Mohy Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 krtečku tak když uvidíš šedivou ofoliovanou 407 bi turbo sedan (poznas podle 2 zahnutych koncovek vyfuku, 1,6 a 2.0 mají jen jednu) tak poprosím přehlížet Citovat
Krt€K Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Mohy: A nebo tě začnu honit s Transportérem 2,5l 85kW...to bude rychlý..ty vyženeš pavouky a mně vyskočí klika bokem :-D Jinak můj osobní pohled na folie...líbí se mi to, ale když jdu v noci nebo prostě ve tmě za někým k autu, je to sakra blbej pocit, pokud na něj pořádně nevidím.. Citovat
Harlley Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Dostal jsem to pokaždý tak za 200-300 stovky a to vše poslední půlrok. Mam kartičku,procházel jsem s tim i STK a nic policajta nezajímalo.Vytáhl novou hračku a machroval.A poslední pokutu jsem dostal i bez měření.Na můj dotaz jak mi múže dát pokutu bez prokázání přestupku odpověděl,že mě tam nechá stát dvě hodiny,než dorazí hlídka s měřákem. Prostě tahat se se zakomplexovaným hovadem v uniformě už mě nebavilo,tak jsem to strhnul. Citovat
Krt€K Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Harley: Stydím se za kolegu, takový jednání odsuzuju. Citovat
odee Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 No, ale pokud bude dodrženo procento zatmavení a folie budou mít atest, tak by neměl být nejmenší problém, ne? Couvání by bylo to poslední, co by mě mrzelo, bo mám kameru ve světle SPZtky, takže černý zadní bych neřešil, asi bych i přežil rozdíl v tom, že zadní by byly kousek tmavší než přední, ale chtěl bych víc intimčo vzadu pro moje holky;) Citovat
Harlley Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 No on je problém v tom,že okna jsou zatmaveny na přípustnou hodnotu od výroby,tak že jakákoli další fólie je už mimo předpis.měl jsem na předku jen málo zatmavenou a bylo bez problémů vidět i dovnitř a nikoho to nezajímalo. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 (upraveno) Zdarec,vytáhnu tohle vlákno jelikož si chci nechat udělat fólie(zadní síťky-clony budou na prodej).Brácha si nechal udělat koktu(Octavia) byl tady http://www.autofolie-praha.cz/tonovani-autoskel/ chci se zeptat jak je na tom kvalita značky SunTek. Ďekuji za info reference. edit: clony jsou ok(trochu vytahané od sluníčka,ale funkci plní),jenom jsme se rozhodli pro folie propustnost 5% komplet krom předku. edit2: co tohle https://www.slevomat.cz/sleva/927881-profi-tonovani-autoskel-spickovymi-foliemi zn. Llumar Upraveno 19. červen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 TOHLE PROCENTO JSEM MIVAL NA PREDKU A v zime nebo desti, nebo tme jsem couval se stazenejma oknama, takze chvalim, ze nejdou na predek. O te firme jsem neslysel nic spatnehjo. Ja mam EWF asi 8 let, a zadni okno se ted zacalo loupat. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 couvání se nebojím . . . mám senzory,není tady někdo kdo dělá fólie? nebo nějaký partner clubu? Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 mezi partnery neni, ale ja mam dobry kontakt. bud tento, ten delal folie me: http://www.idatabaze.cz/firma/257855-malota-romeo/ nebo sestrenka, odkaz se na me civilni jmeno: http://www.idatabaze.cz/firma/257527-vrkocova-tereza/ Citovat
Almanil Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Suntek máme na Lybře na zadních oknech a kufru. Tipuji, že to tam je skoro od novoty tj. 15 let a bez problému. Citovat
wojtěch Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 Suntek jsem dával na 307 a bez problemu... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 firem je hodneja si delal folie v Hlizove u Kutne horykamos v praze v Holesovicich (nekde pobliz je vystaviste a horolezecka stena)ono pokud to dela profik jde to vzdy kvalitne Citovat
MilanF1 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 Já jsem kvůli foliování jel do Plzně: http://japkor.cz/ Koukám, že on už i v Praze Jsou to asi 4 roky, co folie mám. Chlapík měl fakt dost práce, musel jsem se objednat týden dopředu, a to jsem tam jel v týdnu. Myslím, že mě to tehdy stálo 2000 Kč, včetně polepení předních oken, bez nich by to bylo za 1800 Kč. Boční zadní mám 5% a zadní okno 20% (kvůli couvání) a spokojenost. Přední boční jsou 70%, takže opravdu jen decentně. Když jsem se chlapíka ptal, proč to má tak levně řekl mi, že raději udělá 8-10 aut denně než jenom jedno s vysokou marží a 3/4 dne by neměl do čeho píchnout. Za tu dobu jsou folie pořád stejné, nikde se nic netrhá. Mám to přesně kolem oken, při stažení není tedy vidět mezera mezi folií a hranou skla ... viděl jsem polepené auto Bruxafolem od profi firmy a mezera tam byla... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 jo ja tam mel mezirku asi 1mmprej to je z bezpecnosti aby se folie neutrhla pri najizdeni na pirelu Citovat
MilanF1 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 Já tam mám neznatelnou mezeru , možná tam bude ten 1 mm, ale já viděl folie s 0,5 cm mezerou. Jinak samozřejmě po nalepení 2 dny nestahovat okna a nepouštět vyhřívání ... už jsem viděl několik oken, kde po nalepení bylo zapnuté vyhřívání, jsou tam pak krásné pruhy vzduchových bublin Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 (upraveno) no byl jsem rozhodnutý,že dám 5% všude krom předku,ale začínám zvažovat jestli nedám 15% nebo 15% jenom na zadní okno. . . jinak díky všem za info Upraveno 20. červen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 mam 15% z kellyna obou autech - viz podpis Citovat
MilanF1 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 Gábo, 307 BK má zadní okno vypouklé, že? Pak bych to nechal někým nalepit, ne to dělat sám. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 (upraveno) no sám to 100% dělat nebudu jj zadní je vypouklé edit: dám to někomu dělat kdo to umí (možná zajedu tam kde byl brácha) odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 20. červen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.