Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu ze to vcera chladilo tak ze dne na den se asi nevyparilo... prijde mi ze kdyz nasrartuju a zapnu klimosku ze v motoru nic necvakne tim myslim ten kompresor

Odesláno

Nemuselo sa vyparit. Stačí malá netesnosť a je vystaráno. Peugeot nemá snimač tlaku v klíme. Ale zato používa dosť nekvalitné hadice. Minulé leto som to riešil v dcerinej 407-je. :super

Odesláno

Marko306:

Sorry, myslel som to tak, ze na stratu tlaku neupozoznuje. T. J. Nemá ho vyvedený do nejakej kontrolky, alebo hlásenia. Asi len bráni zapnutiu kompresora aby nebezal naprázdno.

Odesláno

aha, tak to asi bude jen náplň... teď sem koukal na slevomatu je akce na naplnění, tak toho asi využiju...

a teda to auto je natolik \"chytrý\", že když nemá tlak nebo medium tak prostě přestane jít kompresor jo...? to jsou věci...

Odesláno

Chladivo se ztrácí průběžně, ani nemusí jít o netěsnost systému. To je normální. Než necháš dát novou náplň, nech pro jistotu těsnost zkontrolovat, ať nevyhodíš peníze zbytečně z okna.

Na vadný kompresor taky moc nevěřím.

Odesláno

Mám 406 kupátko od 2008 a klima jede víceméně celoročně v rozmezích 22-25°C.

Za celou tu dobu jsem ji akorát asi po roce jednou dezinfikoval sprejem a nic víc.

Bezproblémově funguje a nesmrdí (teď možná občas je cítit).

Teď se chystám do servisu jen na kontrolu a mám i docela trochu strach, když na to šáhnou, že se to začne s..t. :bojim

Odesláno

Dave asi reagoval na príspevok od pkr, že chladivo sa stráca priebežne. Áno stráca sa priebežne, ale nie za 2 roky. Ja som predal 8 ročný P407 a klíma fungovala bez problémov.

Odesláno

No jasný, normálně by to mělo vydržet daleko dýl. Jenže nikdo z nás neví, kolik chladiva tam z výroby bylo. A pokud ho z nějakýho důvodu bylo pouze minimální množství, nutné k sepnutí klimy, může to bejt důvod nefunkčnosti.

Na výstupní kontrole ve fabrice určitě kontrolují jen funkci, ale nikoliv množství chladiva.

Odesláno

a hlavně mám zde mezi uživateli jedno z nejstarších aut... teď teda beru 508čky samozřejmě... :-D

tak v rámci úspor by to co píše pkr bylo i logický...

Odesláno
No jasný, normálně by to mělo vydržet daleko dýl. Jenže nikdo z nás neví, kolik chladiva tam z výroby bylo. A pokud ho z nějakýho důvodu bylo pouze minimální množství, nutné k sepnutí klimy, může to bejt důvod nefunkčnosti.

Na výstupní kontrole ve fabrice určitě kontrolují jen funkci, ale nikoliv množství chladiva.

Z výroby ide podľa mňa auto plné okrem nádrže s palivom. To by aj do prevodovky nemuseli dať predpísané množstvo oleja, veď iba skúšajú.

Ty dáš za auto obrazne 25 000 € a ono bude mať iba na odskúšanie(s polovice) naplnenú klímu? To určite nie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...