Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec. Tak jsem se posunul o level víš (spíš o dva :) ) a pořídil jsem coupátko. Je to rok 2006, 2.7hdičko. Je to vážně luxus, skok dopředu jako blázen.. Auto má pár věcí, co se musí udělat. Nefunguje zde parkovací asistent (čidla), jen mi to vyhodí hlášku o závadě. Předchozí majitel sejmul psa, jedno z čidel je zaražené do nárazníku, tak možná to bude prkotina. Dát mi nejde dát \"sportovní\" režim na tlumiče. Respektivě když zařadím Dčko, okamžitě se sport režim přepíná do klasického. Netušíte, co by to mohlo způsobovat?

Mám v plánu udělat rozvody a fapoff, ale zatím na to nespěchám, auto nemám zatím ani přihlášené. přikládám nějaké fotky.

před koupí

img0576dh.jpg

a u mě

img0560up.jpg

..

img0562ff.jpg

kola potřebovali renovaci

img0565gl.jpg

když byli dole kola, udělal jsem rovnou třmeny

img0566ez.jpg

momentální stav

img0568jg.jpg

je to krásný auto..

img0572jj.jpg

Odesláno

Tak tedy vítej mezi náma........:papa

určitě si zajet na dia....i kvůli čidel parkáče tak i podvozku..

s parkáčema máš 10 pokusu , dia ti napíše které je v hajzlu.... a 6 vepředu je fakt vopruz měnit....jeden předek už sem měnil.....

[upravil dne 8-5-13 10:44 od Přema]

Guest servisman
Odesláno

krásná 407cupé :super ,já objevil u nás kousek ode mne černou 406cupé

Odesláno
No to malovani tech brzdicu i s deskama :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Ještě že to mám bez desek.......pán bůh mě osvítil i když sem taky o tom přemýšlel

Odesláno

Přema : to ja budu řikat pořád xkrát jsem jel s automatem od 406 do 508 a prostě NE.Jen tupě mačkat plyn mě nebaví.Je to pohodlný,ale tak starej ještě nejsem :D

Odesláno
Přema : to ja budu řikat pořád xkrát jsem jel s automatem od 406 do 508 a prostě NE.Jen tupě mačkat plyn mě nebaví.Je to pohodlný,ale tak starej ještě nejsem :D

Pod to se podepíšu. Včera jsem jel do práce, potřeboval jsem předjet. Tak jsem podřadil z 6-tky na 3, v 6tis otáčkách šla 4-ka... Je potřeba si to prostě odmakat, o to lepší je pocit, když krásně trefíš rychlosti...žádná prodleva, žádné cukání, pěkně si vyhrát se spojkou. Radost!:aut

Odesláno

vitej v klubu coupé . já to chvíli s automatem zkoušel u 407my, ale vrátil jsem se k manuálu a o level výše tj. do coupé :papa

[upravil dne 9/5/13 09:58 od kajvet]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...