Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyřízení mé reklamace

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

V podstatě mi to je jedno,hlavně už opravdu nechci 301,protože bych ji bral se všemi nedostatky,které má.

[upravil dne 14/8/13 15:56 od ivopav]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kubis009 si spokojny s tou 1,6 Vti, koľko už máš najazdené a bol si už v servise s niečim? O týždeň mi príde nová 301 1,6 vti. Ešte by som sa chcel opýtať všetkých majiteľov 301, aké mali problémy s 301. Ivopav tie tvoje problémy s tvojim motorom to mi je veľmi ľúto. :myslim

Odesláno

Ahoj, tak přesně mam 3064 Km :) a bez závad, tím že je to poměrně lehké auto a 115 koníků stím dělá pěkné kousky ;-) jsem maximálně spokojen, to co jsem odtoho očekával mi splnilo.. výkon, prostornost, pohodlí :) je to peugeot ;-) a spotřeba spadla z 7,5 na nějakých 6,7 a možná by ještě ještě spadla, protože jezdím s těžkou nohou. :roker

Návštěvník
Odesláno

Chlapi,já Vám všem přeji šťastnou ruku.Jen pro některé pochybovače stran mé reklamace ohledně zatékání u dveří,zakoupily jsme novou i30 a o nějaké vlhkosti nemůže být ani řeč.A hlavně při pročítání hyundai fóra,jsem dospěl k názoru,že každý zastává stejný názor jako já.Za svoje peníze chci obvyklou kvalitu a obzvláště u auta za 280000Kč.

Jinak zítra jedu řešit můj vůz.Stále leží v servise.:(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak nakonec se moje reklamace vyřídila.Nevědí co s tím a Praha dává od toho ruce pryč,proto vůz vykoupí autosalon.

Jen zde uvedu výhodnost koupě nového vozu.

- vůz jsem vlastnil 4.měsíce,fyzicky pouze jeden ujeto 2600km

- pořizovací cena byla 237000,vykoupen za cenu 225000

- na úrocích zaplaceno 4500

- 800Kč za přihlášení vozu,teď toto budu absolvovat znovu - platil jsem splátky za něco co leželo v servise a ani se neprodloužila záruční doba

- odevzdal jsem svůj vůz v akci staré za nové,s tímto jsem jezdil do poslední chvíle

Suma sumárum svezení v naprostém krámu,které mě stálo 4.měsíce nervů,hádek,telefonátů a ježdění do servisu - 17300Kč.

Opravdu ať jdou do pr_ele:grr

Prosim nepouzivat cervenou dekuji moderator

[upravil dne 21/9/13 11:30 od StibTo]

Odesláno

Asi se ti nechce, ale dal bych je k soudu! To není normální abych ztratil 17000,- a byl bez auta, bez nového auta a oni se ti tímto vysmáli. Jestli jsou to krámy tak proč to prodávají a když se pokazí tak to neumí opravit? Ať jdou doprdele, máš nárok na auto za které sis zaplatil. Chápu že už nechceš 301 možná že už ani Peugeot ale nenechal bych to jenom tak, stát se z autem může cokoliv a kdykoliv, proto ale oni existujou aby to mohli opravit. Šmejdi jedni :roker

Odesláno
Asi se ti nechce, ale dal bych je k soudu! To není normální abych ztratil 17000,- a byl bez auta, bez nového auta a oni se ti tímto vysmáli. Jestli jsou to krámy tak proč to prodávají a když se pokazí tak to neumí opravit? Ať jdou doprdele, máš nárok na auto za které sis zaplatil. Chápu že už nechceš 301 možná že už ani Peugeot ale nenechal bych to jenom tak, stát se z autem může cokoliv a kdykoliv, proto ale oni existujou aby to mohli opravit. Šmejdi jedni :roker

u právníka jsem byl,musel bych ten úvěr doplatit 170 tisíc,auto odevzdat a soudit se o všechny náklady.

Ještě jsem zapoměl napsat že těch 170 platím aji teď,jinak by ho nevykoupily:bacha

Odesláno

Jak píše ozzy,zatím budou prý testovat a provozovat jako autopůjčovnu a pak prodají

[upravil dne 19/9/13 15:13 od ivopav]

Odesláno

To koupil brácha a já přemýšlím buď krátkou i30 nebo teď teď mají akci na fluenc dynamic s paketem za 273 tak nevím

Odesláno

Toto všetko je spôsobené tým, že automobilky ( a nie len tie ) majú zaplatených ľudí na to, aby vyrátali na zdrapoch papiera ako čo spraviť, aby to vydržalo rok, pol roka, mesiac, a potom s tým behať do servisu. Auto sa stalo predmetom ako pero, človek kúpi, a keď sa opotrebuje kúpi druhé. Je to smutné, ale lepšie to už podľa môjho názoru nebude... Je to jednoducho celé v háji. Keď si dávno človek kúpil napr. Feliciu tak to s tým problém nebol a ak aj hej tak dal za opravu 100 SK a auto išlo za 10 minút znova....

Ľutujem že to takto dopadlo, pritom tie 301-tky vyzerajú pekne, ale tak za takúto cenu... :/

Odesláno

Tak už jsem se dostal k servisu i já :)

V malé rychlosti tak do 30 km/h se mi samovolně stáčí volat do prava :bacha včera jsem ho odvezl do servisu a dnes si ho vemu zpět, v servisu nezjistili nic, jen že geometrie je v pořádku a přehozením kol to taky není. Takže dnes ho dali na diagnostiku a problém řeší v Rakousku... :myslim

Odesláno

Závada zjištěna :) bohužel byla to moje chyba...jednoho dne jsem při sjíždění z chodníku nevyjel přes snížení pro auta ale rovnou přes obrubník,no a samozřejmě že jsem o něco zavadil, to něco jsem ohnul... :) tyč stabilizátoru, výměna 3 700,- zatím neplatim, šikovný servisní technik tyč znovu ohnul a volant zase funguje jak má :D nicméně se na výměnu tyče objednám.... ale co se ještě stalo, v servise mi technik ukázal samořezný šroub v pneu, ten se tam dostal jejich vinou protože z toho šel unikajicí vzduch slyšet a já bych k nim tímpádem ani nedojel aniž bych gumu nedofoukal. Jenže jsem teď nasrany protože mi pneu akurád zalepil,neměl bych dostat náhodou nové pneu??:roker :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...