Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Ano. taky koukám na vzory po internetu... Je tam toho takové množství, až si nevim rady Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 No tak jak by zhruba mel vypadat strukturovany zivotopis internet poradi a krapet to treba ve Wordu naformatovat a placnout do toho malou fotku taky zvladnete, ne ? Pripadne sem nejaky zivotopis pro inspiraci muzu v PDF nahrat, nerikam, ze to mam \"best\" ale problem zatim nebyl .. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Porosim do mejlu Několik let jsem o práci nežádal, a ted budu muset. Fotku bych taky rád přidal, jelikož i na vzhledu záleží Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Copak v Temelíně tě vyrazili?? Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Choze: staci behem vikendu ? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 servisman: Nevyrazili... Odcházim ze své vůle. Dodělám školu a pujdu k ČEZu. Ne se plácat u dodavatelů. StibTo: Určitě stačí. Děkuju moc! Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Není to škoda? Já vím svý podle sebe více SZ Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Poslu Mail mas predpokladam v profilu.. Citovat
maturantka Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Doporucuju http://www.europass.cz/. Ma dobrou strukturu, je tam prostor i pro tu fotku a jde to v tom jejich systemu po nejake dobe znova nacist, kdyz ho budes chtit aktualizovat. Ja jsem si hlavne davala pozor, aby rozsah nepresahl 2 strany (kdo se tim ma procitat, ze?), takze tam nemam zadny zbytecnosti typu, kam jsem chodila na zakladni skolu, ze jsem kdysi mela padesatku, ktera uz neplati, pak nejaky pitomosti typu \"jsem komunikativni a ochotna pracovat\"... Zaprve ti na 2 strany toho moc nevleze a zadruhe na tyhle pitomosti neni nikdo zvedavej :-). Preju hodne stesti. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Děkuju. Maličko si nejesem jsitej co vše mohu udávat, aby to budoucího zaměstnavatele zajímalo. Mohu udávat například že jsem byl podroben psychologickému vyšetření pro vsup do jaderných zařízení? Nebo odborné školení BOZP? Také mi vratá hlavou jestli jim třeba psát že mám ZP. Při zařizování ZP mi bylo řečeno že je to dobré do životopisu psát, pač je vidět že nejsem magor atd. Je mi třeba jasné že si tam dám vyskozdvižné vozíky, jeřábnickej a vazačskej průkaz. Ale v tejhle práci sjem měl moooc školení, ale aby to někoho zajímalo. Třeba práce ve výškách a hloubkách a nádržích, školení vedoucích zaměstnanců, atd atd.... Už nemám ke všem školením papír. Asi by tedy nebylo na škodu si papíry zpětně vyžádat [upravil dne 23/11/13 10:41 od Chozeluizskuner] Citovat
Péťa Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Hlavně nepoužívej moc zkratek ZP jsem pochopil až na druhé čtení, že to je zbrojní průkaz a ne zdravotní postižení Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 zkratky tedy vynechám... To je zas degenerace ze zaměstnání. My tam máme zkratky snad na všechno Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Chozeluizskuner : máš emaila Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 DO životopisu psát akorát co zaměstnavatele může zajímat - z těch oprávnění na vysokozdvih, zbroják atd. Klidně mít několik verzí životopisu pro různá místa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.