Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Moc se mi líbí, jen škoda toho interiéru. Kdyby převzali ten ze 3008, bylo by to super.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Teď to opakovali, zapnu televizi a hle...

Teda, pan František byl negativně ovlivněn...

Kdyby si všiml že čísla otáčkoměru jdou od zdola nahoru do červeného, nemusel by se divit, proč mu klesají otáčky...

By mě ale zajímalo, co bude dělat, až si všimne, že mu během jízdy klesá teplota...

Aby si třeba nemyslel, že jede v ledničce... :D

Co je to za blbý český zvyk nějaký nový dobrý nápad hned přehodnotit na úplnou blbost?

Ne že by se mi líbilo, že Peugeot 308 okopíroval ten obrácený otáčkoměr z Astona, ale nápad je to dobrý a hlavně dobrý co se týče smyslu symetričnosti přístrojovky.

[upravil dne 26/10/2013 13:15 od Marcel505]

Odesláno

tak jsem opožděně shlédl videotest na autosalonu TV Prima a na závěr mě šokovala cena modelu 477 000,- kč..teda :o... to jsem zvědavý na cenu kombíku..... Peugeotu přeju at´se nová 308 dobře prodává, ale mě to pořád odrazuje cenou a vadí mi, že se tak odklonili od \"krásy\" předešlých modelů .... a to jsem si říkal, že za cca 2 roky pořídím novou 308 v kombajnu... no uvidíme:myslim

Odesláno

to je cenikova cena, za tu se nepodava

cenikova cena me 308 byla 476.500,-, na autosalonu byla cena 375tKc a koupil jsem za 347tKc

mne spis sokuje ten hnusnej (nezvyklej) interier a obracenej smer otaceni pravych rucicek.

Odesláno

Ač jsem jel jak s THP, tak s HDi, auto mě nadchlo :super Jen by mě zajímalo, čím nemá na lídry třídy? Rafikou otáčkoměru nebo \"pomalejším\" systémem v displeji? :bojim

Odesláno
to je cenikova cena, za tu se nepodava

cenikova cena me 308 byla 476.500,-, na autosalonu byla cena 375tKc a koupil jsem za 347tKc

mne spis sokuje ten hnusnej (nezvyklej) interier a obracenej smer otaceni pravych rucicek.

pěkně, to jsou hned lepší čísla.

Mě se má 307 Break moc líbí a jsem spokojený... super auto bez poruch.. proto jsem si říkal, že nebude do budoucna důvod měnit značku ...uvidím jak bude vypadat kombík, každopádně z palubovky auta se mi chce blejt:ticho ...no chytřejší budu až si v budoucnu kombíka prohlédnu osobně v autosalonu:myslim

[upravil dne 27/10/13 16:45 od Milhausekkk]

Odesláno

Jestli jsem to dobře pochopil,tak nebude 2,0 HDI?Pomalu se poohlížim po nástupci 308SW,tak jsem přemýšlel,že by to mohl být zase 308SW,ale chtěl bych mít v autě motor,tak se asi budu muset poohlídnout jinde:myslim

Odesláno

koukal jsem na zahraniční stránky peugeotu a nová 308 má tři stupně výbavy.. v \"lepších\" variantách má ten dotykový displey a Vás bych se chtěl zeptat, zda někdo neví, jestli dotykový display = integrovaná navigace ?

Podle ceníku bych řekl, že navi součásti není, je za příplatek cca 490€ ...nebo se pletu?

PS> zvažuju, zda si mám koupit do současné 307mičky nějakou opravdu dobrou/drahou navigaci a současně už do budoucna pokukuju na novou 308 (ale váhám zda to bude 308 nebo jiná značka..), kde by manželka chtěla mít navi integrovanou.... :myslim

Tak si odpovím sám :D:D .. protože jsem zjistil, že ceník je už i na domácí oficiální stránce Peugeotu...navi za příplatek ve dvou variantách displeje, příplatek 10 nebo 12 tis kč

Ha. teď jsem našel další displey s navigací v ceníku za 14 tis kč, takže tři možnosti....mh:roll

[upravil dne 28/10/13 17:04 od Milhausekkk]

[upravil dne 28/10/13 17:19 od Milhausekkk]

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...