Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový dotaz. Chci si koupit Peugot 407 SW ale nevím jaký motor. Jsem rybář,takže to auto bude bývat někdy dost naložené. Tak jsem se chtěl zeptat zda motor 1.6 stačí nebo je lepší 2.0

diky za informace

Odesláno

no bodaj by som mal aj ja 407 len na rybi...:)

ale v kazdom pripade davaj pozor nato ze to je velmi nizke auto a v terene mozes mat problemi...

[upravil dne 20/5/13 21:42 od tybyt]

Odesláno

ja to nechci jen na ryby, na cestování atd... hlavně potřebuju velké auto a toto je pro me ideální, partner v tom se moc dobře nejezdi ted mam starou 106 a to je zlaté auto .. :-) ale když do toho sednou 4 lidi tak to nejede vubec :-D

Odesláno

Vem to tak, kdyby 1.6ka na 407 nestačila, tak by to tam výrobce nedával. Na normální ježdění stačí. Pokud si chceš trošku \"zařádit\" tak od 2.0 nahoru.

• O 3 týdny později...
Odesláno

uprimne, 407(a ani jej konkurenti) nie je auto na rybarcenie, je to stredna trieda urcena na desiatky tisic km rocne do normalnych cestach.

Ty na ryby kupuj skor nieco so vacsou svetlou vyskou, idealne 4x4.

ale ak stoji otazka 1,6hdi alebo 2,0hdi, tak ja osobne radsej 2,0hdi. jednak vybava, jednak 6kvalt, spotreba sa az tak velmi nelisi.

Odesláno

to auto nemam jen na ryby .... jsem spíše takovej vášnivej rybář. Mně šlo špíše o obsah motoru, když třeba člověk auto pořádně naloží (plnej kufr a 5 lidí v autě) jak to auto jede. Zda ta 1.6 není slabá.

Odesláno

je to vec nazoru... aj ked bbude plny kufor a 5 ludi, tak to auto pojde, samozrejme necakaj, ze na stvorke - patke budes obehovat ako pan... nebude to take svizne ako 2.0 Na druhej strane ako casto budes takto full nalozeny... ?

Zasa 1.6HDi je len 1.6, ale 80kw co ked porovnas s oktaviou 1.9TDi ma 77kW (zakladna)... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...