Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vítej zpět v Čechách. :papa Dobře, že jste též dorazili v pořádku domů. Díky za účast a musím říct, že moc pěkné fotky.

PS: osobně bych se nejradši sbalil a vyrazil zpět na Jadran. Po skoro třech týdnech dovolené, mě to v práci teda vůbec nebere :D

Odesláno

To ti věřím ten přechod a zvyknout si na jinej režim je strašnej taky se ještě nehodlám dostavit do práce,prodloužim si dovolenou ještě dokonce týdne aspoň tady u nás.Jadran zas a snad příští rok.:roker

Odesláno

Joj, pěkné fotky:papa Hned bych jel znova, vydržet rok ach jo:( Celkově ta Promajna bylo velmi pěkné místo, klídek, koupáničko atd.:super

Odesláno

Ani jsem to sem nechtěl psát, abych nenakazil ostatní, ale mám depku jako prase hned od druhého dne, co jsme se vrátili. Když vidím ty fotky, tak mi je do breku. Já ty návraty do z... reality snáším rok od roku hůř.

post-26507-14109632809378_thumb.jpg

post-26507-14109632810374_thumb.jpg

Odesláno

Taky něco zbylo, ale na pobyt by to nebylo :D Což by nevadilo, ale horší je to s dovolenou. Když vidim Jirko tvoje fotky, tak bych v pátek nejradši vyrazil znovu. V práci se nemůžu nějak rozhýbat. :D

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...