Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem si přečetl potrestánání uživatelů,ale vidím jako hříšníka \"TEBE\" Mohy - tak ty nic pro kšeft neděláš co? Nemám k tobě co už říct :o

17.5.2013 ¨19.5.2013

Uživatel Mohy - zamezení přístupu na 48 hod pro opakované porušení pravidel inzerce, bod 1. Komerční inzerce.

omlouvám se,vím,že to sem nepatří,ale musel jsem.

Hezkou neděli přeji.:papa:papa

[upravil dne 30/6/13 12:34 od ace11]

Odesláno
Mohy, na to ti asi nikdo neodpoví. Ten, kdo by ti k tomu mohl něco říci bude mlčet, když jste ho tady na fóru svou kritikou otrávili:potlesk

uz to zacina,jestli nekdo ze Znojma jezdi na vymenu oleje do Cz,tak to do tohodle vlakna asi nepatri

,zatim nevim o nikom,kdo by ladil jinak nez-li čipem asi to je porad trosku drazsi sranda na nejake pokusy a diky vykonu asi i zbytecna...jo,jo zlaty facko,snizit hlavu,ladak,kola a soc porsche bylo na svete :-D

[upravil dne 30/6/13 13:12 od Michael coupé]

Odesláno
Dnes jsem si přečetl potrestánání uživatelů,ale vidím jako hříšníka \"TEBE\" Mohy - tak ty nic pro kšeft neděláš co? Nemám k tobě co už říct :o

17.5.2013 ¨19.5.2013

Uživatel Mohy - zamezení přístupu na 48 hod pro opakované porušení pravidel inzerce, bod 1. Komerční inzerce.

omlouvám se,vím,že to sem nepatří,ale musel jsem.

Hezkou neděli přeji.:papa:papa

[upravil dne 30/6/13 12:34 od ace11]

chvíli jsem přemýšlel že napíšu SZ, ale nakonec raději veřejně: o čem prosím tě mluvíš (píšeš) ? :myslim Na co reaguješ? Asi jsem to totálně nepochopil... A opravdu TRVÁM na vysvětlení, prosím o něj....

ad Straki: po diskusi s ním dobrovolně mažu co jsem napsal i když říkal at nemažu, vše je možná jinak................XXXXXX............a jelikož neznám, nevím, tak to nechám takto.......XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ad komercní inzerce:

NIKDE jsem tu nenasel DEFINICI komercni inzerce... takze si mistni admini mohou delat co chtej a BANovat dle libosti pod zaminkou komercni inzerce...Jak mám vědět co je a co uz neni komerce? Podle mě když prodávám pár kousku něčeho a nechci to dát zadarmo jeste neni kormerni inzerát.

[upravil dne 30/6/13 16:01 od Mohy]

[upravil dne 30/6/13 17:06 od Mohy]

[upravil dne 30/6/13 17:45 od Mohy]

Odesláno

A tak hladat na nete nieco o chip tunningu nic??????

Myslim ze je dostatok clankov o chipe.

Teoreticky, zvysenie vykonu pripada na 10%.

este nejake otazky ???

PS: asi by si mal pouvazovat o nejakom inom aute. nemozes chciet nieco, na co auto nebolo stavane.

to ako keby si mal doma mixer na \"krem na kolac\" a chcel by si snim miesat maltu, ci beton. Proste, podstata je ta ista, technika je ina.

PS: a predpokladam, ze nemas 18 r nato, aby ti trebalo nieco vysvetlovat.

:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker:roker

Odesláno

Spíš spojka a při dnešních cenách dvouhmoty u 2,2 bi v pežo sladkých cca 21.000,- Kč bych se na to fakt vysral.......

a to nemluvím o cenách zbytku komponentů spojky.....

Odesláno

jasně...... já to říkal taky...... a ne jenom já....... myslíš že soudruzi z francie počítají že u auta z najetýma cca 100t km a víc přidáš cca 20% a že ta spojka vydrží dalších 100 t km ????? Nenech se prosím Tě vysmát a přistaň nohama na zem.....

Odesláno

To Mohy,

vidis, keby nasi stary otcovia robili s autami to co ty, dnes by neboli krasne veterany a ine zaujimave kusky na ceste.

kde budu take auta ake mas ty, Oktavky, Audiny, BMV, MB, a ine?

Po 15 rokoch uz budu KO a na odpis, ale take zachovale este stale budu jazdit, pekne, ciste, motor jak novy.

Jedny znami mali S 105, a to ju vytlacili z garaze, umyli, zatlacili naspat. Jazdilo sa len k doktorovi a spat, sem tam na nakup. a to auto po 40 rokoch vyzera, ako keby vyslo z vyrobnej linky.

Tak ak chces sport a pod tak si kup RCZ a 407 nechaj na rodinne zajazdy.

:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...