radimrepka Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 okno pátých dveří asi taky nejde, a nebo ho zkusit vypáčit?? Citovat
Chuck14 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Nejde a ještě bych se bál, že praskne. Citovat
P607Olda Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Klíčem to má jít, pokud tedy není vyměněný zámek. Zkoušej s tím hrkat. Citovat
merlin99 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Ak nemas superuzamykanie a nemas ho aktivovane, zavolaj normalne klucovu sluzbu, dojde fesak s balonikom a klynom, a dvere su otvorene za chvilku, nic neposkodi ak je trosicku zrucny... Osobne by som vyskusal ako Ti medved radi. samozrejme si mozes este aj okno vytlct ked nic nepomoze:-DD Citovat
cvrlo Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 zožeň si náhradné okienko (to malé trojuholníkové trebárs na vrakovisku), to svoje rozbi, otvor auto a okienko vymeň. Nemyslím, že by bolo na vrakovisku drahé Možno to bude najlacnejšie riešenie, ak to nepôjde po dobrom:( Citovat
Chuck14 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Tak zatím to k tomuto řešení směřuje..bohužel. První pokrok sice je ...otevřel jsem kapotu ale i když jsem připojil druhou baterku tak centrál nic a ani klíčem to nejde Citovat
HonzaZ Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 A co druhý klíček? Ovšem pokud jsi se i druhým klíčkem pokoušel předtím dálkou otevřít, tak to asi také nepůjde. Citovat
Chuck14 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Jasně klíče oba vyzkoušené a nic Citovat
bart.lbc Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 No tak to mám radost takže tapec dolu (tedy až se nějak dostanu do auta) ? To táhlo v Peugeotu mají běžně ? Nevíš cenu ? To táhlo je součást zámku to znamená cca 2600,- otočením klíčem v zámku ti táhlo uvnitř zámku sodjistí západku a součastně dotkne microspínače pro centrál. Citovat
bart.lbc Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 jinak jak ti radí poodtažení dveří a zatáhnout za kliku svářecím drátem pokud nemáš superzamykání. tak otci jednou otevřeli forda cena 500,- 30sekund práce. Citovat
Chuck14 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 No nevím odtahovat dveře se mi moc nechce jsou dost pevné Citovat
bart.lbc Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 tenkrát to dělal šroubovákem obeleným v hadru. Citovat
Chuck14 Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 Tak hurá povedlo se otevřít A nic nezničené to bych řekl , že je úspěch. Citovat
DERT123 Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 ako sa ti podarilo nakoniec otvorit ? Citovat
Chuck14 Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 Nerad jsem přistoupil na odehnutí dveří unahoře u střechy. Vzal jsem dva plastové klíny nacpal opatrně mezi dveře a střechu a dlouhým svářecím drátem vzal za kličku. Byly to nervy ale jde to dobře a nakonec paráda Zloději to mají dost snadné ,,, Citovat
merlin99 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Nerad jsem přistoupil na odehnutí dveří unahoře u střechy. Vzal jsem dva plastové klíny nacpal opatrně mezi dveře a střechu a dlouhým svářecím drátem vzal za kličku. Byly to nervy ale jde to dobře a nakonec paráda Zloději to mají dost snadné ,,, no ked by si mal superuzamykanie tak mozes tahat klucku zvnutra kolko chces:-) (a zlodeji tiez) Citovat
Chuck14 Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 Takže přístup do auta vyřešený. Ale je to stejně záhada. Byly prasklé obě dvě žárovky potkávacích světel a k tomu nefungovala dálka na otvírání. Vyměnil jsem žárovky a dálka chodí . Měl jsem odpojenou baterku takže po připojení jsem znovu nastavil datum a čas. Vše v pořádku. Vypnu zamknu auto nastartuju vše ok. To udělám několikrát a potom najednou datum a čas opět vynulováno jako bych vyndal baterii. Takže to vypadá někde na špatný kontakt patrně. Máte někdo nějaký nápad ? Co všechno očistit? Baterkou samozřejmě začnu. Citovat
straki007 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Dej sem VIN. To spis vypada na problam CAN BUS a nebo BSI. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.