mikrob Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 ahoj všem, byla mi doporučena značkovým servisem v Brně (RM Servis) upgrade sotware na jednotce BSI, ovšem po přistavení vozu do servisu mi sdělili, že je problém v tom , že se to nemusí povést a že může dojít ke zničení celé jednotky BSI, takže udělají, ale na mé riziko. Navíc, že jsou v ní zapsány hodnoty nastavení pro LPG a tím je to pravděpodobnější. Auto občas hůř startuje a po zahřátí odpojí benzin ale nepřepne na plyn, musím ručně plyn vypnout. Po ujetí pár km zkusím ručně přepnout na plyn, většinou se povede, nebo až př dalším startu. Dá někdo radu co se s tím dá dělat? díky Citovat
jofo Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 A nemas nahodou problem s jednotkou LPG a nie BSI? A nemyslim si ze BSI ma nieco spolocne s horsim startom a manazmentom riadenia motora. Citovat
mikrob Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 no u Fedora v Prostějově mi diagnostikovali jednotku LPG a doporučili mi pouze vyměnit svíčky Citovat
jofo Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Co sa tyka servisu peugeot tak maju pravdepodobne novy soft do BSI na tvoj model. To ti spomenuly len mimo tvojho problemu so startom. Nevidim dovod preco by sa im nemusel podarit update ak pouzivaju spravnu diagnostiku. (obcas sa stane ze padne update lebo super diagbox sa obcas nema rad s pomalsim pc dodavanym original od peugeotu) A stale si myslim ze BSI nema nic spolocne s plynom v aute tak ako by mohla jednotka plynu alebo nieco okolo LPG ovplyvnit update. Ale mozno sa mylim. Citovat
ChouLu Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Jednotka BSI se při montáži LPG nijak neupravuje Citovat
mikrob Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 takže mi z toho celého vyplývá, že mechanici v autorizovaném servisu nejsou opraváři ale výměnkáři , tak dlouho budou měnit až se trefí, no a já se nedoplatím:myslim Citovat
Ferry Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 jj, je to blbost, BSI nema s LPG nic spolecneho, ani v jednotce motoru se kvuli LPG nic neupravuje, LPG jednotka si pouze bere nektere udaje z cidel a pak treba emuluje pro benzinovou ECU signal vstrikovacu, aby nehlasila pri jizde na LPG chybu odpojenych benzinovych vstriku. Rozhaseny bude neco v tom plynu, napr. cidlo tlaku nebo teploty LPG, muze byt zaneseny elmag. ventil na vstupu kapalne faze LPG do reduktoru (pri cistote LPG v CR se ani neni co divit, ja cistim pravidelne takovou cernou tvrdou pryskyricnou hmotu z uzaviracich ventilu privodu plynu, ktera je dokaze zcela znehybnit a nepusti po prepnuti plyn do reduktoru, takze motor chcipne), muzou uz byt taky opotrebovane LPG vstriky a pri startu tam pousti trochu plynu a smes je pak prilis bohata a motor je v podstate prechlastany Nic z toho ale nema souvislost s BSI a tem mechanikum bych neveril ani slovo [upravil dne 20/5/13 18:28 od Ferry] Citovat
ChouLu Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Zajeď si do Famka dělá tam Woody z klubu. Tam věřím, že ti pomohou http://www.dealer.peugeot.cz/FAMKO Citovat
mikrob Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 No s Famkem mám taky \"dobrou\" zkušenost. Loni při testu diagnostiky mi řekli, že je asi vadnej spínač ostřikovače pod volantem (výměna cca 15 000,- Kč) nebo motorek, po dolití kapaliny vše fungovalo, někdy je to na ranu , ovšem tím je nechci házet do jednoho pytle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.