stanco123 Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Zdravím mam takíto problem a potrebujem poradiť.V nádržke chladiacej kvapaliny som našiel emulziu a neviem čo tam je chybné.je to 206 1.4 16 V 2004 ročník.Dakujem za radu Citovat
lacek206 Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Ide ty olej do chladiacej kvapaliny a príčina ? Tesnenie pod hlavou býva zničené...jedine výmena za nové ! Citovat
stanco123 Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 Este raz som to pozrel a nabral do striekačky na povrchu bol taký hnedý povlak ako keby mastný a podnik čistá chladiaca kvapalina .tak teraz neviem co tam bude za chybu.stretol sa už niekto s takimto problémom? Citovat
JakubkoSK Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 tak ako písal lacek je to zničené tesnenie pod hlavou ale môže to byť aj vážne a to vtedy keď praskne hlava príznak je ten že je v chladiacej kvapaline alebo len v nádobke ( keď auto dlhšie stojí ) emulzia. Citovat
Gitarista001 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Ja som pred dvoma rokmi toto riesil. Mal som vodu v oleji a olej zas v nadrzke. V servise v BA za robotu, nove tesnenie, preplach motora a zvaranie hlavy, demontaz ventilov, opracovanie dosadacich ploch a zrovnavanie samotnej hlavy 409 €. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.