ace11 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Dnes jsem si přečetl potrestánání uživatelů,ale vidím jako hříšníka \"TEBE\" Mohy - tak ty nic pro kšeft neděláš co? Nemám k tobě co už říct 17.5.2013 ¨19.5.2013 Uživatel Mohy - zamezení přístupu na 48 hod pro opakované porušení pravidel inzerce, bod 1. Komerční inzerce. omlouvám se,vím,že to sem nepatří,ale musel jsem. Hezkou neděli přeji.:papa [upravil dne 30/6/13 12:34 od ace11] Citovat
Michael coupé Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Mohy, na to ti asi nikdo neodpoví. Ten, kdo by ti k tomu mohl něco říci bude mlčet, když jste ho tady na fóru svou kritikou otrávili:potlesk uz to zacina,jestli nekdo ze Znojma jezdi na vymenu oleje do Cz,tak to do tohodle vlakna asi nepatri ,zatim nevim o nikom,kdo by ladil jinak nez-li čipem asi to je porad trosku drazsi sranda na nejake pokusy a diky vykonu asi i zbytecna...jo,jo zlaty facko,snizit hlavu,ladak,kola a soc porsche bylo na svete :-D [upravil dne 30/6/13 13:12 od Michael coupé] Citovat
Mohy Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 Dnes jsem si přečetl potrestánání uživatelů,ale vidím jako hříšníka \"TEBE\" Mohy - tak ty nic pro kšeft neděláš co? Nemám k tobě co už říct 17.5.2013 ¨19.5.2013 Uživatel Mohy - zamezení přístupu na 48 hod pro opakované porušení pravidel inzerce, bod 1. Komerční inzerce. omlouvám se,vím,že to sem nepatří,ale musel jsem. Hezkou neděli přeji.:papa [upravil dne 30/6/13 12:34 od ace11] chvíli jsem přemýšlel že napíšu SZ, ale nakonec raději veřejně: o čem prosím tě mluvíš (píšeš) ? Na co reaguješ? Asi jsem to totálně nepochopil... A opravdu TRVÁM na vysvětlení, prosím o něj.... ad Straki: po diskusi s ním dobrovolně mažu co jsem napsal i když říkal at nemažu, vše je možná jinak................XXXXXX............a jelikož neznám, nevím, tak to nechám takto.......XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ad komercní inzerce: NIKDE jsem tu nenasel DEFINICI komercni inzerce... takze si mistni admini mohou delat co chtej a BANovat dle libosti pod zaminkou komercni inzerce...Jak mám vědět co je a co uz neni komerce? Podle mě když prodávám pár kousku něčeho a nechci to dát zadarmo jeste neni kormerni inzerát. [upravil dne 30/6/13 16:01 od Mohy] [upravil dne 30/6/13 17:06 od Mohy] [upravil dne 30/6/13 17:45 od Mohy] Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 A tak hladat na nete nieco o chip tunningu nic?????? Myslim ze je dostatok clankov o chipe. Teoreticky, zvysenie vykonu pripada na 10%. este nejake otazky ??? PS: asi by si mal pouvazovat o nejakom inom aute. nemozes chciet nieco, na co auto nebolo stavane. to ako keby si mal doma mixer na \"krem na kolac\" a chcel by si snim miesat maltu, ci beton. Proste, podstata je ta ista, technika je ina. PS: a predpokladam, ze nemas 18 r nato, aby ti trebalo nieco vysvetlovat. :roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker Citovat
Michael coupé Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 asi nepujde tolik o motor jako prevodovku,ktera to nevydrzi:myslim Citovat
Přema Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Spíš spojka a při dnešních cenách dvouhmoty u 2,2 bi v pežo sladkých cca 21.000,- Kč bych se na to fakt vysral....... a to nemluvím o cenách zbytku komponentů spojky..... Citovat
Mohy Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 mmartinkovic: o chipu mi netreba cist, ja resim reálné HW, ne SW upravy... Prema: no spojka vydrzí chip na cca 200PS ne? Citovat
Přema Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Zůstan v klidu že vydrží:D:D........vydrží ale jak dlouho...chipem podstatně zkrátíš její životnost....... Citovat
Přema Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 jasně...... já to říkal taky...... a ne jenom já....... myslíš že soudruzi z francie počítají že u auta z najetýma cca 100t km a víc přidáš cca 20% a že ta spojka vydrží dalších 100 t km ????? Nenech se prosím Tě vysmát a přistaň nohama na zem..... Citovat
Agrafik Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Mohy: není problém těch 200 koní ,ale ten točívý moment, který je třeba přenést. Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 To Mohy, vidis, keby nasi stary otcovia robili s autami to co ty, dnes by neboli krasne veterany a ine zaujimave kusky na ceste. kde budu take auta ake mas ty, Oktavky, Audiny, BMV, MB, a ine? Po 15 rokoch uz budu KO a na odpis, ale take zachovale este stale budu jazdit, pekne, ciste, motor jak novy. Jedny znami mali S 105, a to ju vytlacili z garaze, umyli, zatlacili naspat. Jazdilo sa len k doktorovi a spat, sem tam na nakup. a to auto po 40 rokoch vyzera, ako keby vyslo z vyrobnej linky. Tak ak chces sport a pod tak si kup RCZ a 407 nechaj na rodinne zajazdy. Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Z dnešních konfekčních aut stejně žádné hodnotné veterány nebudou. Z nějakých speciálních verzí dejme tomu, ale po masové produkci neštěkne pes. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.