Tantor-BN Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 ahojte neviete co by mohlo sposobovat to ze rano to tazko startuje? zhavice su nove a stale to iste..prud donich ide. zajtra skusim nahrat ten zvuk aa myslim ze nafta asi nepada skusim to zajtra natlacit ten balon:) Citovat
marko306 Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Čo znamená ťažko? Že ledva pretočí motor alebo že nechytá na brnk? Ak nechytá na brnk tak iba padá dakde nafta. Skontroluj prepady, spoje hadíc/trubiek a ak máš priesvitné hadičky, tak pri pumpovaní balónikom skontroluj či ti tam nejdú bubliny. Citovat
švícko87 Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Co těsnost palivového potrubí,čistota filtrů?Hadice,přepadové hadičky...všechno suché?!Já měl taky problémy,že to po dlouhém stání nechtělo chytit na drc.Po opravě těsnění hlavy,následném zabroušení ventylů ( v ruce jsem každý dělal 15 minut hrubou a 15 minut jemnou pastou ) a vymzení jejich správné vůle ( zbroušení seř. podložek ) nemám nejmenší problémy a chytá \"jako za mlada\"... marko306 byl rychlejší... Jinak vůle ventylů jsou 0.30mm výfuk, 0.15 sání, pořadí je SVVS-SVVS [upravil dne 19/5/13 11:38 od švícko87] Citovat
Tantor-BN Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 padat nafta by nemala...ale pozriem tu hadicku...to ta hadicka co je od filtra k cerpadlu nie?? aaa tazko som myslel ze nechyta na brnk:) Citovat
švícko87 Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Nejlépe od nádrže až ke vstřikům...Koukni a jdi po hadičce,která vede od \"balonku\" na pumpování nafty,vede do tělesa pal.filtru,odtud do čerpadla.Z čerpadla je i přepad zpátky do nádrže.Koukni na vstřiky,jsou propojené navzájem mezi sebou,ty hadičky tam tvoří takové \"obloučky\",tak jestli na těch dosedacích plochách nejsou \"mastné\"... A jistotu žhavicích svíček budeš mít pouze jejich proměřením! Bud ohmetrem ( nesmí mít nekonečný odpor ),anebo z + polu baterie přes žárovičku na danou svíčku. Zkoušel jsem i \"špatné\" svíčky v ruce ( držel jsem jí kleštěma ) připojit na baterku a zčervenaly všechny,při tom byly vadné... Citovat
Judes Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Keď sa ti tie žhaviče rozžeravia do červena tak nemôžu byť zlé, prípadne môžu ak sa rozžeravia ale za dlhý čas. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 padat nafta by nemala...ale pozriem tu hadicku...to ta hadicka co je od filtra k cerpadlu nie?? aaa tazko som myslel ze nechyta na brnk:) padat nafta by nemala--je to takový divný termín, takže ráno napumpuj balonkem a hned startuj a uvidíš , zda se start zlepšil... Citovat
Tantor-BN Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 dnes som pred štartovanim raz natlakoval balonik .. ale šiel stlačiť len jeden krat... ale potom to už naštartovalo dobre... skusim či to zajtra spravi rovnako Citovat
Tantor-BN Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 este to neeni iste lebo niekedy to pekne startovalo niekedy nie:) skusim to pumpovat este ale 2 dni a ak to bude pekne startovat tak to zacnem riesit dik zatim:) Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 takze nafta nepada...(rano je balonik natlakovany) a aj tak to nechyta na brnk...mozu to robit ventile? zeby boli zle nastavene? ako maju byt nastavene? Citovat
marko306 Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Ono môžeš mať aj prepady netesné a balónik môže byť natlakovaný. Tie rozhádzané ventily alebo nebodaj skočené rozvody by bol extrém. Ja to stále vidím na netesnosť palivovej sústavy alebo podtlak v nádrži. Viečko od nádrže ti nezasičí keď ho otvoríš? Ak by to bolo niečím rozštelované (ventily, rozvody...) tak by to neštartovalo buď pravidelne alebo stále a nie občas. Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 zajtra ešte skontrolujem tie prepady poriadne ich poutieram a pozriem to...ale poviedal by som že tie su dobre...a mne to proste raz štartuje pekne a raz nie .. Citovat
Lubo181 Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Vyber vsetky zhavice napoj ich na privod nejako pekne a bezpecne si ich poukladaj na motor aby mali kostru a zapni a uvidis co sa bude diat . Mne isli ako v cirkuse raz jeden sa rozsvietil potom druhy,, zase som vypol zapol iba dve sa rozsvietili. A presne mi robilo to co tebe raz to chytlo normalne raz ne. Ked som ich vyberal po jednom a skusal vsetky sa mi pekne rozsvecovali jak boli zapojene spolu kalamita . Kupil som nove a startuje jak divy. Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 praveže ja tam už mam nove žhaviče...jak mi to začalo robiť vymenil som žhaviče a problém stále ten istý Citovat
Lubo181 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Ja som mal 3 mesacne predosli majitel kupoval nove lebo mu blblo to stratovanie uz vtedy ale to som sa dozvedel az ked som ja na to prisiel ale priznal sa. Na tvojom mieste by som ich aj tak odskusal. A ked budes na 100% isty mozes sa pohnut dalej. Ja som este vtedy pretesnoval komplet palovovy filter aj taku hlupost na spodku neho je to aj na foru aj fotky su niekto to u riesil. A ked toto vsetko je tip top tak merat tlaky, ventily- hlava, alebo uz len potom ze cerpadlo - repas Drzim palce Citovat
marko306 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Teraz je už celkom teplo, takže žhavičmi by to nemalo byť. Keď tak, skús naštartovať až na druhé alebo tretie žhavenie a uvidíš či ti to lepšie chytí. Citovat
Tantor-BN Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 Marko skušal som ... ale proste nejde to ... pozeral som tie prepady a su suché..:/ už len snaď nastaviť ventily možno to bude tým Edit: ešte som zabudol skúsiť tu nádrž či je natlakovaná...kedy by bolo najlepšie to skusiť ? rano pred štartovanim či potom niekedy ? [Edited on 29/5/13 20:29 by Tantor-BN] Citovat
Lubo181 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 V Taliansku vecer bolo 27 stupnov bez zahovicov uz robil trampoty tie TD bez zhavicov ne moc dobre startuju aspon nie co mam tu po blizku mozno kazde auto je ine. Este ked ja som skusal aj tak ze som vybralpalivovy filter vysusil to tam dal tam svetielko take na kluce uzavrel to tak ako to ma byt a zhasil svetlo v dielni a presvitalo mi to cez vicko zalozil som novy filter novu gumku a zalepil ho s pro seal pastou a od vtedy som nemal bublinky v hadicke od filtra. Tie ventily by som skor povedal ze sa ukazu v zime ako v lete ale treba to pozriet Citovat
Tantor-BN Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 nakoniec to bol filter palivovy:) dakujem za rady:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.