Mohy Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Co to je, když žena jí slepici (např. na paprice, na smetaně...) Kanibalismus! to si vemu osobně, moje žena se jmenuje Slepičková :D Citovat
Edison Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Co to je, když žena jí slepici (např. na paprice, na smetaně...) Kanibalismus! to si vemu osobně, moje žena se jmenuje Slepičková :D Heleme... I mezi chlapama se najdou kanibalové... se pojídaj v rodině... :-) Citovat
elton Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Koupil jsem si nový notebook a nechal jsem si ho vedle postele na podlaze. Druhý den si ho všimla babička - myslela si, že je to váha... Výsledek? Babička váží 24 000 Kč. Povídá děda svému vnukovi: \"Jen se na mě podívej! Nekouřím, nepiju, neběhám za ženskejma a zejtra budu slavit osmdesátku!\" \"Jo? A jak?\" Dva dědečkové na lavičce: \"Vidíš to, Karlík má novou holku.\" \"Na mě taky přišla druhá míza. Začala mi zase chutnat krupicová kaše.\" \"Dědku, došla nám mouka. Vem si tašku a skoč do obchodu.\" \"Venku leje, že by ani psa nevyhnal.\" \"Psa nech doma!\" Přijde babka po dlouhé době k lékaři. \"Tak co babi, že jste u nás tak dlouho nebyla?\" \"Ále, byla jsem nemocná, pane doktore.\" Jak poznáte, že jste opravdu staří? Když budete v učebnicích dějepisu číst věci, které si pamatujete z novin, a budete si pamatovat, že to bylo trochu jinak !! Citovat
elton Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Synu, proč máš tak červený oči? Kouřil jsem marihuanu tati. Nelži, brečels, protože jsi teplouš! Citovat
hardhouse.trip Odesláno 22. březen 2014 Odesláno 22. březen 2014 Ptá se cikánka matky: ‘’Co to je ta svadobná noc?\'’ ‘’To je, když ti Dežo dá to nejcennější, co má, tam, kde ty chčiješ.\'’ ‘’To ne, Dežo by nikdy svoje adidasky do dřezu nedal!!\'’ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. březen 2014 Odesláno 22. březen 2014 Otázka v testu zeměpisných znalostí pro žáky základní školy: S kým sousedí Rusko? Správná odpověď: S kým chce. :D:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. březen 2014 Odesláno 22. březen 2014 Príde Putin za veštkyňou a vraví: - Tak čo, ty stará ježibaba? Povedz mi, čo čaká moju vlasť! - Vojna s Ukrajinou. - Pche, to viem, veď to máme v pláne, povedz mi niečo nové, niečo o tom, ako sa budú mať naši ľudia. Napríklad, koľko bude stáť fľaša piva. - Šesť hrivien. Je pěkný teplý den, v prvním patře umývá slečna okna v letních šatech, bez kalhotek. Když co se nestane, uklouzne jí noha a spadne rovnou do popelnice, hlavou dovnitř, jen nohy jí trčí ven. Okolo jdou dva bezdomovci a šmejdí v popelnicích, jeden zbystří, nasliní dva prsty a sáhne, olízne a hlásí: \"Taková dobrá ****, co ty lidi dneska nevyhodí!\" Přijde muž na policejní stanici a chce vědět, kde mají bonzárnu, že chce udat souseda. Pošlou ho na služebnu a on hned spustí: \"Soused má na dvoře složených deset metrů dřeva.\" Policista: \"To přece není trestné.\" Bonzák: \"Ale on si ho nechal dovést z Německa.\" Policista: \"No, to se teď taky může, musíte mi říct něco víc, co by bylo trestné.\"Bonzák: \"On v tom dřevě pašuje zlato.\" Policista zajásá a hned začne organizovat akci. Bonzák odejde a hned volá sousedovi, kterého právě udal. \"Tak Bohoušku, objednal jsem ti to sekání dříví. A mám pocit, že to bude stejná parta, co ti na jaře zryla zahrádku.\" Doběhne chlap před hospodu, v ruce drží pistoli, rozkopne dveře a křičí: \"Kterej z vás mi šuká ženu?! Na fleku ho zastřelím!!!\" A zezadu se ozve tichý hlas: \"Tak tolik nábojů nemáš...\" [upravil dne 22/3/14 21:34 od Gabriel 307] Citovat
Michal-OL Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 Cikán mává na pracovním úřadě čokoládou a vzteká se: „Jak to, že mi nevěříte, že jsem student?! Vždyť vám přece ukazuju studentskou pečeť!” Citovat
Michal-OL Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 Na autobusové zastávce se potkali po čase dva staří známí a jeden se zeptal: \"Řekni mi něco o sobě? Jsi už ženatý?\" \"Ještě bohužel ne, nemůžu najít tu pravou!\" \"A na co sakra čekáš?\" \"Přece na autobus...\" Přijede blonďatá slečna do autoservisu: \"Prosila bych vyměnit takovou tu tyčinku na měření oleje v motoru, ta stará už na ten olej nedosáhne!\" \"Pane průvodčí vlak má zpoždění už půl hodiny!\" \"Jen se nerozčilujte. Váš lístek platí tři dny.\" Ze života: Děda přijde v Mikulově k taxikáři a ptá se: \"Kolik to stojí do Lanžhota?\" Taxikář: \"Čtyři stovky.\" Děda nastoupí a říká: \"Dobrý, tak jedem.\" V Lanžhotě u kostela vystoupí a dává taxikáři 200 korun. Taxikář: \"Dědo, vždyť jsem vám říkal, že to stojí 400.\" Děda mu na to odpoví: \"Však i ty jsi se vezl.\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.