Charlie 1 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Ahoj chtěl bych se zeptat na podlaze mám rošty a mezi rošty jsem měl polystyren a na nich DTD 15mm to jsem dal slebý desky ,který se prošlapali,ted budu dávat OSB desky 22mm P+D a pod nimi jsem vyházel polystyren a chtěl bych tam dát 50mm varu orsil.... skladba podlahy je.... základová deska izolace foalbit 2 vrstvy 10cm polystyren 5cm beton 5 cm rošt a mezi něj potřebuji dát izolaci...musí se tam dát ta nějaká parotěsná folie nebo izolaci položit přímo na beton a zakrý osb,podotýkám beton a vše je perfektně suché,díky všem za přispěvky:papa Citovat
Péťa Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Neduní to, když po tom chodíte? Já bych mezi beton a izolaci nic nedával, ale přijde mi to takhle divné, mít podlahu ve vzduchu. [upravil dne 26.5.2013 17:56 od Peta] Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 proč by to dunělo je trámy jsou připevněné do betonu,a desky přišroubované..... je to dobré zkus si sednout na koberec,který leží na betonu... tohle je pěkně odražený a vůbec to neduní... Citovat
Max 87 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Já bych to udělal tak jak popisujes s tou vatou.... Jen bych před položením osb dál na tramky miralon. Kdyby to náhodou při chůzi chtělo skripat. Citovat
ferinko2 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Ja mám takú skladbu podlahy ako chceš dať ty,vatu nedávaj,praskla mi voda a všetka vata mokrá musela von celá podlaha.Dal by som tvdený polystyren,ten je hydrofobny a nebude ani ťahať vlhko z betonu.Môj názor a skúsenosť:( Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 když praskne voda stejně to budu muset rozhodit a vysušit....polystyren jsem tam měl,ale nenařežeš ho přesně na vatě se mi líbí že ji všude pěkně nacpu a nebude nikde žadá skulinka=únik tepla:D:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 praskla ti voda nebo topení? Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 no já tam mám jen topení truby k radiatorům,kolik vody tam vyteklo,než jsi na to přišel...ty tu vodu nemáš zalitou v betoně? Citovat
Lihous Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Muj nazor je a nikdo me ho nejak nevivratil ze vata nacpana jedno kam v case pohlcuje vlhkost a ta se premeni opet v case v plisen a jiny nerad. Sice to bude 100% utesnene ale ale ale Nevim co kde tvoris ale u nas mame vestavbu podlahu klasika strop zaspane skvarou poter beton na nem bude koberec. Proste starej barak/predelana puda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.