Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěl bych se zeptat na podlaze mám rošty a mezi rošty jsem měl polystyren a na nich DTD 15mm to jsem dal slebý desky ,který se prošlapali,ted budu dávat OSB desky 22mm P+D a pod nimi jsem vyházel polystyren a chtěl bych tam dát 50mm varu orsil....

skladba podlahy je....

základová deska

izolace foalbit 2 vrstvy

10cm polystyren

5cm beton

5 cm rošt a mezi něj potřebuji dát izolaci...musí se tam dát ta nějaká parotěsná folie nebo izolaci položit přímo na beton a zakrý osb,podotýkám beton a vše je perfektně suché,díky všem za přispěvky:papa

post-26804-14109631481757_thumb.jpg

Odesláno

Neduní to, když po tom chodíte? Já bych mezi beton a izolaci nic nedával, ale přijde mi to takhle divné, mít podlahu ve vzduchu.

[upravil dne 26.5.2013 17:56 od Peta]

Odesláno

proč by to dunělo je trámy jsou připevněné do betonu,a desky přišroubované.....

je to dobré zkus si sednout na koberec,který leží na betonu...

tohle je pěkně odražený a vůbec to neduní...

Odesláno

Ja mám takú skladbu podlahy ako chceš dať ty,vatu nedávaj,praskla mi voda a všetka vata mokrá musela von celá podlaha.Dal by som tvdený polystyren,ten je hydrofobny a nebude ani ťahať vlhko z betonu.Môj názor a skúsenosť:(:(:(

Odesláno

když praskne voda stejně to budu muset rozhodit a vysušit....polystyren jsem tam měl,ale nenařežeš ho přesně na vatě se mi líbí že ji všude pěkně nacpu a nebude nikde žadá skulinka=únik tepla:D:D

Odesláno

Muj nazor je a nikdo me ho nejak nevivratil ze vata nacpana jedno kam v case pohlcuje vlhkost a ta se premeni opet v case v plisen a jiny nerad.

Sice to bude 100% utesnene ale ale ale ;)

Nevim co kde tvoris ale u nas mame vestavbu podlahu klasika strop zaspane skvarou poter beton na nem bude koberec.

Proste starej barak/predelana puda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...