Medvěd Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 My se s prckem chystáme, přidá se někdo? http://www.zamekloucen.cz/postavy-z-nejoblibenejsich-vecernicku-na-vecernickove-dnu-na-zamku Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Jasně, už se objednávám. Nemůžu se Ti dovolat Citovat
Mirda 308 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Manželka tam byla a velice spokojená. Tak si to užijte. Já se chystám 11.5. do HK na letiště jsou tam ukázky všech vrtulniků-vojenský záchraný hasičský Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ano, v HK je helicoptershow: http://www.helicoptershow.cz/ Citovat
Mysak_Bob Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Tak mysaci jedou taky na vecernicky Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 Doufám, že se trošku vylepší počasí. Klidně může být i míň než 25 C, ale hlavně by to chtělo absenci toho mokrého fujtajblu, co dnes v Praze padal celý den. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 taky doufam, ale ma se to zlepsit. hlasi mi to jen drobne prehanky kolem poledniho My dorazime az tak kolem druhe. Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Méďo, v 11:00 tam (snad) budeme. Prohlídku máme také na 12:45. Pršet by podle Aladina nemělo. Citovat
Péťa Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Tak nakonec pršelo Ale akce byla vydařená, Loučeň je opravdu stojí za návštěvu. Jen těch lidí, to byl masakr Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2013 Autor Odesláno 12. květen 2013 Jak už jsem psal včera jinde, i nám se na Loučni líbilo. Krom toho, že všude byly davy (což se ale DALO předpokládat) mně osobně velice potěšil oběd v restauraci U Otomanských, kde - ač bylo všude lidí spousta a restaurace tudíž nebyla prázdná - jsme se velice chutně a za rozumné kačky naobědvali během půl hoďky (od usednutí přes objednání k zaplacení). Kdo ví, jaké je to sedět v narvané hospodě s malým neposedou určitě takovou informaci ocení a neskončí jako mnozí jiní v předražené zámecké restauraci, kde se cena oběda pohybovala o téměř 100% vzhůru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.