Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked si lahnes pod auto tak ich najdes su v tej casti podbehu kde davas zdvihak a dost je mozne su budu zatmelene lebo nie vzdy sa im to podarilo takze ak to zblnka voda v prahoch tak ten tmel prerez

Odesláno

Díky, našel jsem to - je to podobně, jako u 406 - jen jak je to černá barva, tak jsem je přehlídnul. Jsou průchozí, takže by to mělo být OK :)

Voda byla nakonec v zadních dveřích. Sundal jsem zespodu těsnění a vyteklo odhadem 1/2 litru :myslim Našel jsem v rohu něco jako odtok, ale nevím, jestli je to ono :nevim

post-2095-14109631238088_thumb.jpg

Odesláno

poradim ti jednu ucinnu vec vyrez do tej rovnej casti (ta v ktorej su uchyty na dvere) tesnenia otvor v mieste kde to zakryva odtokove diery tie su cca v strede dveri nevim ci dve alebo jedna teraz a uz s tymto v zivote nebudes mat problem

Odesláno

staci aby prselo. Kdysi jsem na to prisel tak, ze po desti jsem slysel splouchani a nasledne jsem zjistil, ze to bylo v zadnich dverich. Ve svaru je prolis, kterym to mozna melo odtekat, ale ten je dost malej. Jinak tam byly ovalne diry zalepene nalepkou. Po strzeni uz vse odtejka jak ma.

Odesláno
pre boha ta voda sa tam dostala ako? :o:o:o

myslíš do dveří? no třeba při mytí auta, nebo v dešti...,ono ani není důležité kudy se voda dostala, ale aby odtokovýma otvorama co nejdříve vytekla ven :papa

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...