Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To myslím smrtelne vááážne... mne to proste pripomína kóreu... basta... bodka... punkt... :P

Musím s tebou souhlasit, ale jen proto, že Korea nejprve okopírovala evropský design, takže korejský design je pořád evropský.

Odesláno

Někdo v tom vidí Kiu, Koreu, Golfa, Peugeta, Hyundai, a kdo ví co ještě....ale není to jedno? Auto vypadá skvěle, možná interiér není pro každého, ale jinak exteriér je bomba :)

Odesláno

:bojim

Peugeot_308_2014_vs_VW_Golf_VII_2013_01_800_600.jpg

Jinak podle fotek mi to přijde, jako by do toho ze shora někdo praštil kladivem. Takový připlácnutý :D Podobně se mi jeví nová i30, hlavně zezadu:aut:myslim

[upravil dne 22.5.13 16:57 od MJSytic]

Odesláno

V té stříbrné to je daleko hezčí :) předek je povedený, zadek působí sportovně, povedlo se, ale je pravdou, že toho Golfa lehce připomíná, ale Peugeot je daleko hezčí :)

Odesláno

Mně se líbí. Ty světla s výkusem jsou boží. :D Připlácnutost je fajný bonus, je to pěkné. Říkal jsem si, že bych hatchback už nechtěl, ale tohle mě možná časem přesvědčí o opaku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...