Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

mám dotaz ohledně diagnostiky pro PSA. Chtěla jsem se zeptat, jestli někde, ať už české či anglické, neexistují nějaké stánky věnované Diagboxu čí Lexii. Dále bych se ráda zeptala, jelikož se věnuji jen lehce diagnostice pouze VWček, zda-li i zde jsou \"modifikované\" chybové kódy, jako u VW. Například přečteno VAG-COMem chybové hlášení \"16485\" je ekvivalentní s chybovým kódem \"P0101\" což je \"Měřič hmotnosti vzduchu - nesmyslný signál\".

Děkuji ;)

Odesláno

Důvod proč se ptám je, že můj vedoucí BP, po mě vyžaduje seznam univerzálních chybových hlášení pro automobily a jejich modifikaci pro VW a PSA.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahojte. Trošku to tu oživím lebo nechcem zakladať nové vlákno. Mám nainštalovaný DiagBox 7.22. Samotný diagbox funguje. Normálne robím diagnostiku. Ale keď po zvolení typu auta prepnem na PP2000 tak mi vyhadzuje hlášku že nemám pripojený kábel alebo ho používa iná aplikácia. A ďalší problém je keď v hlavnom menu vyberem \"Měření\" tak mi vyhlási že nemám pripojenú nejakú kartu. Mám to na XPčku. Neviete niečo o tom?

Odesláno

Tak tomu veľmi nerozumiem...ako normálne robíš diagnostiku,ked ťa nepustí do PP2000???

Kartu merania asi nemáš v \"kábli\"...oklieštená čínska verzia.

A čína ide len do verzie 5.29

[upravil dne 30/9/13 21:23 od ferinko2]

Odesláno

Ferinko to je kec.. čína jde i vejš... jen musí bejt aktualizovanej kabel ;) A dneska už čínani posílaj s Céčkovým SW v kabelu, takže DB verze 7 není problém ;)

Odesláno

Protože máš Ačkovej SW v kabelu :) a 5.29 je poslední verze kde jsou i stará auta :) proto jí mám taky :) ale není problém aktualizovat kabel a najet na verzi 6 nebo 7 ;)

Odesláno

Honza Z: Díííky mal si pravdu! Stačilo vytiahnuť a zasunúť. Takže PP2000 ide! A ešte domyslieť to \"meranie\" ale asi to bude tou Chinou. Aj keď na kábli je písané Made in France :-))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...