Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak nemas superuzamykanie a nemas ho aktivovane, zavolaj normalne klucovu sluzbu, dojde fesak s balonikom a klynom, a dvere su otvorene za chvilku, nic neposkodi ak je trosicku zrucny...

Osobne by som vyskusal ako Ti medved radi. samozrejme si mozes este aj okno vytlct ked nic nepomoze:-DD

Odesláno

zožeň si náhradné okienko (to malé trojuholníkové trebárs na vrakovisku), to svoje rozbi, otvor auto a okienko vymeň. Nemyslím, že by bolo na vrakovisku drahé :myslim

Možno to bude najlacnejšie riešenie, ak to nepôjde po dobrom:(

Odesláno

Tak zatím to k tomuto řešení směřuje..bohužel. První pokrok sice je ...otevřel jsem kapotu ale i když jsem připojil druhou baterku tak centrál nic a ani klíčem to nejde :(

Odesláno
No tak to mám radost takže tapec dolu (tedy až se nějak dostanu do auta) ? To táhlo v Peugeotu mají běžně ? Nevíš cenu ?
To táhlo je součást zámku to znamená cca 2600,- otočením klíčem v zámku ti táhlo uvnitř zámku sodjistí západku a součastně dotkne microspínače pro centrál.
Odesláno

Nerad jsem přistoupil na odehnutí dveří unahoře u střechy. Vzal jsem dva plastové klíny nacpal opatrně mezi dveře a střechu a dlouhým svářecím drátem vzal za kličku. Byly to nervy ale jde to dobře a nakonec paráda :D Zloději to mají dost snadné ,,,

Odesláno
Nerad jsem přistoupil na odehnutí dveří unahoře u střechy. Vzal jsem dva plastové klíny nacpal opatrně mezi dveře a střechu a dlouhým svářecím drátem vzal za kličku. Byly to nervy ale jde to dobře a nakonec paráda :D Zloději to mají dost snadné ,,,

no ked by si mal superuzamykanie tak mozes tahat klucku zvnutra kolko chces:-) (a zlodeji tiez)

Odesláno

Takže přístup do auta vyřešený. Ale je to stejně záhada. Byly prasklé obě dvě žárovky potkávacích světel a k tomu nefungovala dálka na otvírání. Vyměnil jsem žárovky a dálka chodí . Měl jsem odpojenou baterku takže po připojení jsem znovu nastavil datum a čas. Vše v pořádku. Vypnu zamknu auto nastartuju vše ok. To udělám několikrát a potom najednou datum a čas opět vynulováno jako bych vyndal baterii. Takže to vypadá někde na špatný kontakt patrně. Máte někdo nějaký nápad ? Co všechno očistit? Baterkou samozřejmě začnu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...