Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak dneska me dostali na urade, sel jsem to prihlasit a prej to stihnou do 2 tydnu. Asi jsem se nejak zapomel v Nemecku, kdzy jsem myslel ze by to mohlo byt na pockani nebo treba do 2 dnu.

Odesláno

pro metrosexualy, pripadne jinak sexualne orientovane osoby mi spis prijde brouk cabrio, nebo MX-5, ale to je vec nazoru :cool:

vykon je 230 koniku

konecne mam RZ a dorazila i prvni vybavicka:

0011b86eac_93068525_v2.jpg

[upravil dne 17/5/13 10:01 od f3Rd@]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tento tyden dorazila kosmetika na strechu a bezpecnostni srouby (preci jen uz nejezdi v nemecku, tady by se po 18\" asi rychle zaprasilo) a dneska taky OBD diagnosticka zasuvka, jeste stahnout aplikaci na mobil... :cool:

Odesláno

tady foto te diagnosticke srandy, zatim to funguje celkem pekne, projede to ridici jednotku, jestli tam nejsou nejake chyby, umi to ukazovat hode veci, teploty, otacky, spotreby, tlaky, atd. a jeste to lze pouzivat k nahravani jako kameru do auta

63a6f85d68_93337068_o2.jpg

• O 3 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

po roce zase olej a filtry, dorazila taky nova vlozka do airboxu, ale uprimne, nezda se mi ze bych citil nejakou vyraznou zmenu, uvidime az to poradne projedu

45cf9037db_97826089_o2.jpg

Odesláno

kdyz jsem dal do coupecka K&N tak jsem taky poznal rozdil, nebo spis kdyz jsem dal misto K&N normalni papirak, takze bych rekl, ze tenhle by mel jit taky poznat

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Presne tak, zena a dite uz se tam bohuzel nevejde, takze slo do sveta. Koupil to znamy, tak me v tom snad necha cas od casu projet.

Treba zas za par let koupim neco podobneho :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...