JardaMoj Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Zdarec. Tak jsem se posunul o level víš (spíš o dva ) a pořídil jsem coupátko. Je to rok 2006, 2.7hdičko. Je to vážně luxus, skok dopředu jako blázen.. Auto má pár věcí, co se musí udělat. Nefunguje zde parkovací asistent (čidla), jen mi to vyhodí hlášku o závadě. Předchozí majitel sejmul psa, jedno z čidel je zaražené do nárazníku, tak možná to bude prkotina. Dát mi nejde dát \"sportovní\" režim na tlumiče. Respektivě když zařadím Dčko, okamžitě se sport režim přepíná do klasického. Netušíte, co by to mohlo způsobovat? Mám v plánu udělat rozvody a fapoff, ale zatím na to nespěchám, auto nemám zatím ani přihlášené. přikládám nějaké fotky. před koupí a u mě .. kola potřebovali renovaci když byli dole kola, udělal jsem rovnou třmeny momentální stav je to krásný auto.. Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Tak tedy vítej mezi náma........ určitě si zajet na dia....i kvůli čidel parkáče tak i podvozku.. s parkáčema máš 10 pokusu , dia ti napíše které je v hajzlu.... a 6 vepředu je fakt vopruz měnit....jeden předek už sem měnil..... [upravil dne 8-5-13 10:44 od Přema] Citovat
JardaMoj Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 super díky za radu. Na dia určitě zajedu. Citovat
Mohy Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 coupe je moc krasny auto:super:super Gratulace... Citovat
Guest servisman Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 krásná 407cupé ,já objevil u nás kousek ode mne černou 406cupé Citovat
John Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Pěkný krasavec.2.7 HDI se dá jen bych prostě nezkousnul automat... Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 To sem říkal taky....teď mluvím přesně obráceně....... Citovat
straki007 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 No to malovani tech brzdicu i s deskama :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 No to malovani tech brzdicu i s deskama :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Ještě že to mám bez desek.......pán bůh mě osvítil i když sem taky o tom přemýšlel Citovat
John Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Přema : to ja budu řikat pořád xkrát jsem jel s automatem od 406 do 508 a prostě NE.Jen tupě mačkat plyn mě nebaví.Je to pohodlný,ale tak starej ještě nejsem Citovat
JardaMoj Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 :D popravdě jsem se na to trošku vybodnul. vezmu to acetonem a je to)))) Citovat
Y2K Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 manual je fajn, ale 2,7 HDi by to nezvladol v 607 si neviem manual predstavit Citovat
Petrikj Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Přema : to ja budu řikat pořád xkrát jsem jel s automatem od 406 do 508 a prostě NE.Jen tupě mačkat plyn mě nebaví.Je to pohodlný,ale tak starej ještě nejsem Pod to se podepíšu. Včera jsem jel do práce, potřeboval jsem předjet. Tak jsem podřadil z 6-tky na 3, v 6tis otáčkách šla 4-ka... Je potřeba si to prostě odmakat, o to lepší je pocit, když krásně trefíš rychlosti...žádná prodleva, žádné cukání, pěkně si vyhrát se spojkou. Radost! Citovat
JardaMoj Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 clovek si na tu pohodu automatu zvykne a pak uz se mu zpet do manualu moc nechce (teda alespon ja jsem to tak mel), proto jsem uz na jistotu koukal prave po 2.7 hdi. Citovat
kajvet Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 vitej v klubu coupé . já to chvíli s automatem zkoušel u 407my, ale vrátil jsem se k manuálu a o level výše tj. do coupé [upravil dne 9/5/13 09:58 od kajvet] Citovat
Mohy Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 proc je coupe o level výš oproti klasicke 407? Citovat
Přema Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Protože to je coupe....:D:D:D:D kundolabka:D Citovat
John Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Už víme proč si Přema pořídil coupé jen se těším až si to přečte Nanjua Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.