Stavikr Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Nechal jsem si u známého v servisu zkontrolovat brzdy, protože se mi zdály slabé. Předek prý byl zatuhlýa brzdový váleček špatný... Brzdí lépe, ale stále piští. Někdy to piští i když nebrzdím. Co to může být? Citovat
mk405 Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 někdy stačí srazit hranku na destičkách na obložení cca2mm, někdy vyčistit drášku od bordelu, pokud to piští i bez brždení je to divné. Pokud nepomůže je to nevhodná kombinace mat. destiček a kotouče, můžeš se stavět na hlavu a nepomůžeš si, hlavní je že to brzdí. Citovat
Pinďa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Stavikr Nechal jsem si u známého v servisu zkontrolovat brzdy, protože se mi zdály slabé. Předek prý byl zatuhlý a brzdový váleček špatný... Brzdí lépe, ale stále piští. Někdy to piští i když nebrzdím. Co to může být? Rozchodil dobře ten váleček nebo ještě trošičku zadrhává (třeba se špatně vrací). Citovat
Stavikr Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 Váleček je nový. Hleděl jsem kolik stál. Ve slevě 30%(prý) stál asi 600Kč. Zdá se mi, že to ale piští zepředu. Budu to muset jěště prozkoumat. Brzdy byly před rokem a půl dělané a prý bych měl ještě 20.000 km najezdit. Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 6. srpen 2005 Odesláno 6. srpen 2005 jestli ti pisti i kdyz nebrzdis, pak to mozna nebudou brzdy, mozna neco nekde dre. Pokud mas moznost, tak si protoc rukou kazdym kolem, a zjistis odkud jde ten zvuk Citovat
vilik.dusa Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 jsou to brdovy desticky,spatnej material.zkus jinyho vyrobce desticek.nebo na plochu z druhy strany na tu zeleznou potri vazelinu,nekdy to pomuze. Citovat
Ladis Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Jen takový nápad k tomu pištění. Jsou brzdové třmeny původní? Pokud se kříží vlastní třmen, nebo váleček v hydraulice tak to nemusí dostatečně se odálit od kotouče a mohlo by to způsobovat to pískání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.