Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,

pomoztemi vyriesit problem. Neviem akym sposobom sa mi vyskytla voda pod nohami sofera. Chut jemne sladka, takze asi voda z chladica, lebo aj po nastartovani chvilu svietila kontrolka ze je malo vody, neskor zhasla. V nadobke kde sa doplna bolo prazdnejsie.

Co mam skontrolovat??

Guest servisman
Odesláno

podle toho co popisuješ tipuje je problém v topení a teče ti radiátor

Guest servisman
Odesláno

jak začne téci topení tak bych raději jej vyměnil zavčasu než pak v zimním období

Odesláno

diki za prvotne tipy..

kde mam hladat ten radiator zeby som ho pozrel v akom je stavy, je tam dobry pristup? spravil by som to aj sam doma?

priblizne ceny za radiator?

P406 2,1TD 1996

[upravil dne 24/5/13 20:09 od javko66]

[upravil dne 24/5/13 20:25 od javko66]

Odesláno

skusim ten navod od \"servisman-a\" co dal, kazdopadne to skusim rozobrat dal dole plasty a pozriet ci to nahodou netecie len z tesnenia...

fuuu ale pustim sa do toho tak za 2-3tyzdne, ked budem mat cas, kazdopadne sa ozvem ako a v com bol problem

diki zatial vsetkym za inspirujuce napady:aut

Odesláno
Ja mám ten istý problém len mne kontrolná nesvieti a vody mám dost:myslim

si si isty ze je to voda z chladica? skus ochutnat na stipku jazyka, mozno mas len dieru v podlahe xixi :)

Odesláno

Je to gumená rúrka z telesa kúrenia a vedie von pod auto niekde nad výfukom má vyústenie,odvádza kondenzovanú vodu z výparníka klimatizácie,pozícia 5

[upravil dne 26/5/13 00:01 od ferinko2]

[upravil dne 26/5/13 00:04 od ferinko2]

[upravil dne 26/5/13 00:11 od ferinko2]

post-41739-14109631428647_thumb.jpg

Odesláno

Dělal jsem to cca před měsícem.Odděláš plasty na u nohou řidiče a shodíš celý sloupek řízení. Potřebuješ ale TORX tuším že vel. 50 s dírkou uprostřed!!Tyto dva šrouby totiž drží celou sestavu v palubce ( + dlouhý nástavec velké goly ) Celý prostor pod nohama si vystel ingelitem a hadrama.Jak odpojíš ty dvě hliníkové trubičky,vytečou ti cca 3 litry vody.Celý chladič pak vytáhneš.Hlavně si kup nové 2 těsnící \"o\" kroužky. Oprava je na cca 2 hodinky práce,nejlevnější chladič seženeš od 400,- Kč. Hlavně si pořádně vytři i prostor chladiče,to osazení je trochu zkosené a troška vody by ti tam zůstala.:papa

Guest servisman
Odesláno

já vypustil vodu ventilkem u chladiče vepředu a v prostoru pod volantem jsem měl tak minimum vody

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak som sa k tomu dostal az teraz. Ked som vybral radiator nevidel som nijake velke poskodenie, napriek tomu som ale kupil novy neorigo diel cena 27€ + tesnenie O-kruzok (20x2,5). Nahodil som to naspat a zatial to drzi. Uvidime casom ci to je v poriadku. Mimochodom je to dost citit ten radiator ked to zapnem na max. teplotu ako sa z neho este nieco \"vypaluje\" :-)

Odesláno
:) a to je v radiátoru stejná teplota, ať topíš naplno nebo vůbec...

nie nie, radiator kuri podla toho ako si nastavis, kuri to v poriadku. Myslim ze skor \"vypalim\" ten zapach z toho radiatora prec ked to pustim na maximum. Ale toto uz je ta \"prijemnejsia\" stranka veci:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...