Havlicek.Lukas Odesláno 12. květen 2020 Odesláno 12. květen 2020 ja sel taky dolu do terenu ale ta cernozem je hodne prasna tak mozna proto Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. květen 2020 Odesláno 12. květen 2020 před 29 minutami, Péťa napsal: Já nechal bagr hrabat tak dlouho, až nebyla navážka, ale tvrdá zem. Tu jsem poctivě žábou (nohou) uskákal a srovna do takřka ideální roviny. Ale nikoli dosýpáním, ale odebíráním nepotřebné zeminy. Kruh mám 5,5m. Dno jsem pak jemně zasypal pískem, vrstvu nemám určitě 1cm, takové nepřesnosti jsem se nedopustil (koupil jsem si kvůli tomu 3m dlouho hliníkovou lať s bublinou). Pak už jen filc (geotextílie) a bazén. Kouty jsem dělal z písku, ale říkal jsem si, že příště polystiren (jenže v té době jsem ho neznal). S podkladem nemám problém, asi jsem se mu věnoval postatně víc než Lukáš. Ani příště bych nebetonoval. Ona ta betonová deska by měla totiž mít výšku cca 15 až 20 cm a 2x kari síť No a hlavně co pak s tou betonovou deskou když se rozhodneš z jakéhokoliv důvodu bazén zrušit nebo přestěhovat o kousek dál na pozemku. Citovat
Péťa Odesláno 12. květen 2020 Odesláno 12. květen 2020 Když ji máš metr hluboko, tak ji prostě zaházíš zeminou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.