OK406 Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 # # # Zhasni tu svíčku!\" # # # > # \"To je žárovka!\" # # # > # \"To nevadí, Karle.\" # # # > # \"Ale já jsem Petr!\" # # # > # \"Je to možný? Přišel ses milovat nebo se hádat?\" # # # > # # # Milenci v noci po milování: # # # > # Ona: \"Máš mě rád?\" # # # > # On: \"Ano mám.\" # # # > # Ona: \"Uděláš něco pro mě?\" # # # > # On: \"Všechno na světě.\" # # # > # Ona: \"Nevyvolávej mě zítra z vlastivědy.\" # # # # # # Žena si nechává věštit u kartářky: # # # > # \"Zítra vám zemře muž\". # # # > # \"To vím, ale podívejte se, jestli mě zavřou?!\" # # # > # # # # # # # Mami, koupíš mi zmrzlinu? # # # > # Zlato, jen proto, že spím s tvým otcem mi ještě nemusíš říkat mami. # # # > # A jak ti teda mám říkat? # # # > # Normálně. Milane # # # > # # # # # # \"Ahoj. Tady je táta. Prosím tě, je maminka poblíž telefonu?\" # # # \"Není, tati. Je nahoře v ložnici se strýčkem Pavlem.\" # # # Po kratičké pauze # # # \"Ale zlatíčko,ty přece nemáš žádného strýčka Pavla.\" # # # \"Ale ano. A je právě nahoře v ložnici s maminkou.\" # # # Pauza. # # # \"Hmm, dobrá, prosím tě, můžeš pro mě udělat následující: Polož telefon na # # # # stůl, jdi nahoru zaťukej na dveře od ložnice a řekni mamince, že jsi právě # # # # slyšela moje auto jak zastavilo dole před domem.\" # # # \"Ano tati, hned to bude...\" # # # Za pár minut opět u sluchátka. # # # \"Udělala jsem to tati.\" # # # \"No a co se stalo?\" # # # \"No, maminka celá vyděšená, vyskočila celá nahá z postele pobíhala po # # # ložnici a ječela, pak zakopla o kobereček, nabrala hlavou skříň a teď leží # # # na zemi a vůbec se nehýbá\" # # # \"Bože!!! A co strýček Pavel?\" # # # \"Taky vyskočil celý nahý z postele. Byl celý vyděšený a vyskočil zadním # # # oknem přímo do bazénu. Myslím, že nevěděl že jsme ho před týdnem vypustili # # # abychom ho mohli vyčistit. Spadnul na dno a myslím že je mrtvý.\" # # # Dlouhá pauza # # # Ještě delší pauza # # # Nejdelší pauza # # # Pak tatínek říká, \"Bazén? ........ Volám správně telefon 486-5731...????\" Citovat
macik.83 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Mladá žena leží na ARU v komatu a sestřičky ji umývají. Když jí přejedou houbou mezi nohama, přístroje ukážou mírné zlepšení životních funkcí. Podiví se a zkusí to znovu. Přístroje začnou znova ukazovat zlepšení. Potom jedna sestřička povídá té druhé \"Poslouchej, proč ji máme tady vzrušovat ?! Vždyť má v čekárně manžela. Ten je povinný jí v takové situaci pomoct.\" Přijdou do čekárny a říkají mu : \"Máme pro Vás dobrou zprávu. Přišli jsme na to, že by Vaši ženu mohl probrat z komatu orální sex. Jste ochoten to pro ni udělat ?\" Nešťastný muž souhlasí a zamkne se v pokoji své ženy. Po deseti minutách vychází ven, zapíná si kalhoty a smutně povídá : \"Asi se udusila\". Citovat
OK406 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 # # # Přijde muž domů a říká ženě: \"Dnes tě umiluji k smrti.\" # # # Ona se hned vrhne do koupelny, sprchuje se, voní a natírá různými krémy. # # # Když vyjde z koupelny, tak najde spícího# manžela. Budí ho a ptá se: \"Tak # co # # # # # # bude s tím milováním ?\" On se otočí na druhý bok a říká: \"Daruji ti život # !\" # # # # # # \"Koupil jsi chleba?\" Manžel odpoví: \"Chleba, nákupy, to není chlapská # práce, # # # # # # prdelko.\" \"Tak se svlíkni a pojď dělat chlapskou práci.\" Manžel: \"Ježíši, # ty # # # # # # vůbec nerozumíš srandě, dej mi tu tašku!\" # # # # # # Milenci byli v kině. Samý sex. Když vyšli z kina, on říká: # # # \"Kdyby ten film trval ještě pět minut, byl bych to už asi nevydržel a dal # # # bych ti ho do ruky!\" \"A to nebyl tvůj? # # # # # # Manželka drhne podlahu,když v tom přijde manžel. Nadzvedne ji sukni a strčí # # # jí ho tam. Manželka se ohlédne a povídá: \"Ty jsi blbej jak chlapi v práci.\" # # # # # # Vpadne chlap večer do hospody, objedná si pivo, vypije ho jedním lokem a # # # žádá o další. To se opakuje pětkrát. \"Vy máte pěkně velkou žízeň.\" Povídá # # # hospodský. # # # \"No, já venku souložím v autě s nějakou ženskou a ona # # # je hrozně vášnivá, já už vůbec nemůžu\" \"Sakra, to bych si taky dal říct.\" # # # Povídá hospodský. \"Tak já to za vás tady vezmu, běžte, ona to ve tmě # # # nepozná.\" Hospodský zaleze do auta a začne si to s tou ženskou rozdávat. # # # V tom jde okolo policajt, zasvítí do auta a křičí: \"Co to tady děláte? # # # Hospodský povídá: \"Ale, souložím tu s # # # manželkou.\" \"Omlouvám se, to jsem nevěděl.\" povídá policajt. Hospodský na # # # to:\"Já taky Citovat
OK406 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Místo antikoncepčních tabletek jsem brala omylem několik let # # > antidepresiva. # # > Teď mám 9 dětí a je mi to úplně jedno. # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Haló, policie? Jel jsem autem a srazil jsem dvě slepice. # # > No, tak je položte na krajnici. Ať je další auta nerozmažou po # # > vozovce. # # > No, rozumím. A co mám udělat s jejich motorkou? # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------ # # > Jede babka tramvají a nad ní stojí děda a pořád bubnuje holí do # # > podlahy. # # > Babka už to nevydrží a povídá: # # > Musíte pořád třískat tou holí? # # > Musím, odpoví děda, já si připomínám, že mám vystoupit v Bubenči. # # > Já zase jedu na Malou Stranu a taky tady neuchcávám. # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Taky chodíte nakupovat kutilský potřeby? # # > Přijde pán do obchodu a povídá: # # > Hřebíky! # # > A kolik? # # > Kolík si strč do prdele, já chci HŘEBÍKY! # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Zvířátka jela na dovolenou a chovala se jako lidé: # # > Lišák jel s milenkou... # # > Osel jel s manželkou... # # > Vůl s celou rodinou... # # > Kanec jel sám a čekal, která svině se k němu přidá... # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Ve tři v noci zazvoní profesorovi telefon, ozve se tichý hlas: # # > Probudil jsem tě? # # > Hmmm... ano... # # > Tak to je dobře, protože já se ještě učím ty hajzle!!! # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Stojí policajti na přechodu a koukaj na stopujícího cikána. # # > Najednou ze zatáčky vyjede kamion a cikána přejede. Koukne se zpět # # > na cikána a couvne. To udělá ještě 2x a poté odjede. Policajti na to koukaj, # # > kroutí hlavama a potom jeden řekne: # # > Tak to byla brutální sebevražda, co? # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------ # # > Udýchaný mladý pošťák příjde s důchodem k dědkovi a řiká: # # > Dědku! Už mě nebaví chodit každý měsíc za vámi na samotu 18 km od # # > vesnice. # # > Dědek na to: # # > Moc mě neser! Nebo si objednám denní tisk! # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------ # # > Přijde chlapík do obchodu a řekne prodavačce: # # > Chci metr mléka. # # > Prodavačka aniž by dala něco najevo vezme metr, položí ho na pult a # # > vylije podle něj mléko. Chlapík se na ni chvíli dívá a nakonec # # > prohlásí: # # > Mě nenasereš - zabalit! Citovat
OK406 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Matematickej... # # > Přijde učitel do třídy a řekne: # # > Tak děti tato místnost má 15m2, sluníčko sem svítí pod úhlem # # > 20 stupňů, kolik mi je let? # # > Udivené děti otevřou pusu dokořán a neví. # # > Přihlásí se Pepíček a řekne: # # > 48 let # # > Na to učitel řekne: # # > Jak jsi na to přišel Pepíčku? # # > Pepíček odpoví: # # > Já mám doma bratrance, kterému je 24 let a táta říká ze je # # > napůl debil... # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Zkouší si děda v obchodě nové boty a když si je nazouvá # # > nejvehementněji, uprdne se. # # > Omlouvám se, skutečně je mi to trapné. # # > To nic dědo, až vám reknu, kolik stojí, tak se poserete. # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Slečno, vy máte nohy jako laň # # > Ooooh moc děkuji # # > No, úplně jako laň, chlupatý a zasraný od bláta... # # >------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # # > Policajt zastavil auto. # # > Pane řidiči, nesvítí vám heligon. To bude za 500,- # # > Snad halogen, ne? # # > Á tak pán je ještě suterén... Citovat
OK406 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 # Včera večer jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší rozhovor různých # # # životních situacích. # # # # # # Přišla řeč na eutanazii. # # # # # # K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal: # # # # # # - Nechci aby jsi mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na # # # přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky. # # # Kdyby jsi mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny co mě drží naživu. # # # # # # Ona vstala, vypla televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do # # # záchoda ... # # # # # # No není blbá !?? :-)) Citovat
Maverick Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Pár starých důchodců se vydal na výlet na místo kde se kdysi dávno poprvé potkali. Sedí v kavárně a hovoří: \"Pamatuješ si jak jsme se tu před 50 lety setkali? Následně jsme odešli z kavárny, zahli do boční uličky a zezadu jsem tě přetáhl? \"Samozřejmě, pamatuji si na to velmi dobře zlato.\" Odpověděla babka. \"Nu, kvůli památce na staré časy, pojďme tam znova a já tě opět zezadu přehnu.\"Pár zaplatil účet a opustil kavárnu. Mladý muž sedící blízko nich celou debatu slyšel, smál se a pro sebe si pomyslel, že by mohlo být vtipné sledovat, jak si to důchodci rozdávají. Vstal a šel za nimi. Za chvilku je již z rohu sledoval. Babka si vyhrnula šaty, sundala bombarďáky. Dědek stáhnul nohavice, chytil babku za boky a ta se opřela o plot. Co následovalo dalších 40 minut, byl nejlepší atletický sex, jaký kdy mladý muž viděl. Stařec přirážel jako o život a babka fenomenálně vrtěla pánví. Všude lítaly končetiny, pohyby byly rozmazané a ani na sekundu se nezastavili. Nakonec zkolabovali a hodinu se nepohli. Mladík stál v úžase. Ještě nikdy nic takového neviděl, ani ve filmu, ani od kamarádů, ani z vlastní zkušenosti. Kvůli tomu co viděl, si řekl, že musí zjistit to tajemství, že i on by se chtěl budoucích 50 let takto hýbat. Důchodci se zatím zotavili a oblékli se. Mladík nabral odvahy a šel za nimi. \"Pane v životě jsem neviděl takovou jebačku a už vůbec ne u lidí Vašeho věku. Jaké máte tajemství? Souložili jste takto i před 50 lety?\" Dědek odpovídá: \"Synku, před 50 lety v tomhle zkurveném plotě nebyla elektřina!!!\" Citovat
Žampión Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 policistky dostanou nové uniformy.... Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Pluje Cech, Němec a Rus na lodi a ztroskotají na ostrove. Zajmou je lidojedi a šaman říka: \"Dam každému z vás 2 skleňený koule a zavřu vás na týden do chatrče, když mi s těma koulema ukážete něco, co jsem ještě neviděl, tak vás nesežerem\". Po tejdnu přijde k Rusovi, ten sedí uprostřed chatrče a koule se mu vznaášj nad hlavou. Šaman říka: \"To už jsem viděl - sežrat\". Pak jde k Němci, tomu lítaj koule po celý chatrči. Šaman říka: \"To už jsem viděl - sežrat\". Nakonec jdou k Čechovi, za chvilku vyjde šaman z chatrče ven a říka: \"Tak to jsem ještě neviděl, ten debil jednu ztratil a druhou rozbil.\" Citovat
adraj Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Žije běloch kousek od černocha a furt se mu honí hlavou, jak to, že černoch má všechny děti černý, zatímco ty jeho jsou jenom bílý. Jde teda za sousedem a ptá se: \"Poslouchej, černochu, ty máš všechny děti takový pěkně černý a já furt nic, já je mám všechny takový vybledlý, jak to pořád děláš? Černoch se usměje, nakloní se k bělochovi a říká: \"Podívej, máš ho pětadvacet centimetrů dlouhýho?\" Běloch zavrtí hlavou: \"No, to asi ne...\" Černoch na to: \"A máš ho tak šest centimetrů v průměru?\" Běloch na to: \"To bych taky neřek\" Černoch se plácne do kolen a se smíchem zvolá: \"No, tak to je jasný, to ti tam jde světlo!\" Citovat
PaloLM Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Žena oznamuje milencovi: Drahý, som tehotná, mali by sme rozmýšľať o svadbe. „Hm, len kto si ťa v takomto stave vezme“ Citovat
PaloLM Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Klopanie na nebeskú bránu. Svätý Peter kričí: „Čo je?“ Spoza brány sa ozve: „Nie čo je, ale kto je“ Svätý Peter si vzdychne: „Zase učiteľka.“ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.