Marda106 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 ahojky lidi chtěl jsem poradit mam v aute stary autoradio s kazetovou mechanikou a chtelo by to předělat tak jsem se chtěl zeptat co říkáte na tady tohle http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=1929 nebo popřípadě jestli nemužete někdo doporučit nejaky dobrý autoradio s CD spíš MP3 s cenou tak do 5000,- nebo možna něco přes 5000,- nechci do toho nejak extreme vražet nehorazny deseti tisice jen za radio.... dik moc věřím že mi vy skušenější poradíte.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 já mám todleto http://www.jvc.cz/cars/zoom.asp?id=161 a spokojenost a stálo mě nový 3650,- ale předtím jsem sháněl toto http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=HF_2364&pohled=vyrobky, jenže tehdy nebylo nikde na skladě a mě se nechtělo platit těch doporučených 3995,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Není v dnešní době už lepší koupit nějaké s USB portem? Na 1GB USB disk se vejde víc, než na 700MB CD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 podle mně je to zbytečný...nepamatuju si, kdy jsem naposled jel tak dlouho, že by mi 1 CD nestačilo...mám v autě 3 CD v mp3 a stačí mi to až nad hlavu:super a pokud se nepletu tak s USB jsou zatím pouze radia jako Clatronic apod. a ještě aby mi trčel z radia nějakej USB disk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 USB není zase tak špatná věc. Když máš kapesní Mp3 přehrávač tak ho tam cvakneš a posloucháš dál. Případně ještě slot na SD karty. Např. toto vypadá moc pěkně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 myslímže s Pioneer DEH-4700MPB chybu neuděláš, osobně bych možná zvolil ale Pioneer DEH-P5700MP nebo Pioneer DEH-P5730MP a to z důvodu dvou párů RCA které může použít na zasilovače. Nebo je ještě možnost Alpine CDE-9845RB ale lepší bude asi to pio. mk:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Je tö sice na horní hranici tvého limitu ale nevypadá to špatně. toto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 ještě si dovolém poznámku: vyprdni se na USB a podobné nesmysli co jsou jen lákadlo neznalců a kup rádio které má kvalitní zvuk a docela revoluce v rádiích je MOSFET (dnes bych bez MOSFET už rádio nekoupil) dodá více kvality je malej a je víc místa pro kvalitnější mechaniku a nehřeje se tolik jako ty starší mk:roker:roker:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts