Stavikr Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Nevíte někdo jestli se dají sehnat barevné žárovky do palubní desky? Přemýšlel jsem nabarvit běžné žárovky, ale při jejich watáži by asi moc nesvítily. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhercik Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 A co zkusit LED diody ? Již se to tady několikrát řešilo - dej vyhledat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Určitě by se dali sehnat,ale problém je v tom(zkoušel sem to),že Ti barevný žárovky nijak nezmění vzhled,jelikož na budíkách je nalepená-ze strany ručiček,žlutá fólie-aspoň u 306 rok 94. Takže,když sem dal zelenou žárovku,jen svítila míň než ostatní-normální. Jen můj názor,ale myslím si,že když dáš pryč ty žlutý fólie,tak můžeš nechat znova zkalibrovat budíky,protože si myslím,že by neukazovali správně,po nasazení ručiček. Asi nejlepší varianta,nechat si v nějakým tunningovým obchodě nalepit bílé polepy-profesionálně. Na závěr,přeju hodně úspěchů a pokud Ti to vyjde,tak se nějak ozvy,dost mě to taky zajímá. Zdárec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Nechat si nalepit polepy je docela drahé? Nevzpomínám si cenu, ale co jsem viděl..to bych se raději bez toho obešel. Nemáš ponětí za kolik se to dá udělat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Jsou v 306-tce patice T5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 DA sa ta zlta folia jemne oskrabat a zostane potom len biela. To co chces podsvietit tak musis s viacerymi ledkami vedla seba. Nestaci dat led len tam kde boli ziarovky. Ja som tyo spravil na svojej 605 a spotreboval som priblizne 30 vysokosvietivych lediek aby to nejak vyzeralo. ale ide to. Najhorsie je ich upevnit tam kde potrebujes. Na podsvietenie ruciciek som pouzil male SMD ledky ktore su prilepene tesne podf rucickou vedla osky. Rucicku som musel oskrabat od tej cervenej farby a nanovo natriet spodok bielov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 nech si tu vyhledat prispevky, \"podsvetleni palubky\" se tusim jmenovaly, od Hics a Vvitty celkem s rozumnym mnozstvim prace se da dostat na cervene podsvetleni a modre rucky kombinaci zarovek a LED diod nebo cele podsvitit LED, ale pak musi jit do pryc ta zluta vrstva na budiku a vyzname roste spotrebovane mnozstvi LED.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts