvulA copak se to nějak vylučuje:mrk Když jsem jezdila na hory, tak nebylo nic lepšího, než krásný počasí....... Citovat
Dariska Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Petra XSI: Krásné počasí je krásné počasí, ale není tomu tak vždy. Včera jsme jezdili celý den v mlze a taky se to dalo. Takové dobrodrůžo, když nevíš pomalu kam jedeš. Citovat
KoudaK Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Dariska Sluníčko je dobrá věc, ale co jsem se naučila lyžovat, tak mám radši v zimě snih:D Si jedˇ na Caprun.. Tam to bývá i s grilovačkou... Citovat
KoudaK Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Dariska Sluníčko je dobrá věc, ale co jsem se naučila lyžovat, tak mám radši v zimě snih:D By mě taky zajímalo,jestli co jsi se naučila vařit tak jestli trávíš víc času u šporhélky? Citovat
Dariska Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: KoudaK Si jedˇ na Caprun.. Tam to bývá i s grilovačkou... [/quote Neboj, teď se ještě nedostanem, tak jezdíme jen na sobotu večer a na neděli,ale až skončíme, tak pojedem do Itálie nebo do Rakouska. Teď se prostě nedostanem, tak mi musí stačit naše hory. Citovat
Dariska Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: KoudaK By mě taky zajímalo,jestli co jsi se naučila vařit tak jestli trávíš víc času u šporhélky? VAŘIT????? Co to je za slovo. To neznám.:P:P:aut Citovat
vendelinek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Čas na kávu a jak voní,nj,ale co k ní Citovat
KoudaK Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: KoudaK By mě taky zajímalo,jestli co jsi se naučila vařit tak jestli trávíš víc času u šporhélky? VAŘIT????? Co to je za slovo. To neznám.:P:P:aut Stejně si pochodila i jako navigátor na orientáku na Seči..:D Citovat
Dariska Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: KoudaK Stejně si pochodila i jako navigátor na orientáku na Seči..:D Aspoň jsem se snažila a nevozila si zadek na zadní sedačce. :D:bacha Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Sice je pozdě ale neodolal jsem. Kdo se přidá? Citovat
vendelinek Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Já se přidám, dnešní odpolední kávička a něco málo k zakousnutí Citovat
Dano406 Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Ty si, nebo budeš cestovat časem? Jinak tvaroh moc nemusím, já radši opiáty nebo ořech a kávičku vlastně taky ne, takže se vlastně nepřidám. Citovat
vendelinek Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Cestuju časem furt a už docela dlouho Citovat
Dano406 Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Šťastný to člověk, to musíš být i docela produktivní v pracovní sféře. Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Poslední dobou je tu módní vyhledávat a vytahovat ultra stará vlákna ... Lidi maj asi málo co na práci. Citovat
vendelinek Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 občas je dobrý zavzpomínat na dobrý časy s kávičkou v ruce a hezky pokafrat,nevidím na tom nic špatnýho odesláno z Lumie Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. květen 2016 Odesláno 12. květen 2016 Jo, občas. Jinak bych ale řekl, že je lepší soustředit se na přítomnost a nebo rovnou myslet na budoucnost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.