neutral Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Zdravim. Kluci nějak mi začalo pískat přední kolo za jízdy. ne trvale, spíš jen tak pohvyzduje. Typuju ložisko. Pletu se? [upravil dne 9.5.2013 19:17 od neutral] [upravil dne 4.7.2013 14:42 od neutral] Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 když přišlápneš lehce brzdu--píská dál, nějaká změna pískotu? Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Ložisko spíš hučí... vyzkoušej tu brzdu jak píše Ozzy56 a taky se projeď někde na delší rovince a manévruj doprava a doleva. Přitom poslouchej jeslti se při přenesení váhy změní ten zvuk. Citovat
64draki Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Mě na služební oktávce také hučí, občas i něco drnčí na přední nápravě. Zajímavé je, že to občas přestane a pak se znovu vrátí. Při zalomcování volantem na rovince se ten zvuk změní-hučí to víc nebo míň. Tak myslíš to ložisko kola? Citovat
grim.sk Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 ...ak ti píska nepravidelne, tak máš povolenú maticu na náboji kolesa...tú v strede...daj si to dotiahnúť, nie je to sranda, mne sa to tiež na starom aute raz uvoľnilo... Citovat
neutral Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 ano. píská nepravidelně. mrknu na tu matici. Brzda to dle mě nebude. Když píská brzda,tak to je trošku jiné. Citovat
neutral Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 tak matice to nebyla a brzdy taky ok. ale zjistil jsem protrženou manžetu na poloose. že by pískala poloosa? [upravil dne 9.5.2013 18:42 od neutral] Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 No pokud to tak je tak to je celkem průšvih, chtělo by to sundat, vyčistit, namazat a dát novou manžetu. Citovat
neutral Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Jo to vím, hned zítra jdu koupit. Už jednou jsem to dělal,takže není problém. Mi jde spíš o to,jestli to pískání může být tím. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 při roztržené manžetě vylítává vazelína z kloubu, takže manžetu vyměnit okamžitě--koupit i vazelínu do klobu po výměně manžety možná už nic pískat nebude:myslim Citovat
neutral Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 ozzy56: Vím,co se děje,když se to stane. Jak jsem psal, mám zkušenost Citovat
neutral Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 Kluci tak jsem vyměnil manžetu a pořád bylo slyšet pískání. Otevřel jsem okýnko,vystrčil z něj hlavu a zjistil jsem, že pískání jde zezadu. Takže nějaký návrhy,čím to je? Dík Citovat
neutral Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 tak po výměně ložisek auto píská dál. bylo mi řečeno,že to dělá náprava. je to možný? Citovat
odee Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Možný to je, ale to pískání by nemělo být takovy přerušovaný a když pojedeš po nějaké dokonale rovné silnici (jestli takovou v ČR najdeš, tak bys to neměl slyšet skoro vůbec. Čímk víc jemných nerovností tam bude, tím víc by to mělo pískat jakoby souvisle (rameno lítá v malým úhlu rychle nahoru a dolu). Ale pokud by Ti už začínala pískat náprava, tak bys měl už pozorovat kola jemně do A. Já už sem je malinko do A měl a ještě nic nepískalo. Švárovi na 306 už to začalo taky tak pohvízdávat, ale kola už mu šmatlají docela dost;) Citovat
neutral Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 Jo kola mám jemně do A, to ukázala i GEO, a ted jsem to byl omrknout pořádně a je to náprava. takže výměna. Citovat
odee Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Spíš bych Ti doporučil repas, než výměnu, je to kousek dražší, ale máš záruku, že Ti to vydrží aspoń nějakou dobu;) Citovat
shreky517 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 cena???co ta to vyslo mam tiez vzadu A-cko desing prestalo to piskat???tiez nieco pocujem za jazdy momentalne to este skumam nie som si isty odkial to presne ide.... [Edited on 22/9/13 20:29 by shreky517] Citovat
neutral Odesláno 23. září 2013 Autor Odesláno 23. září 2013 repasovaná náprava mě stála 5000...práce nic, dělal jsem to sám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.