Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

profil golfu, světla a interiér jako 208. Prooooooooooč?!:blicismajlik A to jsem původně chtěl říct, že se mi líbí font a ručička budíků, to jsem ještě netušil, že to zase prsknout nad volant. Moc se mi líbí na současné generaci tolik zatracované zpracování přední části, kdy má nárazník jinou barvu a není zakrytován jedním velkým plastem,jako to má VW. No, alespoň si zachoval něco málo z toho šibalského úsměvu,ale jinak za mě zklamání:roll

Odesláno

Mně se líbí zvenku a moc, mohlo to být trošku odvážnější, ale vypadá elegantně a uceleně. Golf v tom naštěstí nevidím a Korejce už vůbec ne (viz vedlejší vlákno).

Zevnitř ale nevím, no, jsem zvědavý naživo, ovšem z těch budíků nahoře taky nejsem moc nadšený.

[upravil dne 13/5/13 10:12 od Ajap]

Odesláno

Hlavní dojem a jasné závěry si udělám, až ji uvidíme naživo.

Takhle na mě působí jako pěkný, vyvážený, moderní auto ve stylu o něco odvážnější golf. Ale nějak mi tam chyběj ty emoce, když jsem viděl poprvý 307 nebo 308 ... že je to něco víc, než jezdí v průměru na silnicích. Jo když si vzpomenu na rok 2001 a 307 se v době malých a nudných aut stala autem roku, oproti konkurenci měla mnoho nej a vychytávek ve svý třídě.

Trošku tam cítim strach z odvážnosti, kterou průměr nemusí.. a raději couvání k německému byť elegantnímu, tak nudnému designu.

V podstatě to vidim podobně jako Onkel Konrad

Tak snad naživo ty emoce u nový 308 teprve přijdou ;)

Ale když nad tim přemýšlim z druhý strany, hezčí hatchback (ve stejné třídě), než jsou tyto fotky, mě u jiný automobilky nenapadá. I když nová 308 nebude extravagantní, bude krásná. Mně asi spíš dojem absence \"něčeho víc\" umocňuje fakt, že už nepůsobí jako MPV (velké čelní sklo, boční okénko). Jenže to už není narozdíl od let 2001 nebo 2007 potřeba, máme tu 3008 nebo 5008.

A nakonec interiér na druhý podívání působí originálně, hry s ovály, jinými průduchy, než je zvykem.

i 307 a 308 I má krásnej (a ve svý době narozdíl od konkurence ve třídě luxusnější a hodnotnější interiér).

[upravil dne 13.5.13 11:55 od Davis]

[upravil dne 13.5.13 14:49 od Davis]

[upravil dne 13.5.13 14:51 od Davis]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...