Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ano. taky koukám na vzory po internetu... Je tam toho takové množství, až si nevim rady

Odesláno

No tak jak by zhruba mel vypadat strukturovany zivotopis internet poradi a krapet to treba ve Wordu naformatovat a placnout do toho malou fotku taky zvladnete, ne ? :)

Pripadne sem nejaky zivotopis pro inspiraci muzu v PDF nahrat, nerikam, ze to mam \"best\" ale problem zatim nebyl ..

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Porosim do mejlu :mad: Několik let jsem o práci nežádal, a ted budu muset. Fotku bych taky rád přidal, jelikož i na vzhledu záleží :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

servisman: Nevyrazili... Odcházim ze své vůle. Dodělám školu a pujdu k ČEZu. Ne se plácat u dodavatelů.

StibTo: Určitě stačí. Děkuju moc!

Odesláno

Doporucuju http://www.europass.cz/. Ma dobrou strukturu, je tam prostor i pro tu fotku a jde to v tom jejich systemu po nejake dobe znova nacist, kdyz ho budes chtit aktualizovat. Ja jsem si hlavne davala pozor, aby rozsah nepresahl 2 strany (kdo se tim ma procitat, ze?), takze tam nemam zadny zbytecnosti typu, kam jsem chodila na zakladni skolu, ze jsem kdysi mela padesatku, ktera uz neplati, pak nejaky pitomosti typu \"jsem komunikativni a ochotna pracovat\"... Zaprve ti na 2 strany toho moc nevleze a zadruhe na tyhle pitomosti neni nikdo zvedavej :-). Preju hodne stesti.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Děkuju. Maličko si nejesem jsitej co vše mohu udávat, aby to budoucího zaměstnavatele zajímalo. Mohu udávat například že jsem byl podroben psychologickému vyšetření pro vsup do jaderných zařízení? Nebo odborné školení BOZP? Také mi vratá hlavou jestli jim třeba psát že mám ZP. Při zařizování ZP mi bylo řečeno že je to dobré do životopisu psát, pač je vidět že nejsem magor atd. Je mi třeba jasné že si tam dám vyskozdvižné vozíky, jeřábnickej a vazačskej průkaz. Ale v tejhle práci sjem měl moooc školení, ale aby to někoho zajímalo. Třeba práce ve výškách a hloubkách a nádržích, školení vedoucích zaměstnanců, atd atd.... Už nemám ke všem školením papír. Asi by tedy nebylo na škodu si papíry zpětně vyžádat

[upravil dne 23/11/13 10:41 od Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

zkratky tedy vynechám... To je zas degenerace ze zaměstnání. My tam máme zkratky snad na všechno :D

Odesláno

DO životopisu psát akorát co zaměstnavatele může zajímat - z těch oprávnění na vysokozdvih, zbroják atd. Klidně mít několik verzí životopisu pro různá místa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...