Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předčasný dárek k narozeninám!

Recommended Posts

Odesláno

Aby sem ťa trošku rozveselil, buď rád, že to dostal presne len ten blatník. Pár centimetrú doleva a máš v prdeli světlo/kapotu, milimetre nížej a byl by to aj predný nárazník. Dá sa povidat, že to bylo vypočítané :cool:

Odesláno

Taky mám podobnou zkušenost, pár let zpátky, novej blatník, nově po laku a hned po první návštěvě parkoviště před hypernovou, auto odřený a je vám všem určitě jasný, kde :roll. Kdybych tam neměla ten novej blatník, tak by mě to třeba ani tak neštvalo, ale v tomto případě, to hodně zamrzelo :(. Teď už raději nějaký škrábance, ťukance z parkovišť neřeším, protože bych se z toho zbláznila.

Odesláno

Vím že to mohlo dopadnout hůř ale zase na druhou stranu se to nemuselo vůbec stát. Nejvíc mě štve přístup lidí v takové situaci, prostě raděj co nejrychleji zmizet!

Odesláno

AKCZ: já u 206ky droubnou kosmetiku taky neřeším ale tohle prostě opravim.. :) běda ale tomu, kdo by mi to nabořil.. :bacha

radim.1008: to by bylo poměrně smutné, kdyby člen P-C ujel, navíc by se na to stejně určitě přišlo.. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...