Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , možná tu najdu spřízněný duše :D

Koupil jsem iPad mini, a dělá mi jen radost.

je tu někdo kdo má jablíčkový tablet? Možná by tohle téma mohlo být užitečné k povídání o Apple, nic podobného jsem tu nenašel.

Začnu: Zvažuju koupi iPhoto..to je muj primarni problem. Absolutně nejde o to že stojí par euro...to kilo mě netrápí. Spíš se nemohu rozhodnout, zda mi nestačí jiné free photoshopy... :myslim

Odesláno

Já nikdy nebyl zastáncem androidu ani u mobilu a to z mnoha důvodů. Neměl jsem rád ani Apple... ale po týdenním nasazení Ipad 2 bych už jiný tablet nevybral. Samozřejmě je k tomu potřeba mít nějaké slůžby od Apple a nejlépe další zařízení. Ale ta jednoduchost, rychlost synchronizace, user privacy apod.. prostě mě to uchvatilo :)

Osobně zatím tablet nepotřebuji, ale zvažuji jeho koupi k práci a vysoké škole už dlouho, ale zatím nejsem přesvědčen, že mi nahradí 100% notebook ;)

Odesláno

Mam MacBook, iPhone a iPad.... kdyz jeste iPad neexistoval, byl jsem zaryty applista... ano, synchronizace je uzasna, sluzby od applu mam a vyuzivam snad vsechny, co existujou :D...

Ale proste iPad me silene rozciluje a radsi pouzivam obycejny cinsky androidi tablet...

Odesláno

tak vám díky za radu ohledně iPhoto:papa:D:D

Apple bud máš rád kvůli tomu co v první řadě nabízí (bezkonkurenční zpracování a user frendly přístup) nebo dáváš prednost androidu , z mnoha duvodu ( hodně lidí na Apple vůbec nemá , a pak hraje divadlo jak jim tohle či tamto vadí:grr , nebo druha varianta, android je víc otevrenejsi, to mu nelze uprit. Nicméně asi jediné k čemu je to dobré je kradení aplikací - odměnou je nestabilita, zastarávání, ne zrovna uchvacující rychlost- i u top modelů ):roker

Odesláno

A JB je snad něco jinýho než ROOT u Androida? Blbost tim to není. Muj nazor na Jablečný věci je takovej že po HW strance super, ale co mi vadí je nutnost všechno synchronizovat přes jejich soft, muzika videa nejdou jednoduše nahrát do složek, a pak specifický soft kterej kam přijdeš tak je problem, protože 80% lidí ma bud widlw nebo android. iPad znam jak 10\" tak 7,9\" nebo kolik to má, ten menší je super, vezmu ho do jedný ruky a není až tak uplně mrňavej, displej taky super, ale zbytek, to už jsem popsal dříve.

K iPhoto, pokud potřebuješ editor na fotky tak ho kup, no a pokud ho nahodou neupotřebíš tak tech pár korun co za to dáš litovat nebudeš, ono když už to máš tak se to hodí vždycky.

Odesláno

no JB je něco maličko jiného než ROOT. Napriklad ve vztahu k tomu o čem je řeč: na Androidu si aplikaci ukradneš i bez ROOTu...nýbrž na jablku bez JB ne;)

Radku, víc nez HW je na Apple zajímavej soft;) To je to co dělá ty věci tak oblíbenýma. Vzdyt se stále prodává iPad2 , oficiálně...zařízení predstaveny na začátkem 2011;) A to má HW už beznadějně zastaralej, at chceme nebo ne:D Ukaz mi 3 roky starej tablet s Androidem...jak bude mít aktualni system a svižnej....a zda ho lidi za 10 000 budou kupovat:D

[upravil dne 15/6/13 10:18 od Mohy]

Odesláno

jenom se vrátím k původní myšlence informací o iOS a aplikacích :myslim:D

iPhoto je ČESKY.. hrál sem si s nim dost dlouho v iStyle a ovládání složitější..ale mluví to česky, asi jako jediný photoshop. Což pro základní až stredni AJ je poměrně užitečné, člověk nemusí přemýšlet..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...