Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čauky borci,mám 407 HDI a potřebuji radu.Stary OK,Na volnoběh i po zahřátí mi kolísají otáčky až na hranici skoro zdechnutí a kouří z výfuku.Nedělá to ale pokaždé.Na diag. mi to vypsalo tyto chyby P1598,P1434,P1351.

Co by to mohlo prosím způsobovat?Když mu dám pořádný kartáč,tak to chvilku jede ok.

Díky moc za jakoukoliv radu a pomoc.

[upravil dne 11.12.13 16:36 od MJSytic]

Odesláno

Chyba P1598 znamena - A/C Pressure Sensor Volts Too High. Ale uz v jednom threade tu riesili tu poslednu chybu, kedy bol problem s zhavicami, sposobovalo to aj vyssiu dymivost

Odesláno

P1598 - Trvalá závada. Obvod elektromagnetického

ventilu ovládání ventilu bypass chladicího

okruhu Zkrat mezi dvěma vodiči nebo zkrat na plus

P1351 - Trvalá závada. Obvod relé žhavení před-po

startu Relé je ovládáno a svíčky nejsou napájeny

P1434 - zatím nevím, musím zjistit.

Jinak to vypadá podle příznaků na regeneraci FAP. Možná už ho máš dost zaplněný a tak se snaží často regenerovat.

Odesláno

může něco z toho ovlinvit ty otáčky motoru?

jinak němáte někdo podrobné popisy tech závad,čeho se týkají a jak je odstranit,tak jako třeba o tom žhavení?

moc vám díky pánové

Odesláno

Bližší popisy ti mohu dodat, ale až večer. U toho žhavení je to jednoduché, buď změřit jednotlivé svíčky ohmicky na konektoru na levé stráně za hlavou motoru, změřit na stejném konektoru zda relé spíná žhavení. A poslední možnost je, že to kecá, což jsem měl na 407mě také. Hlásilo to pořád tuto chybu. dvakrát měněno relé žhavení, vše OK a stejně to hlásilo.

[upravil dne 13/6/13 10:31 od HonzaZ]

Odesláno

P1598 - Trvalá závada. Obvod elektromagnetického

ventilu ovládání ventilu bypass chladicího

okruhu Zkrat mezi dvěma vodiči nebo zkrat na plus

Toto mi diagnostika hlásí taky a žádný problém na autě nepozoruji, jede jak má. (HonzaZ může potvrdit :) ) Takže tím bych se teď asi nezabýval.

Odesláno

Ahojte mohly by ste mi poradit co to moze sposobovat ?

Pocitac motoru :

-Trvala zavada. multiplexni zapojeni informace o dalkove ovladanem probuzeni nekoherentni

-Trvala zavada. multiplexni zapojeni absence komunikace s jednotkou BSI nebo pocitacem klimatizace

-Trvala zavada. Rizene nastartovani a zastaveni motoru pozadavky nastartovani nebo zastaveni chybu nebo nejsou platne.

Pocitac klimatizace:

- zavada snimace vlhkosti v kabine. neni charakterizovan. mistni.

Autoradio:

zavada leveho analogoveho vstupu pro zdroj zvuku. (toto by ma velmi zaujimalo...)

a este jedna otazka kolko % by malo byt \"korekce dodavky vstrikovace valce\" a \"merana vstrikovana davka (mg/vstrik)\" ???

vopred dakujem :)

RHR 100kw

[upravil dne 13/6/13 20:25 od tybyt]

Odesláno

Pokud máš trvalou závadu snímače vlhkosti v kabině, tak jedině vyměnit. Je v palubce nad zavírací poličkou v ozdobné liště pod třemi malými větracími otvory. Závadu levého analog. vstupu odstraníš deaktivací aux vstupu. Není to závada.

Hodnoty korekce vstřikování máš, kdyš najedeš na některý vstřik, dole na liště, tuším cca 60% až 160%. Ty závady výše těžko takhle na dálku říct.

[upravil dne 13/6/13 21:00 od HonzaZ]

Odesláno

no to viem kde sa nachadza ten spinac... no tak asi objednam nove ked to nebude predrazene...

no za studena som mal 5,14mg/vstrik a korekce od 96%az do 103% pri 736otacok tak neviem az tak se nerozumiem do toho... ianc vsetko fici pekne len pri regeneracii to sekani... :/ a tak isto na volnobehu mi skacu otacky... :/

diky pekne

Odesláno

Zdravím

Neviem či to patrí sem ale skúsim

Na palubnom počítači mi stále ukazuje vypálené žiarovky na treťom brzdovom svetli.včera som ich po vymieňal všetky za Led + Canbus ale stále mi to vypisuje.

Vedeli by ste mi poradiť ako to odstrániť alebo sa mám stým zmieriť?

ďakujem Jaro

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...