Gargamell Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Příjde policajt do řeznictví a žádá salám. \"Už máme jen točený\" \"To nevadí, já si si skočím do auta pro kanystr.\" Citovat
Petano Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Ptá se Pepíček maminky: Mami, kdybych vylezl z té druhé dírky, jmenoval bych se Peprdýlek...? Citovat
LubošK Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Syn arabského šejka se, Aláh ví proč, rozhodl studovat v ČR, konkrétně v Brně. Po měsíci píše domů: \"Brno je krásný, lidé jsou tu příjemní a vůbec moc se mi tady líbí. Jen se občas trošku stydím, když přijedu do školy svým pozlaceným mercedesem, zaparkuju u školy a potkám některého ze svých profesorů, jak vystupuje ze šaliny... tak je to docela trapné.\" Za pár dní mu příjde šek na milion dolarů a krátká zpráva od rodičů: \"Nedělej nám ostudu a kup si taky šalinu!!!\" [upravil dne 20.7.06 LubošK] Citovat
LubošK Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Kapitán vyučuje policejní nováčky matiku. 5-7+2=0 \"chápete?\", ptá se. Nováčci samozřejmě nechápou. \"Dobrá, vysvětlíme si to na příkladě - v autobuse jede 5 policistů, 7 jich vystoupí. Kolik policistů musí nastoupit, aby v autobuse nikdo nebyl?\" Citovat
LubošK Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Kapitán na brífingu sděluje podřízeným: \"Tak, pánové, přesně v 11:48 zahájíme zásah. Všichni jste za tímto účelem obdrželi sesynchronizované digitálky, aby to nedopadlo jako posledně... moment, ale poznáte všichni, kdy přesně bude 11:48?\" Při pohledu na tupé výrazy přítomných pak pokračuje. \"Dobrá, vysvětlím Vám to tedy názorně. 11:48 rovná se pendrek, pendrek, stolička a sněhulák...\" Citovat
Poldík Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Taky pár o policajtech Stojí dva policisté na autobusové zastávce: \"Pojedeme autobusem nebo pěšky?\" - \"Podle toho, co přijede dřív!\" Policajt při zatýkání upozorňuje zatýkaného: \"Přestaňte mi nabízet, že mně nakrmíte olovem, nebo vám přišiju navíc pokus o podplácení úřední osoby!\" Policisté zastaví řidičku kvůli pokutě a ta smlouvá: \"Nešlo by to nějak udělat? Sundám si kalhotky a dám vám!\" Policista se otočí ke kolegovi: \"Pepo, potřebuješ kalhotky?\" - \"Já ne.\" - \"Já taky ne - takže paní, bude to za padesát!\" Policajt zastaví řidiče: \"Tak, pane řidiči, váš řidičský průkaz. Čeká vás pokuta.\" - \"No počkejte, nejdřív mi řekněte, co jsem vlastně proved!\" - \"Nezastavil jste na stopce.\" - \"Já jsem zpomalil! Copak je to zas takovej rozdíl?\" - Policajt vytáhne pendrek, začne s ním mlátit řidiče přes hlavu a povídá: \"Tak co, mám zastavit a nebo jenom zpomalit?\" [upravil dne 20/7/06 Poldík] Citovat
ondra Odesláno 21. červenec 2006 Autor Odesláno 21. červenec 2006 To, co je venku, už není počasí, ale demoverze krematoria ...!!!!!!! Citovat
Blizzard Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 [upravil dne 21.7.2006 Blizzard] [upravil dne 21.7.2006 Blizzard] Citovat
Aceman206 Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 dva policajti najdou v rajónu mrtvolu. Jeden říká: \"Hele, vodtáhneme ji tamhle k sousedům, ať ji nemáme ve svým rajónu.Víš, co je s tím práce?\" \"No!Dobře!\" V sousedním rajónu jdou dva jiní policajti a vidí mrtvolu. Jeden říká: \" Podívej, vona se vrátila!\" Jede blondynka v aute a zastavi ji policajt a rika ji: Slecno obcansky prukaz, blondynka na to: Co to je? Policajt na to: No vite slecno mate tam svoji fotku, tak blondynka zmatkuje v kabelce, az vitahne zrcadko podiva se do nej a rika: To by asi mohlo byt ono, tak to poda policajtovi, policajt se podiva do toho zrcadka a rika: To jste mohla rict, ze jste od policie. [upravil dne 21/7/06 Aceman206] Citovat
malypeto Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Aký je rozdiel medzi zmrzlinou a cirkulárkou? Tak si skús líznuť!!! Citovat
malypeto Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Príde žena k doktorovi a ten sa pýta: - Kde vás pichá? - V aute, ale sľúbil, že postaví barák. Citovat
malypeto Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Babička sa odchadzajúc z krematória smutne obzrie na čierny dym vychádzajúci z komína a povzdychne si: \"Tak vidíš dedko, konečne ťa niekto vyfajčil až do konca.\" Citovat
malypeto Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Inštalatér a blonďavá sekretárka: - Tak, kde je ten hajzel? - Pán riaditeľ je akurát na obede. - Ježiš, ty si krava, tie dve nuly myslím!!! - No tak ale pani zástupcovia majú poradu. - Ty krepá žaba, kde sa tu hovno robí? - Jáj, tak účtovňa je o dve poschodia nižšie! Citovat
malypeto Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Čo je to maximálna drzosť? Opýtať sa ženy, koľko palcovú má mechaniku. Citovat
malypeto Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Pride chlapík k lekárovi a lekár mu vraví, - Vy máte ale červené oči, to musite ale riadne slopať, koľto toho vlastne vypijete? - No, stane sa na deň, že aj litrík, možno dva, výnimočne tri. - Pozerám, že máte žlté palce, koľko toho vlastne vyfajčíte? - Ále, tak 10, niekedy 20, výnimočne 35 denne. - A koľko krát sa milujete? - No tak 2-3 krát do mesiaca, niekedy 5, výnimočne 7. - Vidíte, vidíte, Vaša životospráva má negatívny vplyv na Váš sexuálny život. - Ále pán doktor, čo by ste chceli od obyčajného, dedinského farára ?! Citovat
Aceman206 Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 Tři policajti se zachrání po havárii transoceánského parníku a doplavou na pustý ostrov. Žijí si tam vcelku spokojeně až do dne, kdy uloví zlatou rybku. \"Když mě pustíte, splním vám každému jedno přání!\" Policajti jsou nadšeni a první říká: \"Ať jsem hned doma!\" A zmizel. Tak druhý taky: \"Ať jsem hned doma!\" Zbyl tam velitel: \"Já se tady sám bojím! Ať jsou hned zpátky!\" Citovat
Aceman206 Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 Lekce pro tento den: Ctyri cervi byli umisteni do ctyr nadob. Prvni nadoba obsahovala alkohol, druha cigaretovy kour, treti sperma a ve ctvrte byla puda ( hlina..). Po jednom dni cerv v alkoholu byl mrtev, stejne tak cerv v cigaretovem kouri a ve spermatu. Pouze ctvrty cerv v pude prezil. Pouceni: pokud budes pit, kourit a mit sex, nebudes mit cervy! :D:D Citovat
Aceman206 Odesláno 25. červenec 2006 Odesláno 25. červenec 2006 Jednotka ruských vojáků letí do Čečenska a velitel motivuje vojáky: Chlapi, za každou čečenskou hlavu dostanete láhev vodky!\" Letadlo přistane, rozrazí se dveře, vojáci se rozprchnou. Za několik minut se vrací a každý táhne několik hlav. Velitel je celý bledý a zpocený: \"Kurva hoši, to bylo jen mezipřistání v Kyjevě!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.