Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč jste nevolili ve volbách? ... už je to z toho diskuse o srazech

Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)  

1. 1. Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)

• Nevolil, protože když se volí 7 členů vedení z 8 kandidátů, nemá smysl volit.
      2
    • Volil jsem
      65
    • Nevolil, kandidáty osobně neznám.
      7
    • Nevolil, nedokázal jsem si z kandidátů vybrat.
      1
    • Nevolil, je mi jedno, kam klub směřuje, členstvím (penězi) jen podporuji jeho chod nebo jsem tu jen kvůli slevám u partnerů.
      5
    • Nevolil, protože jsem o tom nevěděl.
      1
    • Nevolil - volby bojkotuji, osobní protest.
      0
    • Nevolil, mám jiné důvody.
      4
    • Nevolil, jsem neřád. :D
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pokud má maximálně 10 lidí problém s tím, že kandidátů je osm a vedení sedmičlenné, domnívám se, že kvůli tomu netřeba měnit stanovy.

Změna by mohla vypadat například takto:

od 10 kandidátů, 7 členů vedení

pod 10 kandidátů, 4 členové vedení

Ale proč to dělat, lidé s tím nejspíše problém nemají.

Odesláno

Teda MilaneF1, jestli se chceš ve vedení tohohle združení zabývat takovejhlema cypovinama, to už nebudu řádný člen opravdu nikdy. :P Je vidět, že dělání tabulek je o houně (maximálně na \"má dáti dal\"). Jinak jsem to opravdu nepochopil, co jsi chtěl zjišťovat, obzvláště po tvých posledních příspěvcích a jsem rád, že jsme se u toho alespoň ze začátku někteří pobavili, protože teď je to opravdu spíše k pláči.

Odesláno

punkaci, já ti nějak nerozumím. Jest-li nízká volební účast je nepodstatná věc, možná pro tebe, domnívám se, že volit by mělo více než 30% lidí. Snažil jsem se zjistit něco, s čím by šlo něco udělat, očividně důvody nevolby jsou takové, se kterými vedení nic neudělá. I to je dobrý závěr, nemusíme tedy přemýšlet, co zlepšit.

Je pravdou, že čísla a tabulky mi nevadí, ba naopak. Ale co je na tom špatného, když někdo chce analyzovat situaci pomocí čísel? Když si vezmu, že by se lidi vyjadřovali jenom v diskusi, může vedení nabrat díky třeba jen dvěma členům mylného dojmu, že všem ostatním se něco nelíbí.

Odesláno

Reseni pro vysokou volebni ucast je jednoduche, zruste slevy na karticku a uz si ji poridi jen ti, kterym na klubu opravdu zalezi :)

TIP: Kdyz uz se zabyvas temi statistikami, podivej se kolik z radnych clenu vubec na foru prispelo alespon nejakym plkem, pripadne prijelo na sraz... a dostanes radove presnejsi predstavu kolik radnych clenu deni tady zajima a jak velke je mnozstvi \"slevenek\". Mozna Ti to dost upravi nazor na to jak vysoka byla ucast ve volbach - podle me velka vetsina aktivnich clenu.

[upravil dne 26.6.13 16:56 od Vvitty]

Odesláno

No ono jde o to, že nejde vše lámat přes koleno a natvrdo někoho do něčeho tlačit. Byť možná je to zamýšleno správně, ve výsledku to tak není.

Po přečtení tvé kandidátky jsem nabyl dojmu, že chceš (promiň mi ten výraz) udělat hodně věcí stylem toho lámání přes koleno.

Bylo to samé \"udržet a zvýšit\", ale o tom to není přeci. Jde hlavně o pohodu, proto sem na tuhle sajtu lidé chodí. Navíc co se těch srazů (tvé domény) týče. Není to o tom, že by lidé nechtěli přijet. Ale už nám není dvacet a máme daleko důležitější priority. Někdo rodinu, někdo dvě práce, aby se uživil. Klub je pořád jenom zábava. Sám za sebe opravdu nechápu, proč se tu vše bere tak vážně. Vzpomínám na doby, kdy tu byla anketa jen na to, jestli dát takový anebo makový gumy na auto, občas se někdo poškorpil, ale bylo to o gumách a na automobil foru je to v cajku. Dneska ty ankety (kterých si povětšinou zřizovatel) vedou akorát k tomu, že poctivci ti odpoví, ostatním je to šumák a pár jedinců (klidně si tam napiš mě) si z toho začne dělat legraci.

Než mi někdo napíše, jak jsem byl vážný ohledně nového fora a podobně, raději odpovím sám. Přátelé, co nejsem řádný člen, jsem na dění tady začal nahlížet úplně jinak a nic mě už nesere a nerozhází. Pro mé zdraví ideální stav :D Opravdu chápu Pet.ra a spol z vedení (neopětující kandidaturu), že si potřebují odfrknout a užívat si tohle forum na pokec a na zábavu

Odesláno

\"Udržet a zvýšit\" to je prostě předvolební slogan. Když vidím, co současné vedení udělalo, domníval jsem se, že musím v kandidátce vyjádřit, že nebudu snižovat úroveň, která je nastolena, že se ji pokusím zvýšit. Posunout to ještě dál, ale již ted je řada věcí na maximu ...

Já nikoho do ničeho nutit nechci, ale přijde mi zvláštní shazovat jakoukoliv aktivitu, která má snahu něco vylepšit.

Punkaci, věz, že já jsem rád za jakoukoliv diskusi, i kritickou vůči mě. Bez komunikace to nemůže fungovat. Na druhou stranu ti je doufám jasné, že se kvůli jednomu člověku (dejme tomu tebe) neposadím na pr**l.

Já ve vedení klubu chci dělat maximum, nechci být ten, kdo se krčí v koutě. Vzhledem k tomu, jak se tu proti mě zvedla vlna kritiky, budu nyní svou aktivitu směřovat více do interních záležitostí, kde proti mě bude hned šestice bojovníků. :D

Odesláno

punkac, čiastočne s tebou súhlasím iba nechápem prečo obhajuješ tých čo znevažujú prácu iných. Keby tu neboli nadpriemerne aktívny ľudia čo chcú pre klub niečo urobiť tak tu nebude ani klub a ani fórum. Môžte byť radi že sa našlo pár ľudí ktorí chcú robiť viac než len občas nazrieť, pokritizovať a zase odísť.

Robíš si prdel z toho že napísal \"udržať a zvýšiť\" ? Ak toto predsavzatie nebude aj plniť tak tu postupne všetko upadne. Chceš to?

Ak ste svojimi komentármi chceli Milana znechutiť tak myslím že sa vám to podarilo.

Odesláno

Marcel00: díky

MilanF1: Nikoho znechucovat nechci, jen se neposadím na prdel z člověka tak \"zapáleného\" že nymburští hasiči chystaj stříkačku a jsou v pohotovosti :D

Pastorek: Nehroď to furt, pořád děláte jako by pežotí klub byl středobod vesmíru ( a to je jinde, někde okolo Vrbového Vai Jogar???)

opravdu mám pocit, že kdo jen trochu přičichnul ve vedení je najednou moc vážnej a hned cimprlich slečinka, která se při sebemenší narážce URAZÍ a s prominutím hovno vydrží.

Nechápu, co by mělo upadávat. Osobně si myslím, že na toto združení stačí jeden Šéf a účetní, případně správce servru. Ono se totiž pravděpodobně stane to, že z těch sedmi lidí budou dvě party a ty se postupem času ne nebudou hádat, ale řekněme čím dál méně si rozumět.

Odesláno

Ono to snad působí, že jsem se urazil? Tomu tak opravdu není, nebudu si dělat těžkou hlavu z nějakých komentářů - stejně ani punkac si ji nedělá :)

Já nemám obavu o úpadek klubu, ale při pasivním vedení půjde úroveň dolů, to je asi jasné.

Máš názor, že na klubu stačí šéf, účetní a správce webu, ale dělají se tu i další věci - e-shop, kartičky, ... to prostě jeden člověk (šéf) dělat nemůže, jedině, že byl zaměstnancem klubu :D

Odesláno

To sem nepatří, teď jednáme o Rákosníkovi :D:D škoda, že tu není ROFL ikonka :D

Milane, dělám v jedné nadnárodní firmě jménem Aperam, kde když byly zlaté časy, jsem na všechno měl pomocníka. Dnes v hliněných časech byly bohužel propuštěni a vše si dělám sám. Kéž by to byly jen kartičky, organizace srazů a eshop. Opravdu kéž by. Přesto si na své povolání nestěžuju.

Jde mi jen o to, aby nevymizela legrace. To je totiž to, co tu lidi stmelovalo krom věcí ohledně aut se lvem na kapotě. Čím jsou auta složitější, tím víc mizí legrace. Možná kdybys napsal to, co píšeš maličko lidštěji, lidé podobní mně by si z toho nemuseli dělat srandu.

Odesláno

Já tu neporovnávám práci a vedení klubu, jde o to, že pokud někdo pracuje, těžko obstará ještě celou agendu klubu. Poté by byl život rozdělen na tři fáze: práce, klub, spánek. Bez volného času nelze fungovat.

S tou legrací máš pravdu, nejsem typ člověka, který by dokázal rozesmát ostatní. Nechápu veškerou srandu. Nemám v úmyslu se povyšovat nad ostatní, ale často to tak jistě působí. S tímto problémem žiji od střední školy, již tam se na mě spolužáci dívali skrz prsty.

Odesláno
\"Udržet a zvýšit\" to je prostě předvolební slogan. Když vidím, co současné vedení udělalo, domníval jsem se, že musím v kandidátce vyjádřit, že nebudu snižovat úroveň, která je nastolena, že se ji pokusím zvýšit. Posunout to ještě dál, ale již ted je řada věcí na maximu ...

Já nikoho do ničeho nutit nechci, ale přijde mi zvláštní shazovat jakoukoliv aktivitu, která má snahu něco vylepšit.

Punkaci, věz, že já jsem rád za jakoukoliv diskusi, i kritickou vůči mě. Bez komunikace to nemůže fungovat. Na druhou stranu ti je doufám jasné, že se kvůli jednomu člověku (dejme tomu tebe) neposadím na pr**l.

Já ve vedení klubu chci dělat maximum, nechci být ten, kdo se krčí v koutě. Vzhledem k tomu, jak se tu proti mě zvedla vlna kritiky, budu nyní svou aktivitu směřovat více do interních záležitostí, kde proti mě bude hned šestice bojovníků. :D

Já tedy nevím, ale někdy překotná snaha něco rozvíjet a \"zlepšovat\" nemusí vést opravdu ke zlepšení ale spíše k rozpitvání a rozkolu nečeho, co funguje dobře na něco, co má různé výpadky, závadičky a přestává to fungovat hladce. Takže já bych spíše než se snažit všechno nějak vylepšovat bral i to, že pokud něco funguje, tak to nechám samovolně běžet. Však ono se to \"neaktivitou\" samo nepokazí a jak je tu zmíněno, úroveň fóra nebo klubu to nesníží. Vím, že jsou tu tací, kteří se rejpou v autech nebo jen motorech, i když šlapou na jedničku, ale já se radši do věcí, které fungují, moc nevrtám a řekl bych, že tím taky ničemu neuškodím. :super Takže, jak už tady na fóru bylo někde opakovaně psáno, odstupující vedení udělalo pro klub mnoho dobrého a někde je už laťka nastavena na maximum a nemá cenu se hnát za tím být stejně dobrý nebo lepší než členové předchozího vedení. I období stagnace je úspěch a řekl bych, že i naprostá neaktivita nového vedení co se týče nových vynálezů a zlepšováků klub nepoloží, jak tu někdo předhazuje. Stačí udržovat setrvalý stav, na čemž snad nic obzvlášť těžkého nebude, a můžeme všichni spokojeně fungovat dál. Souhlasím s punkacem, že klub (nebo jen fórum) není středobod vesmíru a není to fabrika, která má za úkol nás všechny uživit a bez jejího nejhladšího chodu nemůžeme žít. Někdy jen stačí umírnit velké nadšení a vášně pro změny a vylepšování a bude taky dobře. :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...