Big Tommy Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 já mám ze sídliště takhle promáčklý oba přední a oba zadní blatníky a spz mám jak banán Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Aby sem ťa trošku rozveselil, buď rád, že to dostal presne len ten blatník. Pár centimetrú doleva a máš v prdeli světlo/kapotu, milimetre nížej a byl by to aj predný nárazník. Dá sa povidat, že to bylo vypočítané Citovat
Qcko Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Lubk0: preeeeesne tak ...firemne auta su neznicitelne, ale je to hlavne tym ze ich mame na haku Citovat
Aluška Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Taky mám podobnou zkušenost, pár let zpátky, novej blatník, nově po laku a hned po první návštěvě parkoviště před hypernovou, auto odřený a je vám všem určitě jasný, kde . Kdybych tam neměla ten novej blatník, tak by mě to třeba ani tak neštvalo, ale v tomto případě, to hodně zamrzelo . Teď už raději nějaký škrábance, ťukance z parkovišť neřeším, protože bych se z toho zbláznila. Citovat
Béďa Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 Vím že to mohlo dopadnout hůř ale zase na druhou stranu se to nemuselo vůbec stát. Nejvíc mě štve přístup lidí v takové situaci, prostě raděj co nejrychleji zmizet! Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Stejná zkušenost s předčasným dárkem k narozeninám z letošní zimy. Jen s tím rozdílem, že Skuči neujel :D Citovat
Otan Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Havarijko by bylo asi zbytečné, protože spoluúčast a již dražší další pojistky by se asi nevyplatily.:papa Citovat
AKCZ Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Tak uz vis proc se zatim nemam k te me kosmeticke oprave? ... je to bes.. Citovat
Béďa Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 AKCZ: já u 206ky droubnou kosmetiku taky neřeším ale tohle prostě opravim.. běda ale tomu, kdo by mi to nabořil.. radim.1008: to by bylo poměrně smutné, kdyby člen P-C ujel, navíc by se na to stejně určitě přišlo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.