Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měla bych k vám dotaz. Mám možnost koupit originál hagusy na příčníky od peugeotu jen teda je problém v tom, že jsou uzamykatelné, ale bezklíče. Nevíte, zda když dojdu s hagusama do zámečnictví, zda se dá udělat např. nějaký odlitek nebo něco, aby se dal prostě udělat nový klíček, když já záčný bych neměla podle kterého by se to dalo udělat a nebo by se musel koupit novej zámek?

Odesláno

nejsou to hagusy na pricniky ale pricniky na hagusy ;) hagusy jsou ty pevne prisroubovane tyce na strese, ty tezko tahnout do zamecnictvi

Odesláno

ten samý problem jsem měl s příčníkama,byly přidělaný na haguzech,dojel jsem do zámečnictví,tam nějakym způsobem zjistil o jaký zámek jde a klíček mi udělal,stál do dvou set peněz

ten zámek má nějaký číslo nebo značku a podle toho ten klíč udělal

[upravil dne 9.6.2013 12:11 od vendelinek]

Odesláno

tak to zkusím zjistit zda nepasují ty z autokelly, ta by mě vyšly jen na cca 1000kč a pokud pasovat nebudou tak bych vzala ty za 700kč + pošta + novej klíček

Jde poznat dle fotky jestli to pasuje i na 307 sw

Odesláno

Co by bylo levnější?

Nové v Kelly - 1 000,-Kč

V Lidlu - 899,-Kč

Ty co může koupit - 700,-Kč + pošta cca 130,-Kč + klíček 2ks cca 100,-Kč = 930,-Kč

Odesláno

Já myslím, že by tam měly jít.

Vypadá to , že jsou stavitelný.

Většinou se s lidma z Lidla dá domluvit a když to nepasuje tak to vezmou zpátky. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...