Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jdou ženy na prvního máje v průvodu a každá nese jedno z písmen, která tvoří nápis:

VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME!?

Ta co nese třetí M říká té, co nese Í:

\"A ne, aby ses nám zase ztratila jako minule!?\"

Odesláno

Pepa onemocněl chřipkou. Druhý den ho přišla navštívit hezká přítelkyně. Zazvonila a starší ženě, která ji přišla otevřít řekla: \"Přišla jsem navštívit Ladislava, jsem jeho sestra!\" - \"Těší mne, že vás poznávám, já jsem jeho matka!\"

*

*

*Indiánský manžel ve vlaku vzbudí manželku se stručným pokynem: \"Vodu!\" Novomanželka vyběhne, za chvíli se vrátí, nese v dlaních vodu, manžel se napije a usne. Za hodinu se vše opakuje a tak dál ještě několikrát. Nakonec se žena vrací a nenese nic. \"Jak to?\" - \"Bledá tvář seděla na prameni!\"

*

*

*Co znamená, když přijdete domů a muž Vás zahrne láskou, něžností a pozornostmi?

Jste v cizím bytě!

*

*

*Janko šél pást krávu. No a že si schrupne, ale aby kravka neutékla, přivázal si ju k noze. Za chvílu příjde Mařka a hneď na Janka, že by si mohli skočit. Janko sa hneď na Mařku vrhnúl, tak mu stál. Enomže kráva sa lekla a pelášila z místa lásky, rovnú přes Mařčino pole s bramborama. Mařka sa rychle vzpamatovala a křičí: \"Janku, otoč sa na záda, dyť nám vyoráš všecky brambory!\"

*

*

*Mám senzačního psa, každý den mi nosí noviny.\" - \"Ale to přece není nic zvláštního.\" - \"I je. Já si totiž žádné nepředplatil!\"

Odesláno

Učitel oznámil termín konání písemky a dodal: \"Omluvit vás může jen neschopenka nebo smrt v rodině.\"

Student: \"A co extrémní sexuální vyčerpání?\"

Třída se složí smíchy, ale učitel odpoví: \"To se holt budete muset naučit psát druhou rukou.\"

Manželka se vrací domů z velkého nákupu a je šokována, když najde manžela v posteli s cizí mladou slečnou. Praští taškami a žene se ke dveřím. Manžel ji doběhne a říká, že jí všechno vysvětlí. Zastaví se tedy a dá mu šanci. On povídá: \"Drahá, bylo to takhle... Jel jsem domů a tohle stvoření stálo na dálnici a vypadalo děsně zuboženě,tak jsem jí zastavil. Zjistil jsem, že jí vyhodil z auta její partner a byla úplně bez prostředků a vyhladovělá. Tak jsem jí zavezl domů a dal jí to vepřové, cos včera nedojedla k večeři. Měla prošlapané boty, tak jsem jí dal nějaké sportovní, které už nenosíš, protože nejsou v módě. Protože bylo venku zima, dal jsem jí ten svetr, cos dostala loni k narozeninám a nenosíš ho, protože ti prý nesluší. Pak jsem jí dal jedny tvoje tepláky, do kterých už se nevejdeš. No, a když už odcházela, tak se mě ještě zeptala: \'Je tady ještě něco, co vaše žena už nepoužívá?\' ... no a ..\"

Chlápek a ženská přišli do nóbl restaurace na večeři. Servírka, která přijímala objednávku u vedlejšího stolu, si najednou všimla, že ten chlap pomalu sklouzává ze židle pod stůl a ta ženská se tváří, jako by to snad ani neviděla. Chlap už sklouzl pod stůl úplně celý a žena zcela zjevně jeho zmizení vůbec neregistrovala. Servírce to nedalo a když vyřídila objednávku, přišla k té ženě a povídá:

\"Madam, promiňte, ale mám pocit, že váš manžel právě sklouzl pod stůl.\"

Žena vzhlédla a klidně odpověděla: \"Ne, nesklouzl. Právě vešel do dveří.\"

Pepíček jednou přišel domů a volá na maminku, ale nedočká se odpovědi. Vyjde do patra, nakoukne do ložnice a vidí, jak na posteli leží jeho tatínek a na tatínkovi sedí (a ne zrovna klidně) mladá posluhovačka. Tak se Pepíček potichu vytratí a jde si ven hrát. Před domem potká maminku, která táhne domů nákup. Hned jí povídá:

\"Mamí, mamí, hádej, co jsem viděl! Viděl jsem nahoře tatínka na posteli se služkou a ...\"

\"Pepíčku, zaraž. Nech si to na večer, až bude služka podávat večeři. Já na tebe mrknu a ty začneš vyprávět!\"

Pepíček poslechl. Večer u jídla maminka mrkla a Pepíček spustil:

\"Mami, když jsem přišel ze školy, našel jsem tatínka v ložnici se služkou. A dělali úplně to samé, co ty se strýčkem Karlem loni v létě na chatě.\"

Na lesní cestě stojí auto, v něm dva lidé, kteří dělají to, co většina dvojic v autech na lesních cestách. Když jsou v nejlepším, ženská toho chlapa zarazí a povídá: \"Promiň, měla jsem ti to asi říct předem, seběhlo se to tak rychle, no, víš, já jsem prostitutka a účtuju si za číslo tisícovku.\" Chlápek jen vyvalí oči, ale natáhne se do saka pro peníze, zaplatí a oba pokračují ve své bohulibé činnosti.

Když je po aktu, zapálí si cigaretu. Dokouří a chlápek jen tak pořád sedí za volantem a kouká z okna.

\"Proč nikam nejedeme?\"ptá se dívka.

\"Promiň, měl jsem ti asi říct předem, že jsem taxíkář a jízdné odtud do města je dvanáct stovek.\"

Odesláno

Vyšportovaný mladík s postavou Schwarcenégra stojaci v autobuse sa spýta vedľastojaceho:

Pppprrrosím vvvvvás kkkkoľko jjje hhhhodín?

Vedľa stojaci muž mlčky pozerá do okna a nereaguje. Po chvíli, keď mladík vystúpi, sa šofér autobusu pýta toho mlčanlivého: Prečo ste mu nepovedal koľko je dodín, veď máte hodinky?

Jjjja sssom sa bbbbál že mmmi jednu vvvrazí.

Odesláno

Přijde blondýna do e-mailového centra a chce poslat

matce zprávu. Mladý muž, zamestnanec tohoto centra, jí

sdělí, ze to stojí 1.000 Kc. Na to ona praví, ze tolik peněz

u sebe nemá, ale že je ochotna udělat vše pro to, aby

mohla matce zprávu poslat. Muž zvedne > obočí a řekne: \"VŠECHNO?????\"

Ona na to, že ano.

\"No tak pojďte se mnou\", říká jí a jde s ní do jiné kanceláře.Blondýna ho

následuje. \"Pojďte dál,\" říká jí a zavírá dveře.

Pak jí nařídí, aby si klekla, otevřela mu poklopec

a vyndala penis. Blondýna to tedy udělá, vezme jeho penis do obou rukou

a čeká. Muž zavírá oči a říká jí: \"No, prosím, pokračujte.....\"

Ona přibližuje pomalu ústa k jeho penisu a tiše říká:

\"Ahoj, mami, slyšíš mě?\"

Hladí si těhotná blondýnka před zrcadlem břicho:

\"Doufám, že je moje!\"

Potkají se dvě blondýnky ve výtahu a ta jedna říká, že si nechala udělat těhotenský test a ta druhá se ptá:

\"A jaké otázky ti tam dávali?\"

Jde blondýnka po ulici a na lampě vidí inzerát. \"Prodám byt 2+1\".

Tak blondýna klepe, klepe a nic!

Jde kolem policajt a říká:

\"Proboha, proč klepete na tu lampu?\"

\"Ale, tady vidím inzerát-prodám byt 2+ 1 a tak klepu a klepu a nikdo neotvírá.\"

A policajt na to:

\"Zkuste to ještě jednou, nahoře se svítí.\"

Odesláno

Jede sanitka. V ní řidič, lékař, sestřička a student na praxi.

Jedou anajednou z ničeho nic řidič pouští volant a chytá se za krk. Dusí se, oči má někde na čele.

Sestřička bezlítostně popadne lékárničku a praští řidiče do hlavy. Tomu hned přestal záchvat, chytá volant a jedou dál.

Najednou lékař padá na podlahu, chytá se za krk a válí se tam a přitom se dusí.

Sestřička zas popadne lékárničku a praští silně lékaře do hlavy. Ten sehned zvedne a posadí a jedou dál jak kdyby se nic nestalo.

Student v praxicelý v šoku obrací se na lékaře: Sem ve 3 ročníku a znám jen teorii, žádná praxe, ale V ŽIVOTĚ jsem neslyšel o takových symptomech a metody léčby jsou natolik zvláštní, že jsem totálně zmatený. Můžete mi to aspoň trochu vysvětlit?

Lékař flegmaticky odpovídá: to neřeš, sestřičce se včera oběsil manžel tak si z ní děláme prdel...

Odesláno

\"Haló?\"

\"Ahoj.\"

\"Ahoj, tady je táta. Prosím tě, je maminka poblíž telefonu?\"

\"Není, tati. Je nahoře v ložnici se strýčkem Pavlem.\"

Po kratičké pauze: \"Ale zlatíčko, ty přece nemáš žádného

strýčka

Pavla....\"

\"Ale ano. A je právě nahoře v ložnici s maminkou.\"

Pauza.

\"Hmm, dobrá, prosím tě, můžeš pro mě udělat následující?

Polož telefon na

stůl, jdi nahoru, zaťukej na dveře od ložnice a řekni mamince, že

jsi

právě slyšela moje auto, jak zastavilo dole před domem.\"

\"Ano tati, hned to bude....\"

Za pár minut opět u sluchátka. \"Udělala jsem to, tati.\"

\"No, a co se stalo?\"

\"No, maminka, celá vyděšená vyskočila úplně nahá z postele,

pobíhala

po ložnici a ječela, pak zakopla o kobereček, nabrala hlavou o

skříň a

teď leží na zemi a vůbec se nehýbá!\"

\"Bože!!! A co strýček Pavel?\"

Taky vyskočil celý nahý z postele. Byl taky celý vyděšený a

vyskočil

zadním oknem přímo do bazénu. Myslím, že nevěděl, že jsme ho

před

týdnem vypustili, abychom ho mohli vyčistit. Spadnul na dno a myslím,

že je mrtvý.\"

***Dlouhá pauza***

***Ještě delší pauza***

***Nejdelší pauza***

Pak tatínek říká: \"Bazén??!! Volám správně telefon 486 578

310??\"

Odesláno

Sněhurka, Paleček a Quasimodo přijeli ke Guinnessům nechat se zapsat do knihy rekordů.

První jde do kanceláře Sněhurka, za chvíli vyjde, celá září a říká: \"Zrcadlo nelhalo, jsem nejkrásnější na celém světě, zapsali mě\".

Další na řadě je Paleček, vejde do kanceláře, za chvíli

Je venku, směje se na celé kolo: \"Jo! Zapsali mě, jsem nejmenší na světě\".

Poslední jde Quasimodo. Za okamžik je venku, pěkně nasranej: \"Kdo je Paroubek?\"

Odesláno

Haló, policie? Jel jsem autem a srazil jsem dvě slepice.

No, tak je položte na krajnici. Ať je další auta nerozmažou po

vozovce.

No, rozumím. A co mám udělat s jejich motorkou?

---------------------------------------------------------------------------------------

Taky chodíte nakupovat kutilský potřeby?

Přijde pán do obchodu a povídá:

Hřebíky!

A kolik?

Kolík si strč do prdele, já chci HŘEBÍKY!

---------------------------------------------------------------------------------------

Letí čáp, v zobáku v plachtě nese 70-ti letého dědka.Dědek se na

čápa podívá a říká:

\"Poslouchej, když jsme to doteď nenašli, nevysereme se na to?\"

[upravil dne 26/9/2008 Rotorhead]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...