Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo to máš pravdu že se to hezky říká, mě na parkování stačí chodov...ale tak když každá domácnost má doma tři krabice s kterýma nejezdí, tak je to těžký. parkoviště se neřeší prakticky nikde, modrý zony taky ne, i když to je spíš z louže do bláta.

na parkovišti se vystřídá řekněme tak 1/2 aut, zbytek tam stojí celý měsíc na stejným místě, a pokud je i po čištění ulic, tak si každej parkuje jak kdyby měl kamion na dvou místech.

A na místech kam není vidět, tam raději nikdo neparkuje, páč je otázkou hodiny co se mu někdo podívá do auta sklem...vlastní zkušenost.

V praze je to prostě tristní, co si budeme povídat.

Ale i přesto kdybych neměl kam to auto postavit, tak na přechod nikdy. To ho radši zaparkuju v jiný části prahy. Hamba by mě fackovala:mad:

A propo, s tou fábkou to mohl postavit na chodník, za ty popelnice, rozhodně menší zlo než stát jak orgán na přechodu:roll

[Edited on 28/5/13 13:28 by Raubiri]

Odesláno
Bigbadjohn - jestli jsi ten první příspěvek četl celý a pozorně, tak jsi se určitě dozvěděl, že tam byl svědek.

Laďa:

Jestli jsi četl pozorně můj příspěvek tam píšu:

Prostě trval bych na tom, že jsem se toho auta vedle nedotkl, svědek nesvědek.

Jak píše Lubk0, je to svědek kdesi za oknem. Jo a taky už v mém prvním příspěvku přiznávám, že to je svinstvo.

Odesláno

Zaplatil bych pokutu a snažil se to dále moc nerozebírat.

Avšak příště, až tam ženská bude takhle pitomě stát - zavolat MP -> stěžovat si, že nemůžeš s autem vyjet z parkovacího místa -> při nejlepším botička -> aspoň 500kč pokuta pro tu blbku.

Odesláno

nebudu řešit jestli je sviňárna to zatloukat nebo se k tomu chlapsky přiznat, jestli to žena opravdu odřela ( i kdyby tím volantem měla kroutit zprava doleva za neustálého řadění jedničky a zpátečky třeba 100X vyjela by bez ztráty kytičky)

Tak k věci: Bába svědkyně v okně určitě v okamžiku sedření laku na blbě zaparkovaným autě neměla foťák, aby toto zadokumentovala. Takže tvrzení proti tvrzení. Auta jsi se prostě nedotkl.

Nějaký důkaz shody laku bez tvé přítomnosti u auta v době testu je jim taky naprd, tu zkoušku laku by mohli mít natočenou nebo nafocenou, to musíš ustát. Určitě trvej na posudku, a klidně říkej, že tě někdo naboural, že auto kvůli laku nekontroluješ

Odesláno

1. Nic bych neplatil, řekl bych, že jsi jel s manželkou a o žádném nabourání nevíte, chtěl bych vidět rozbor laku a myslíte si, že se to stalo tak jak píše Bigbadjohn

2. Nechápu jak je možný že MP nepřijedou , občas parkuji v rajské zahradě Praha 3 na modré zóně , protože na automatech (cca 8míst) není nikdy místo, ale na modrý ve dne v noci minimálně 30 - 40 volných

přesto mě ti zmr... do 15min dvakrát odtáhli auto

Odesláno

U nas ked ma pred casom zablokoval nejaky blbec , zavolal som mestkacov poradili mi aby som vysiel cez obrubnik a po chodniku dalej ! Uzasne !! Ked mi zaparkuje niekto pred garaz , zavolem nejakeho kamosa zo silnym autom a odtiahnem ho par metrov dalej . :papa

Odesláno

Trvej na tom, že o nehodě nevíš, budou muset předvolat svědka - pokud znají jméno.

Trvej na nové expertize laku za tvé přítomnosti.

Možnosti jsou:

svědka nemají - neudal jméno

svědka mají - tvrzení proti tvrzení

expertizu laku nemají - nepředloží

auto už bude mít opraveno - nepůjde odebrat vzorek

Jestli ti to za to stojí, tak to zkus, mně by to za ten čas asi nestálo.

Guest servisman
Odesláno
U nas ked ma pred casom zablokoval nejaky blbec , zavolal som mestkacov poradili mi aby som vysiel cez obrubnik a po chodniku dalej ! Uzasne !! Ked mi zaparkuje niekto pred garaz , zavolem nejakeho kamosa zo silnym autom a odtiahnem ho par metrov dalej . :papa

podobné udělal kolega zkurvil si kolo a co pak? To pak měštáci raději utečou .

Odesláno
S měšťákama je to beznadějný. U nás je zase přechod naproti školce. A na něm toto:

Když tam takhle byl druhej den po sobě, tak už mě to nasralo, cvaknul jsem to a šel to ukázat měšťákovi, co stál a hlídal přechod o 100m vedle. A ať s tim něco udělá. No a on mi řek, že ať zavolam na 156, že MUSEJ přijet to řešit. Tak jsem tam volal, řek jim co chci a voni že ok. Samozřejmě se nestalo vůbec nic. Další den tam ten krám parkoval zas. Tak jediný co mě napadlo bylo tu fotku vytisknout a dát mu jí za stěrač se vzkazem, že stejnou fotku dostala MP. No auto zmizelo, ale měšťáci nehnuli ani prstem.

Dva dny na to ovšem o 20 metrů dál, na dalším přechodu u tý samý školky todle... (zebra je hned za zadkem toho pekáče, je to vidět podle značek).

Nemám na to sílu a navíc si připadám, že jsem jedinej komu to vadí a že jsem asi prostě prudič :(

Tohle sídliště znám, Velká Ohrada, bydlel jsem tam a teď bydlím vedle něj. A ano, asi jsi jediný, komu to tam vadí a jsi prudič. A MP s tim nic dělat nebude, protože by se z toho tam zbláznili.

Navíc sám tam na tom sídlišti bydlíš, nebo ne? Tak jistě víš, jak to tam s parkováním je, že Ti to neni blbý ty lidi ještě udávat, aby Tě hanba fackovala. :roll

Odesláno

Takže má držet hubu a krok? No tak to je super...

Parkování na přechodu, super super super...počkej až tam někdo sejme malý dítě co za tím autem nebude vidět...to bude všude keců, co tam dělalo auto na přechodu a proč ho MP neodtáhli...ono dokud se nestane průser tak je to všechno podle většiny v pořádku, dělají to všichni, budu to dělat i já...super...

a když na to občan upozorní, je označen za udavače. :roll

Odesláno

Znáš místní poměry? Pokud ano, tak Tě nechápu. :roll Jestli ne, tak se nediv a nesuď.

dokud se nestane průser tak je to všechno podle většiny v pořádku, dělají to všichni, budu to dělat i já...super...

Ano, budu. To by měl člověk potom parkovat kde? V jiné čtvrti? Nebo pro jistotu v jiném městě? :mrk:roll Tam to prostě jinak najde, parkuje se na chodníku, na přechodu, na trávníku, prostě kdekoliv, protože tam i na tom blbém přechodu to máš mnohdy přes půlku sídliště, než se dostaneš domů.

Označen za udavače? No ano, já bych takovouhle sviňárnu nikdy neudělal, protože vím, jaký problém tam odjakživa s parkováním je.

Odesláno

Nechci tu nijak moralizovat, vždyť on neudává, on se jen slušně zeptá jestli je to tak v pořádku :D. Jinak bych to řešil asi stejně jak soudruzi v Číně s dětma, jedno a dost. Dost mě dokáže vytočit, když dotyčný parkuje jak parkuje a je vlastník nebo má pronajatu garáž ve které má místo auta bordel.:bacha

Odesláno

Asi takhle, pokud někdo parkuje tam kde nemá, tak se pak nemůže divit, že jeho auto přijde k úrazu.

Takže chápu Ravela a já osobně bych chování majitelky poškozeného vozidla bral jako drzost. Ono ať už to bylo jak chtělo, tak poškozené vozidlo má i Ravel a míra zavinění je 50/50.

Jedno auto tam nemělo co dělat a druhé mělo dávat větší pozor.

Odesláno

Uznávám, místní poměry neznám, když se stane průser kvůli takové to nedbalostní situaci, tak vím o co jde na vlastní kůži a praskající kosti. Pro mě za mě si tam parkuje na chodnících, trávnicích, ale na přechodu ne.

Parkování na přechodu je prasárna, a jediné co mě utěšuje, že se najdou jedinci, kterým je takovéto jednání cizí a myslí při tom co dělají i na ostatní, kteří třeba nedokážou odhadnout zcela správně případně blížící se nebezpečí (děti, staří lidé...).

Možná tu je tak naděje, že se společnost jednou možná změní k lepšímu.

A to že něco dělá většina, není pro mě opravdu ospravedlnění to dělat též. Nejsem vovce.

Odesláno

Tak jednání bylo odročeno, protože mi manželka do plné moci nenapsala adresu :-D

To jsou fakt komici. Tak jsme pokecali mimo protokol, ale bábu prý taky osolí :-D

A navíc dorazila o čtvrt hodiny pozdě, potkal jsem se s ní na schodech, když jsem odcházel. Nejsem škodolibej, ale mám docela radost, že tam bude muset jít ještě jednou :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...