lubikpo Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 jeden manazersky Baca pasie ovce. Po ceste prichádza BMW a za ním oblak prachu. Za volantom mladý muž v bleku od Broniho, v topánkach od Gucciho, kravata D+G a na očiach tmavé okuliare Ray Ban. Stlačením tlačítka stiahne okno a hovorí: \'Hej, bača, keď Ti poviem, koľko máš vo svojom stáde oviec, dáš mi jednu?\' Bača sa pomaly pozrie na úspešného mladého muža a pokojne povie: - \'Ale hej, prečo nie? Úspešný mladý muž zaparkuje svoje BMW, vytiahne notebook Dell, pripojí sa na satelit NASA, kde zadá voje súradnice a vyžiada si zaobstaranie súboru fotografií s vysokým rozlíšením. Potom pomocou Adobe Photoshop otvorí zaobstarané digitálne obrázky a exportuje ich do spracovateľského strediska svojej firmy. V priebehu pár sekúnd dostane na svoje PDA i PAQ značky HP správu, že obrázky sú spracované a uložené v databáze SQL. Prepojí databázu s Excelom, kde má stovky zložitých vzorcov a uploaduje všetky dáta do miniatúrnej farebnej tlačiarne HP LaserJet ako stopäťdesiatstranovú správu a otočí sa k bačovi: \'Máš presne 128 oviec.\' \'To je pravda,\' odpovie bača. \'Takže podľa našej dohody si môžete vziať jednu ovcu.\' Bača s pobavením pozoruje mladého muža, ako sa snaží napasovať jedno zviera do kufra auta a hovorí: \"Keď vám poviem, aké je vaše povolanie, vrátite mi, čo ste si zobrali?\' Mladý muž sa na sekundu zamyslí a odpovie: \'Samozrejme!\' \'Ste manager,\' povie bača. Mladému mužovi padnú sánky: \'To je pravda. Ako si to uhádol, bača?\' \'Vôbec som nemusel hádať,\' hovorí bača. \'Prišli ste bez toho, aby vás niekto volal, chceli ste si nechať zaplatiť za odpoveď, ktorú som už dávno poznal, na otázku, na ktorú sa nikto nepýtal a pritom o mojej práci viete veľké guľové. A teraz mi, kurva, vráťte môjho psa....! Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Jeden luxusní... Šéf přijímá nového prodavače s tím,že jej vezme na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. \"Tak kolik jste dnes měl zákazníků?\" \"Jednoho, šéfe.\" \"Cože!? Jednoho? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát zákazníků denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?\" \"Tři sta osmdesát tisíc dolarů.\" Šéf zalapal po dechu. \"Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?\" \"No, první jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček.Pak jsem ho přesvědčil,že by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt.Tak jsem mu prodal ještě přívěs.\" \"A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?\" \"Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu nezašuká, že by si mohl zajít aspoň na ryby.\" Citovat
Tomhais Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Stará dobrá Česká Soda http://www.youtube.com/watch?v=mYNejJxQQQc&feature=related Citovat
John Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Nevím zda znáte tohle převzato z jednoho fora.. Lamborghini Forum: Hluk obtekajuceho vzduchu nad 330 km/h, neviem co s tym! Audi A8 Forum: Kde dat najlepsie opravit Rolexky? Fiat Forum: Hallo? To som tu jediny? Mercedes C-Klasse forum: Moj mercedes v nedelu pri ceste do obchodu zmokol - co mam teraz robit? Alfa Forum: Existuje aj zivot mimo servisu? MX-5 Forum: Niekto mi presiel Touaregom cez auto! Touareg Forum: Mam na podvozku zarazenu MX-5ku, da sa s tym jazdit alebo ju musim dostat von? Renault Forum: Predam mesacnu elektricenku - zn. Auto sa vratilo zo servisu skor. Bentley Forum: Dnes som musel pouzit popolnik. Ako ho mozem vymenit? Porsche Cayenne Forum: Spotreba pod 40L/100km - porucha motora? Smart Forum: Motor z motorky konecne zabudovany: vyrazne zvysenie vykonu! Mustang Forum: Nejaky kokos v Civicu sa ma dnes snazil predbehnut! Civic Forum: Nejaky kokos v Mustangu sa ma dnes pokusil predbehnut! Honda Accord Forum: Dostal som auto od mamy. Kde zozeniem lacne 18palcove disky? VW Bora Forum: Uz mam toho dost, kazdy si mysli ze mam Golf s ruksakom! Opel Forum: Moja Corsa nema na sebe ziadnu hrdzu! SKUTOCNE! (tema bola zmazana Adminom) Yaris Forum: Mozem ako chlap soferovat aj zenske auto? Lexus Forum: Kde zozeniem zadne svetla vo VW-Style? BMW M3 forum: Kde sa daju zohnat vonkajsie spetne zrkadla z Golfu 3? Viper Forum: Smart v nasavacom potrubi! Ako ho dostanem von? Ford Fiesta Forum: Pomoc - mam pod kapotou sijaci stroj! Seat Marbella Forum: Dnes som sa dokazal celu cestu drzat s nakladakom! BMW 3xx E36 Forum: Kde maju najsmazenejsi kebab v meste? Hummer Forum: Dnes som ohol naraznik. 10 mrtvych a 27 zranenych. Musim cierny lak kupit priamo u distributora Hummer, alebo sa da pouzit aj iny? Distributor je 25km odo mna a to je vyse 1000SK na benzin! Mercedes-Benz 190D Forum: Kupujuci mojho auta mi poslal par otazok - neviete niekto Bengalsky? Yugo Forum: Kedy vam naposledy auto fungovalo? Honda Civic CRX Forum: Susedov spava v mojom vyfuku, mozem aj tak kludne nastartovat? Mercedes S-Klasse Forum: Zena a smradlavy pravnik sa ma snazia osklbat. Ako sa ich mozem zbavit bez zapisu do registru trestov? Polo Forum: Konecie mam znizeny podvozok! Akurat ze teraz nadociahnem na okienko v McDrive Ferrari Forum: Este som nebol mimo mesta. Ako funguju stupne 4,5,6? Porsche Forum: Dostal som defekt - bude spatny odpredaj leasingovke lacnejsi, alebo sa ho mam pokusit predat sam? Twingo Forum: Mracitka na predne svetla z pravej konskej hrivy! BMW 7xx Forum: Pomoc, mam preprogramovanu jednotku a neviem prinutit popolnik zavret sa! Citovat
John Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 2corsair.cz právě že nevypadlo... ani na originálu nebylo.. je to zajímavý.. ale ne a rozhodně to z Peugeot fora není..... Citovat
Qcko Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 PnR: aka dilema? jasne ze cervene porsche:D ...to s tymi forami je super:potlesk Citovat
luko407sw Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 podle spz to je frankfurt a spis se divim proc tam nema bentley a masserati....jinak pekne pozadi na pozadi:mrk Citovat
AnotherOne Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 Zdržte sa komentárov, snáď to nejaký admin premaže. Citovat
luko407sw Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Pride kontrolor z danoveho uradu do synagogy. Podrobne skontroluje uplne vsetko, potom sa obrati na rabina a hovori: - Vsimol som si, ze kupujete nejako vela sviecok. - Ano - odpovie rabin. - Dobre, a co robite s voskom, ktory odkvapkava? - pyta sa kontrolor. - Dobra otazka - hovori rabin, - my ho zbierame a odkladame a ked ho mame dost, posleme ho naspat k vyrobcovi sviecok, a on nam zato obcas posle krabicu sviecok zadarmo. Kontrolor je znacne zaskoceny tym, ze na svoju nezvycajnu otazku dostal taku prakticku odpoved. Rozhodne sa vsak dalej pokracovat svojim arogantnym sposobom... - Rabin, a co tieto vsetky macesy, co kupujete? Co robite s omrvinkami z nich? - Nuz - odpovie rabin pokojne - tie zbierame a odkladame, a ked ich mame dost, posleme ich spat k vyrobcovi, a on nam zato obcas posle krabicu macesu zadarmo. - Hmmm - zahundre kontrolor a rozmysla, ako by rabina na niecom nachytal. - Dobre, rabin, a co robite so vsetkymi tymi predkozkami z obriezok? - Nuz, ani tymi tu neplytvame - odpoveda rabin - robime s nimi to, ze ich zbierame a odkladame a ked ich mame dost, tak ich posielame na danovy urad. - Na danovy urad? - pyta sa kontrolor nedovercivo. - Veru tak - odpoveda rabin, - na danovy urad... a oni nam sem raz za rok poslu takeho kokota ako ste vy. Citovat
luko407sw Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Co říkají přistižené ženy... Angličanka: Jamesi, kdybys mě byl včas informoval o tom, kdy přijdeš domů, mohli jsme se oba vyhnout této skutečně oboustranně trapné situaci. Němka: Hans, dnes jsi přisel z práce o 4 minuty a 45 sekund dřiv než obvykle. To mi budeš muset vysvětlit. Francouzka: Jean, dobře, že jdeš, tohle hovado uz nemůže. Švédka: To jsi ty, Olafe? Já už jsem sice hotova, ale Sven se ješte chce bavit, přidej se k nám. Ruska: Ivane, konečne pořadný chlap! Tenhle mi před tím ani po hubě nedal. Židovka: Izáku, to jsi ty? A kdo to potom, proboha, leži na mně? Rumunka: Dumitru, o nic se nestarej, zaplatil dopředu. Maďarka (vyskočí z postele): Ištváne, věřiš víc mně nebo svým očím? Češka: Pepo, můžeš bejt klidnej. Právě jsem se dozvěděla, že tohle je tvůj přiští šéf. Slovenka: Jano, čo iného som mu mala ponuknúť, keď si vyslopal všetku borovičku? Rómka: Dežo, držim ho tu už dvě hodiny, abys mu ukradl peněženku! Citovat
OK406 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Cikán a běloch bydlí vedle sebe ve stejných barácích. Oba dva se rozhodnou baráky prodat . Běloch vyhodí cenu na 1.000.000 Kč, ale dozví se, že cikán ten svůj prodává za 2.000.000 Kč. Nasupeně tedy dojde k cikánovi a povídá: \"Jak to, že prodáváš stejný dům za dvakrát větší cenu?!\" \"Protože vedle mě nebydlí cikáni!\" Citovat
OK406 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Přišla ženská k lékaři - modrá, zelená, hrozně zbitá. \"Co se Vám stalo, paní?\" \"Když se muž vrátí napitý z hospody, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mám dělat?\" \"Udělejte si heřmánkový čaj a když se vrátí muž z hospody, důkladně a dlouho kloktejte. A po týdnu se ukažte. Po týdnu přijde paní k lékaři, žádné stopy po bití. \"Zabralo to, nezmlátil mne.\" \"Já to věděl! \" říká lékař \"Stačilo držet hubu.....\" Citovat
luko407sw Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Malba na stropě kuřárny [upravil dne 22/9/09 luko407sw] Citovat
Demo Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Michael Jackson nebude zpopelněn!!! Jelikož jeho postava obsahuje 86% plastu, bude recyklován, obnoví se ve formě LEGO, aby si mohl dál hrát s dětmi. Citovat
dolly1010 Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 ... Peugeot 306 Forum: Přestala mi vrzat zadní náprava. Je to normální? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.