Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Kluci nějak mi začalo pískat přední kolo za jízdy. ne trvale, spíš jen tak pohvyzduje. Typuju ložisko. Pletu se?

[upravil dne 9.5.2013 19:17 od neutral]

[upravil dne 4.7.2013 14:42 od neutral]

Odesláno

Ložisko spíš hučí... vyzkoušej tu brzdu jak píše Ozzy56 a taky se projeď někde na delší rovince a manévruj doprava a doleva. Přitom poslouchej jeslti se při přenesení váhy změní ten zvuk.

Odesláno

Mě na služební oktávce také hučí, občas i něco drnčí na přední nápravě. Zajímavé je, že to občas přestane a pak se znovu vrátí. Při zalomcování volantem na rovince se ten zvuk změní-hučí to víc nebo míň. Tak myslíš to ložisko kola?

Odesláno

...ak ti píska nepravidelne, tak máš povolenú maticu na náboji kolesa...tú v strede...daj si to dotiahnúť, nie je to sranda, mne sa to tiež na starom aute raz uvoľnilo...

Odesláno

při roztržené manžetě vylítává vazelína z kloubu, takže manžetu vyměnit okamžitě--koupit i vazelínu do klobu

po výměně manžety možná už nic pískat nebude:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kluci tak jsem vyměnil manžetu a pořád bylo slyšet pískání. Otevřel jsem okýnko,vystrčil z něj hlavu a zjistil jsem, že pískání jde zezadu. Takže nějaký návrhy,čím to je? Dík

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Možný to je, ale to pískání by nemělo být takovy přerušovaný a když pojedeš po nějaké dokonale rovné silnici (jestli takovou v ČR najdeš, tak bys to neměl slyšet skoro vůbec. Čímk víc jemných nerovností tam bude, tím víc by to mělo pískat jakoby souvisle (rameno lítá v malým úhlu rychle nahoru a dolu). Ale pokud by Ti už začínala pískat náprava, tak bys měl už pozorovat kola jemně do A. Já už sem je malinko do A měl a ještě nic nepískalo. Švárovi na 306 už to začalo taky tak pohvízdávat, ale kola už mu šmatlají docela dost;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

cena???co ta to vyslo mam tiez vzadu A-cko desing prestalo to piskat???tiez nieco pocujem za jazdy momentalne to este skumam nie som si isty odkial to presne ide....

[Edited on 22/9/13 20:29 by shreky517]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...