Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P1351 ,P2562,P0102,P0113,P0098,P1198,co to znamena,auto ide normalne,no ked idem dlhsie po dialnici viac ako 130 km hodi to do nudzoveho rezimu2300 ot.po vypnuti zapalovania a novom nastartovani ide normalne ape urcitej dobe sa to opakuje znovu,prosim o vyjadrenie a pomoc na co by som sa mal zamerat a ci tie zavady maju suvis 2.0 hdi 2005

Odesláno

dakujem Mike 407,ktorou zavadou by si zacal,auto padne do nudzoveho rezimu,po zapnuti zap. vsetko ok,prejavuje sa to pri vykone motora

Odesláno

To je otázka.:myslim Spíš by se k tomu měli vyjádřit povolanější, jako např. straki... Nicméně, když jsem se díval na ty chybové hlášky a jejich interpretaci palubním PC, tak vylučovací metodou mi vychází, že bych se asi zaměřil někam na oblast okolo měření průtoku a teploty vzduchu. Možná by stačilo jen prostříknout konektor nějakým vhodným prostředkem, popř. prohlédnout kablík, jestli není někde skřípnutý nebo přelomený. Tím bych asi začal, protože to je nejjednodušší a nejlevnější... Úplně všechny ty chyby spolu nesouvisí, např. ta závada žhavení by ti určitě neposlala motor do nouzového režimu při delší jízdě po dálnici, maximálně by ti to za chladna špatně startovalo. Ale chyba ohledně regulace turbodmychadla by opět klidně mohla být důsledkem chyby signálu od váhy vzduchu, protože při jejím řešení se doporučuje nejprve vyřešit ostatní chybové kódy...

[upravil dne 25/5/13 06:56 od Mike407]

Odesláno

zdar prosim vas se stredu mi menili rozvody a od ty doby mi blbne startovani byl jsem na diag. a piše kod P0341 souvisli to rozvodama je mozny že preskočilo o jeden nebo o dva zuby dekuji

Odesláno

Možná kdyby sis dal alespoň do popisu co máš za motor a rok výroby, bylo by možné odpovědět lépe. Dát si tam \"Peugeot 407 sw\" v sekci 407 je poněkud obecná informace, takže se docela těžko radí.;) Tabulka, kterou jsem sem dal je pro 2,0 HDi se vstřikováním Siemens. Co máš za motor?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdar chlapi,

diagnostika mi vyhadzuje tieto chyby: P1693, U1118 a U2001, po vymazaní sa po čase opäť objavia. Už som čo to o niektorých prečítal, len P1693 niektorí opisujú ako chybu v okruhu turba, iný ako chybu štart/stop.

Auto štartuje a ide normálne, len od výmeny sviečok a EGR podstatne viac dymí:( pri zošľapnutí plynu v nízkych otáčkach.

Mám to riešiť, alebo prdieť na to?

Odesláno

patko79......Nový EGR si spároval s RJ?Napr. cez PP2000?

[upravil dne 26/8/13 11:19 od ferinko2]

Odesláno

jj spároval, písal som to aj vo vlákne EGR a dia. Každopádne, skúsil som aj odpojiť nové EGR a nepomohlo. Nabehla mi tam okrem týchto chýb aj nejaká ohľadom EGR. Už sa na nete okolo toho hrabem od piatku, zatiaľ bezvýsledne:nevim

Odesláno

Honza díky,

tak podľa tohto už aspoň viem, že je to ta prvá možnosť, ktorú som našiel po anglicky na nete a nejde o okruh turba:papa

Hmm, tak už len zistiť, prečo to vyhadzuje pred naštartovaním:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...