Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čauky,

mám Nokii Lumia 820 s WP8 a mám pár drobných problémů...

Předem bych se chtěla vyhnout řečem typu \"co se divíš, microsoft/windows\" apod... jsem čistokrevnej wokýnkář a nechci řešit nějakej flame :P

Nejzásadnější problém, který se mi nedaří vyřešit:

Jako primární účet se nastavil email, který mám na Outlook.com. Ten jako takovej venku na webu funguje parádně a jsem s ním spokojená. Nicméně telefon mi tenhle email přestal synchronizovat. Když kliknu na synchronizace, běhaj tam puntíky, že se něco děje, pak telefon prohlásí, že aktualizace proběhla před x vteřinami, ale nic se nesynchronizovalo... Vypnutí a zapnutí telefonu nepomohlo. Tak sem chtěla účet odstranit a znovu ho přidat. Jenže v Nastavení - \"email + účty\" tenhle MS účet odstranit nelze :myslim

Není to žádný Exchange účet, prostě poštovní schránka, jejíž registraci nabízí MS.. U ostatních emailových účtů, které tam mám připojené mi to nabídne synchro nebo smazat účet, jen u tohohle zmetka ne...

Takže dotaz na všechny - co s tím?? Protože ve chvíli, kdy se mi telefon nesynchronizuje s poštou a kontakty na webu, je pro mě celkem nepoužitelnej (volat zatim zvládá)... Když ho nemůžu ani smazat ani změnit (respektive změnit můžu heslo a čas, kdy bude synchronizace, email změnit nemůžu).

Telefon má podle sebe samého při kontrolách aktualizací sw, údajně aktuální sw, ale nevím jak moc tomu věřit, když se tváří u synchra pošty tváří aktualizovaně ale ve skutečnosti tomu tak není....

Díky moc

Odesláno

Tak sem dneska ještě zapátrala a našla sem na ms webu kbčko a teda těžké zklamání...

\"Chcete-li změnit účet Microsoft, který používáte pro přístup k těmto funkcím, je nutné obnovit původní tovární nastavení telefonu. Můžete však odebrat jakýkoliv jiný e-mailový účet, včetně dalších účtů Microsoft bez obnovení telefonu.\"

Reset do továrního nastavení zatim dělat nechci... Potřebuju jen rozchodit to synchro mailů :((((

Odesláno

Hmm tak u androidu mi ty maily aspoň fungovaly tak jak mají... Fakt se k němu vrátim asi...

No, a teda nějaké jiné řešení než factory defaults by nebylo? Mě se prostě od 30. května přestala synchronizovat pošta z outlook.com na outlook v telefonu. Gmail účty fungujou v pohodě. Když manuálně dám synchronizovat řekne to synchronizuji a pak aktualizováno před xy minutami/sec. Ale pošta, která na outlook.com od 30.5. je se v telefonu nezobrazí, ani žádná další nová pošta se tam nezobrazí :(

Heslo je správné, přihlašovací účet je správně, žádnou chybu to nehlásí... Hodila sem dotaz rovnou na ms, tak třeba se dozvim něco novýho... Jen mě napadlo, jestli byste tady někdo nevěděl, nebo se s tim už někde nesetkal...

Odesláno

Z webu (na pc i v telefonu) se v pohodě dostanu, je tam normálně nová pošta všechno a úplně v pohodě.. Nemám k dispozici další telefon na vyzkoušení :(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak znovu vytahuji \"svoje WP8 vlákno\"...

Nokia s WP8 mě definitivně dožrala, na přechodnou dobu se vracím k xperii mini pro - vděčný návrat k androidu - a nokii posílám do světa. Má to jeden háček.

Nutně chci vytahnout SMS z toho zatracenýho telefonu... Mám nastavené zálohování do cloudu - ovšem nikde jsem se nedočetla, do jakého cloudu, kde se na ty sms můžu zpětně podívat, stahnout, přečíst atd atd... Dívala jsem se i po softu třetí strany ve storu, ale vyexportovat sms se mi prostě nedaří. Ne, nechci se jich vzdát a ty sms nutně chci mít zálohované... Na netu co jsem četla na forech, tak se jim to taky nedaří vytahnout, aby sms byly k vidění buď někde online pro uživatele, nebo stahnout do nějakého souboru do pc. PC klient pro wp8 telefony na win7 je stejně tupej jako telefon, neb nabízí synchro a zálohu pouze dat typu fotky, hudba, videa a vyzvánění - nic jiného nenabízí...

Nevíte někdo jak na to? Jde to vůbec? Je vůbec nějaká šance je vytahnout??

Odesláno

Peto: to je pro androidy, na na wp8... potřebuju z nokie z wp8 stahnout sms třeba jen do pc, nemusim je mít v té xperii...

Mohy: si mi to napsal před pár minutama ne před dvěma hodinama ...

Odesláno

A nemáš to z Win8 ukládané do Skydrive a tam se bez problémů dostaneš z PC.

Odesláno

MotoMoto: Bohužel... Prej když je telefon odemčenej, tak ty sms stahnout jdou, a pak se daj exportnout na skydrive, otázkou je, jestli se při unlocknutí nesmažou data a když by se pak připojil účet na ten telefon, jestli by se tam ty zprávy pak znova synchronizovaly... Jako windows phone 8 v kombinaci s nokií prostě už nevěřim ani to jejich Welcome...

Odesláno

Já nevím, ale přihlašuji se pod svým live ID (nově Microsoft account) a to co mám v mobilu tak mám i na tabletu a i na PC. Automaticky se to synchronizuje.

Odesláno

MotoMoto: Jako třeba u androidího telefonu se přihlásíš MS účtem a syncnou se ti tam ty zprávy všechny - jako nejen fb/skype a podobný ale hlavně ty SMS?

Odesláno

Nevím jak s Androidem, ale s Win8 funguje to že mám stejná data na všech zařízeních pod stejným ID

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...