Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 btw, v takovemto baleni nakupuji kafe opravdovi zavislaci.... Citovat
Kurt Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Člóóóóóóvěče Vvitty! To ses už vyspal, tak nás teď zahrnuješ fotkama, že jo?:aut Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Kurt Člóóóóóóvěče Vvitty! To ses už vyspal, tak nás teď zahrnuješ fotkama, že jo?:aut hruza, co? cekam na prasky a nudim se... Citovat
Kurt Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Kurt Člóóóóóóvěče Vvitty! To ses už vyspal, tak nás teď zahrnuješ fotkama, že jo?:aut hruza, co? cekam na prasky a nudim se... Jo tak! Ale né, je to dobrý - já nemám takovou odvahu se tu vytasit se svým pracovním prostředím;) Citovat
John Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Teda Vvitty a mě řikají že hodně kafuju..... :o:o Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: John Teda Vvitty a mě řikají že hodně kafuju..... :o:o tak to aby si s tim pomalu zacal neco delat.... Citovat
Kurt Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: John Teda Vvitty a mě řikají že hodně kafuju..... :o:o tak to aby si s tim pomalu zacal neco delat.... Jasně - třeba by jim mohl ukázat ty pixly, ze kterých si děláš kafe ty! Citovat
Fusion Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Jé, já mám taky no?asa Aj-bí-em. To je T20ka nebo novějcší? Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion Jé, já mám taky no?asa Aj-bí-em. To je T20ka nebo novějcší? firemni T40... puvodne jsem mel T41, nez mi ji na veletrhu ukradli Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: John Teda Vvitty a mě řikají že hodně kafuju..... :o:o tak to aby si s tim pomalu zacal neco delat.... Jasně - třeba by jim mohl ukázat ty pixly, ze kterých si děláš kafe ty! to jsou jen 3kg plechovky.... pro srovnani, ten elektron v pozadi je 17\".... Citovat
Guest Ondra Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 tak se přidám taky.... Moje dopolední káva poživatelná v časovém harmonogramu od 7:00 do 11:00 Objem: 0,5 litrů Dodaný výkon: cca 900 kJ Palivová směs: instant v tajném poměru s cukrem a mlíkem Pro doplnění: odpolední káva je stejná Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 jéééé, Ondro, tak tenhle hrneček mě provázel celou střední i vyšší školu, každé ráno čájík do tohodle kyblíčku [upravil dne 9/8/05 Netopýrka] Citovat
Guest Ondra Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 jojo, tenhle uz se mnou neco prozil.... a docela me stve, ze uz ho nemuzu nikde sehnat, chtel jsem si koupit jeste jeden a nikde ho nemaj Citovat
Bohouš Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Teda Vvitty ty normálně mateš tělem. K tobě bych si představoval uklizenej pokojíček a ty se vytasíš s takovym saigon doupětem :D:D:super:super Jinak tu Ježkovu kávičku bych si dal i já zapřísáhlej nepíč kafe. Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 Poznej dnešní netopýří raníčkovou tekutinu :mrk:mrk Citovat
Guest Ondra Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 bud bych to tipnul na mlíko nebo u nás z kávovýho automatu vypadává něco podobnýho bílýho a říkaj tomu Nescafe frappé s vanilkou, ale to se teda pít nedá (to mlíko ještě jo)... Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 bingo Ondro...dneska žiju zdravě )) až na těch 9 buchet Citovat
lampa Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 jednu do ruky, druhou do huby a co stema zbylyma 7 ? Citovat
Kurt Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka bingo Ondro...dneska žiju zdravě )) až na těch 9 buchet Ehm, a že jsem tak smělej: co je na tom bílým v hrnku tak zdravýho? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.