Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže dneska jsem slyšel verdikt, který jsem slyšet nechtěl: kola mi peugeot na mé auto nepotvrdí, takže mám v tp stéle zapsané jen a pouze 185/55/15, ale technik se dívat do SB a tam zjistil co já, že auto výrobní linku opustilo na gumách 195/45. Dal mi naději-mám si zajet na úřad, kde bylo auto zapsané poprvé a tam ať prohledají pořádně patřičné dokumenty....že jen ti na úřadě co mi to zkurv**i* mi to můžou zase dát do pořádku :myslim

Odesláno

GTi- čko by malo mať zapísané také ako mám ja čiže : 185/55R15 alebo 195/55R15, takisto v 14 palcovom vyhotovení 175/65 a 185/65 na 14 a ja mám ešťe aj dodatočne 205/45R16...:D ale fyzicky jazdím na 195/55R15

Odesláno

v tp mám jen ty 15\" no pokud mi to volové na úřadě nezapíšou něco rozumného, tak hold budu kupovat místo vánočních dárku funglovky kola oz ultraleggera a k tomu gumy :bojim

[Edited on 27/8/13 18:15 by joshiki]

• O 3 týdny později...
Odesláno

minulý týden jsem měnil olej,filtr a palivák, co jsem se snažil vycvaknout od hadiček asi 15minut a ne ho povolit

pak jsem měnil pravou poloosu-no kdybych věděl co s tím bude za jeb*čku tak se na to vykašlu :grr ...hlavně při znovunalévání převodového oleje-holt když člověk nemá pořádné pomůcky a dělá to sám bez pomoci tak to stojí za prd, takže jsem si pokydal půlku motoru s převodovkou i kryt baterky :roll

pritom jsem vyhodil nastavitelné doklony uložení tlumičů a namontoval původní origo-čeká mě stk už příští měsíc a nerad bych aby mě kvůli nim vyhodili :)

ještě AKUTNĚ sháním kola! r15 et27(28) j6,5 -nevíte jestli bych tam mohl hodit s jiným et a jiným j? VTP mi předepisuje 6,5j a et28

Odesláno

toho jsem si moc dobře vědom :) jen ohledně toho et si nevím rady-kdyby se stala nehoda a měl jsem plechy s et 27 místo 28 tak jestli by mi kvůli tomu nepřišili nezpůsobilost k provozu :myslim

Odesláno

to moje horní uložení na jedné straně vypadalo zle,ale taky se mi podařilo ho opravit a dobrý :) dokopej brachu na snížení toho zadku,ať to vypada :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...