Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechal jsem si u známého v servisu zkontrolovat brzdy, protože se mi zdály slabé. Předek prý byl zatuhlýa brzdový váleček špatný... Brzdí lépe, ale stále piští. Někdy to piští i když nebrzdím. Co to může být?:roker

Odesláno

někdy stačí srazit hranku na destičkách na obložení cca2mm, někdy vyčistit drášku od bordelu, pokud to piští i bez brždení je to divné. Pokud nepomůže je to nevhodná kombinace mat. destiček a kotouče, můžeš se stavět na hlavu a nepomůžeš si, hlavní je že to brzdí.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Stavikr

Nechal jsem si u známého v servisu zkontrolovat brzdy, protože se mi zdály slabé. Předek prý byl zatuhlý a brzdový váleček špatný... Brzdí lépe, ale stále piští. Někdy to piští i když nebrzdím. Co to může být?:roker

Rozchodil dobře ten váleček nebo ještě trošičku zadrhává (třeba se špatně vrací). :myslim

Odesláno

Váleček je nový. Hleděl jsem kolik stál. Ve slevě 30%(prý) stál asi 600Kč. Zdá se mi, že to ale piští zepředu. Budu to muset jěště prozkoumat. Brzdy byly před rokem a půl dělané a prý bych měl ještě 20.000 km najezdit.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jen takový nápad k tomu pištění.

Jsou brzdové třmeny původní? Pokud se kříží vlastní třmen, nebo váleček v hydraulice tak to nemusí dostatečně se odálit od kotouče a mohlo by to způsobovat to pískání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...