Poldík Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Čech, Němec, Američan a Skot se spolu vypravují na výlet. Čech říká: "Já vezmu housky se salámem." Němec se přidá: "Já vezmu pivo." Američan: "Já vezmu konzervu a whisky." A Skot povídá: "Já vezmu bráchu." Citovat
Poldík Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Povídají si Sněhurka a ježibaba, kam jít na vysokou školu. Sněhurka: "Já půjdu na ekonomku, sice tam nebudu nejhezčí, ale budu tam nejchytřejší." Ježibaba: "Já půjdu na matfyz. Sice tam nebudu nejchytřejší, ale budu tam nejhezčí!" Citovat
Poldík Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 "Děti vyjmenujte mi 10 zvířat žijící v Africe." "Slon a devět žiraf." Citovat
Poldík Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Přijde učitel do třídy a řekne: "Tak děti tato místnost má 75 m2, sluníčko sem svítí pod úhlem 20 stupňů, kolik je mi let?" Děti udiveně otevřou pusu a neví. Přihlásí se Pepíček a povídá: "48 let." "Jak si na to přišel?", ptá se učitel. Pepíček povídá:"Já mám doma bratrance, kterému je 24 let a táta říká, že je napůl debil." Citovat
Poldík Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Jde biolog, fyzik a matematik v Tatrách. Najednou biolog začne povykovat:"Hele černej kamzík, to jsem netušil, že tady jsou taky černý kamzíci." A fyzik na to:"Počkej, chceš říct, žes netušil, že je tu přinejmenším jeden černej kamzík." A matematik dodá"Přesněji řečeno jeden, z jedný strany černej kamzík." Citovat
Poldík Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Přijde gay s naběračkou do koupelny, kde se koupe jeho přítel a ptá se: > "Můžu si nabrat trošku vodičky?" > "Můžeš, pupíčku..." > Za chvíli přijde znovu: "Můžu si nabrat ještě trošku vodičky?" > Za chvilku ještě jednou: "Ještě trošku vodičky, můžu?" > "Naber si... to máš takovou žízničku?" > "Ne, hoří nám obýváček, víš?" Citovat
Demo Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Poldík - bohuzel s tim matfyzem mas recht - Zkusenost s FEKT na VUT Brno Citovat
bigicek Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: Demo Poldík - bohuzel s tim matfyzem mas recht - Zkusenost s FEKT na VUT Brno No nemáš, my máme na matfyzu i pár pěkných holek. Pro všechny nematfyzáky. Pár = 2 Citovat
Ticcino Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: BIGI Původně zaslal: Demo Poldík - bohuzel s tim matfyzem mas recht - Zkusenost s FEKT na VUT Brno No nemáš, my máme na matfyzu i pár pěkných holek. Pro všechny nematfyzáky. Pár = 2 Já to věděl! Když už jsou na matfyzu dvě pěkný holky, tak to musí být lesby! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.