OK406 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Jak zabezpečit chalupu 1. Kupte si v secondhandu pár pracovních bot č. 48. 2.Dejte je před dveře a podložte je výtiskem časopisu Policista. 3 Vedle bot položte hodně velkou misku na žrádlo pro psa. 4. Na dveřích nechte lístek s následující zprávou: Kámo, s Honzou a Martinem jsme šli pro pivo. Vydrž venku, jsme za chvíli zpátky. S pitbulama nelaškuj, jsou nějaký nervózní, včera jeden pokousal pošťáka. Pro jistotu jsou zavřený v baráku. Šéf P.S. Má to ale mínus, když přijde krást negramotný cikán... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 jeden z východu... čo som našiel teraz na fcb Babka kupila dzedovi papuče predavačka jej ich ľem do sačku.Na zastavke našla babka krabicu cala rada šturila do nej papuče a spokojené še veže domu.Prišednul sebe ku nej mladi chlop a čita na krabici: Primerosi 100 kusi. -Pita še babki: -Preboha babko toto vam ešči treba? -Ňe mne to dzedovi. -Ta to budze mac dokonca zivota ne? -Aľe dze ani ne mešac a budu ščuchane. [upravil dne 31/8/12 15:49 od Gabriel 307] [upravil dne 31/8/12 15:54 od Gabriel 307] Citovat
Haryk Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Miláčku, nemohu usnout... http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=33622 Citovat
xpetrix Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Klaustrofóbia je strach z uzavretých priestorov... Napríklad: Idem do krčmy a bojím sa, že je zatvorené. Citovat
pipistrel Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Moje holka nechala na ledničce vkaz: \"Nefunguje to. Už to nevydržím. Jdu bydlet k matce\". Otevrel jsem ledničku. Svetlo svítilo. Pivo bylo studené... O čem to doprdele mluvila?... Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Tchýně vaří v kuchyni guláš. Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně jej odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa. \"Vypadni\" zařve na něj tchýně a odkopne jej do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně mu říká: \"Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe,\" a nabere mu plný talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy: \"Dej si, mazlíku.\" Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozlítí a zařve na tchýni: \"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie,\" a prásk jí jednu po rypáku a tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si: \"A máš to, svině lakomá!\" Citovat
Haryk Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Boží vtip...! \"V letadle z Irska se octli vedle sebe mladá žena a kněz. Po nějaké chvíli se žena odvážila kněze oslovit: \"Otče, mohu vás poprosit o laskavost?\"* \"Ale jistě, dcero. Co pro vás mohu udělat?\"*\"No, víte, koupila jsem mamince k narozeninám drahý vysoušeč vlasů, prostě fén. Je ještě v krabici, nevybalený. A beznadějně přesahuje limit osvobozený od cla. Takže oni mi jej určitě seberou. Mohl byste jej pronést prohlídkou? Třeba pod svým šatem?\"* \"Ano dcero, rád vám pomohu. Ale varuji vás: nebudu lhát!\"* \"Ale s vaší poctivou tváří, otče, nikdo se vás na nic ani nezeptá!\" Ujednáno. Po přistání došli k pultu, kněz před ženou. A už zaznělo: \"Otče, máte něco k proclení?\"* \"Od temene své hlavy až po pás nic.\" \"To je ale divná odpověď - a od pasu po podlahu?\" \"Nu, úžasný přístroj, určený k tomu, aby dělal radost ženám, zatím však nepoužitý!\" \"Kristepane! Běžte otče. Další!\"\" Citovat
davidekcz Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Proč mají Škodovky zadní sklo vytápěné? Aby nezábly ruce, když tlačíte. Citovat
Tom_206 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Cinic Když nemáte ethanol, tak tam dejte methanol! -Jirka Babica Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Zlatý český pohotový ručičky http://www.nezachlastame.cz/ Citovat
pipistrel Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 10 naj rozvodov 10. miesto Na rozvodovom súde hovorí manželka: - Priznávam, že nie som najlepšia kuchárka, ale dve jedlá viem dokonale pripraviť. Fašírku a makový koláč. Manžel sa ohradí: - Viete pán sudca, problém bol v tom, že ja som nikdy nerozoznal, ktoré z tých dvoch jedál mám práve na tanieri. 9. miesto Na rozvodovom súde sa sudca pýta rozvádzajúceho sa manžela: - Ako vysvetlíte skutočnosť, že ste sa po celý rok manželke neprihovorili? - Nechcel som jej skočiť do reči. 8. miesto Na rozvodovom pojednávaní sa sudca pýta manžela: - Koľkokrát ste boli svojej manželke neverný? - Pán sudca, ale ja som sa sem prišiel rozviesť a nie vychvaľovať. 7. miesto Manželský pár ide na večeru pri príležitosti jej narodenín. Manžel sa pýta manželky: - Zlatko, čo by si si želala ako darček k tvojim narodeninám? Jaguár? Vilu pri mori? Diamantový náhrdelník? - Chcem sa rozviesť. - No, nemal som v úmysle minúť až toľko. 6. miesto U rozvodového advokáta: - Prečo sa chcete rozviesť, pani Nováková? Bije vás manžel? - Kdeže. On je zbabelec. - Nedáva vám peniaze z výplaty? - Dáva mi celú výplatu, do posledného centu. - Snáď vás neohovára pred cudzími ľuďmi? - To by si nikdy nedovolil. - Pije? - Je abstinent. - A ako je to u vás s manželskou vernosťou? - No vidíte, pán advokát, trafili ste! Nie je otcom ani jedného nášho dieťaťa. 5. miesto Obchodný cestujúci sa chce dať rozviesť a navštívi advokáta. - Prečo sa chcete dať rozviesť? - Viete, ja som obchodný cestujúci a domov chodím len na víkendy. Minulý víkend, sme si to s manželkou užívali v posteli a boli sme trocha hluční... - Ale veď to je normálne, skočil mu do reči advokát. - Áno, to je. Ale potom na stenu zabúchala suseda a zakričala: Aspoň cez víkend by ste s tým mohli prestať. 4. miesto Advokát sa spytuje muža, ktorý sa chce rozviesť: - Pán Novák, prečo sa chcete dať rozviesť? - Kvôli hodinám. - Ako to? - Minule , keď som vstal z kresla, o sekundu na to kreslo spadli zo steny ťažké kukučkové hodiny. - No a? - Manželka polohlasom poznamenala: \"Stále meškajú\". 3. miesto Advokát radí klientovi: - Vo vašom prípade by bolo najlepším riešením, keby ste sa vrátili k manželke. - Pán advokát, povedzte mi, bolo by od tohto riešenia aj nejaké horšie? 2. miesto Sudca v rozvodovom konaní presviedča manželku: - Pani navrhovateľka, ale niečo muselo byť predsa na vašom manželovi pozitívne... - No to áno, ale to sme už do posledného centu minuli. 1. miesto Ujko z hôr príde za advokátom, že sa chce rozviesť. Pýta sa ho: - Koľko by to stálo? - No, asi okolo 500 eur. - To je veľa. Náš poľovník mi sľúbil, že to vybaví za 50 eur. Citovat
foxo Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 snad to tu nebolo [upravil dne 18/9/12 21:18 od foxo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.